Májusi Tippcsata - VÉGEREDMÉNY!

2017. May. 27.
Szerkesztő

A májusi Tippcsata játékunk is véget ért, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek olvasóknak, hogy ismét ilyen sokan részt vettetek a játékban. Ne feledjétek, aki most nem nyert, ne csüggedjen, mert folyamatosan jövünk, csak most nyárra egy kis szünetet tartunk, de ősszel újra lehet majd próbálkozni. Részletekkel majd akkor jövünk, de addig lássuk, mi is történt az elmúlt egy hónapban.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer. Sőt!!! Aki májusban részt vesz az utolsó heti versenyben, jogosultan vesz részt a hóvégi extra nyeremények sorsolásában.

A Ligue 1 osztályozós párharcának visszavágójára kerül sor a mai napon, amelyet 2-1-es előnyből várhat a Troyes a Lorient-nal szemben. Lengyelországban a bajnoki címért küzdenek az együttesek, köztük a Lech Poznan is, amelynek a Wisla Krakkó lesz az ellenfele.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal bátorkodom Olaszországból, a Serie A-ból szállítani a tippeket, amiket mind-mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

 

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Ezúttal kedves rokonom Mr. X. tippjeit osztom meg veletek a héten, aki ismét meglátogatott engem, s egy tétemeléses módszerrel próbál egy pici apróra szert tenni. 300 HUF-os alaptéttel indít, amit a vesztes napok után mindig dupláz, győztes nap után pedig visszaáll az alapegységre. Ugye biztosan sokan ismeritek ezt a szisztémát, különösen nem kell bemutatni. No tehát, akkor következzék a hetedik nap, mindenkinek sok sikert kívánunk! Üdv, GCFC & Mr. X.

Az olasz elsőosztály play offjában a Venezia találkozik ismét az Avellinóval. Vajon most jobban kijön nekik a lépés, mint két nappal ezelőtt? Az elemzést Kagawa készítette, sok sikert mindenkinek a tippeléshez!

 

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Természetesen nem csak a Tippmixpro meccseit is szemlézzük, hanem irodától függetlenül csak a sporteseményekkel foglalkozunk! Sok sikert mindenkinek!

Van valami bizarr abban, amikor közel száz ereje teljében lévő férfi egy rózsaszínű ruhadarabért küzd három héten át, olyan hatalmas fizikai teljesítményt nyújtva, amire nagyon kevesen képesek. Márpedig május 5-től pontosan erre számíthatunk, hiszen a verseny történetében harmadik alkalommal Szardínián kezdetét veszi a 2017-es kerékpáros versenyszezon első háromhetes körversenye, a jubileumi 100. Giro d'Italia. A Tipplap idén végigköveti a versenyt és igyekszünk jobbnál jobb tippeket és szorzókat keresni nektek, ahogyan a szezon további nagyobb versenyein is, a Szofthardver webáruház jóvoltából. A verseny részletes bemutatóját és az esélyesekről ITT olvashattok!

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

Finnországba és Svédországba utazunk a mai két esélylatolgatásunk alkalmával. Mivel lassan véget ér minden jelentős focibajnokság, egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek az északi pontvadászatok. Érdemes szemmel tartani őket, mert jó fogadási lehetőségeket rejtenek magukban. A tippeket megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Az NB1 utolsó fordulója következik és azt hiszem elmondhatjuk, hogy már nagyon régen volt ilyen izgalmas mind a bajnoki címért folyó harc, mind a kiesés elleni küzdelem, hiszen mindkét esetben az utolsó fordulóban elért eredmények döntenek majd. Az aranyéremért a Videoton és a Honvéd vív ölre menő ki-ki meccset, a kiesésben pedig még három csapat érdekelt. Lássuk, mire számíthatunk. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában.

Nagyon fontos mérkőzés lesz mindkét csapat szempontjából. A Dortmund egymás után ötödik alkalommal jutott el a fináléig, míg a Frankfurt jelenleg nem az a csapat, amely oly sokszor juthat ilyen lehetőséghez. Természetesen a kupasiker nemcsak a dicsőség szempontjából fontos, hanem anyagilag is jelentős elismerés!  A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Van valami bizarr abban, amikor közel száz ereje teljében lévő férfi egy rózsaszínű ruhadarabért küzd három héten át, olyan hatalmas fizikai teljesítményt nyújtva, amire nagyon kevesen képesek. Márpedig május 5-től pontosan erre számíthatunk, hiszen a verseny történetében harmadik alkalommal Szardínián kezdetét veszi a 2017-es kerékpáros versenyszezon első háromhetes körversenye, a jubileumi 100. Giro d'Italia. A Tipplap idén végigköveti a versenyt és igyekszünk jobbnál jobb tippeket és szorzókat keresni nektek, ahogyan a szezon további nagyobb versenyein is, a Szofthardver webáruház jóvoltából. A verseny részletes bemutatóját és az esélyesekről ITT olvashattok!

 

Ezúttal kedves rokonom Mr. X. tippjeit osztom meg veletek a héten, aki ismét meglátogatott engem, s egy tétemeléses módszerrel próbál egy pici apróra szert tenni. 300 HUF-os alaptéttel indít, amit a vesztes napok után mindig dupláz, a győztes nap után pedig visszaáll az alapegységre. Ugye biztosan sokan ismeritek ezt a szisztémát, különösen nem kell bemutatni. No tehát, akkor következzék a hatodik nap, Mindenkinek sok sikert kívánunk! A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Tenisz brainstorming

2017. May. 27.
Szerkesztő

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Természetesen nem csak a papíros Tippmix ajánlatából csemegézünk, hanem a Tippmixpro meccseit is szemlézzük! Sok sikert mindenkinek!

Kézimunka: Francia Kupa-döntő

2017. May. 27.
kispályás

Ma rendezik a spanyol bajnokság utolsó fordulóját, az érmek sorsa már eldőlt, egy EHF-kupát érő hely még kiadó, melyért a Cuenca és az Anaitasuna harcol. Az egyik kieső már ismert, de veszélyben van még a Morrazo Cangas, a Villa de Aranda és a Benidorm. Párizs ad otthont  a Francia Kupa döntőjének, ahol  alig több mint egy hét után ismét egymásnak feszül a Nantes és a Montpellier.