Avagy mire fogadjunk?

Heti több alkalommal jelentkező-, alkalmanként két-három tippet és elemzést tartalmazó cikk. 

Tegnapi összeállításom lejött, de azt kell mondjam, hogy nagy-nagy gratuláció Zepta nevű olvasónknak, aki szépen megjósolta a döntetlent a spanyol meccsre! Remélem rakta is, mert tényleg remek meglátás volt! Mai szelvényem két meccse ismét a latinos labdarúgás világágból érkezik. Az egyik találkozó Csizmaországból, egészen pontosan a csodálatos Firenzéből, a másik összecsapás pedig Galliából. A görögöktől pedig óvakodjunk, még ha ajándékot hoznak is! Ennek semmi köze az eddig leírtakhoz, viszont jól hangzik. Kattintás után olvashatjátok okoskodásomat és a két szorzót! A  szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

Koman a sztárcsapat ellen lett rekorder a török fociban. Erre még senki nem volt képes egy lap szerint. És hogy megmaradjunk továbbra is a török labdarúgásnál, a második vonalban játszanak kiélezett meccseket, ahonnan a pillanatnyi forma és az erőviszonyok alapján két meccset választottunk ki és kötöttük egy gyűjtőszelvénybe 1,77-es eredő szorzóért.

Mára két kosárlabdameccset választottam az Euroligából, mindkét esetben hendikepes megoldással küldöm az eseményt játékba, illetve lesz egy teniszmeccs Sydney-ből, a keménypályás tornáról, ahol Viktor Troicki és Gilles Müller csap össze. A három szorzót a Tippmixpro ajánlatából választottam, de a papíros mixen is játszható. Sok sikert ma is nekünk!

Néhány nap szünet után ismét jelentkezem a gondolataimmal. Ezeket nem feltétlenül elemzésnek hívom, mert sok esetben a statisztikát meg sem fogom nézni. Ma is van ilyen mérkőzés a szelvényen. Egy tenisz-, egy jégkorong- és egy kosárlabda-mérkőzést választottam, de nem kötésben javaslom őket, hanem inkább kiegészítőnek egy biztosabb 1,3 körüli tipp mellé. Sok szerencsét mindenkinek!

 

Egy nap szünet után ismét itt vagyok. Nagy öröm volt, hogy az NFL-tippem is bejött legutóbb, pedig többen is elbizonytalanítottak, miután megírtam a véleményem. De aztán McManus és Booker odatette magát, és lehozták a meccset nagyon bőven. Mára a király kupából, a kosárlabda Bajnokok Ligájából és a Premier Ligából hoztam egy-egy meccset. Ma sem kötésben javaslom ezeket, hanem különálló tippként. A szorzókat ma is a Tippmixpro ajánlatából választottam.

Nagyon örülök, hogy jól indult a rovat. Reméljük, hogy a szerencse is mellénk áll ez után is. Mára csak két meccset hoztam, viszont kicsit magasabbak a szorzók. Ellenben, óvatosságra intek, három napja jött minden tipp, most már a statisztikai törvények miatt is közeleg az idő, amikor bukó lesz! A lényeg, hogy hosszú távon legyenek jók a arányok és legyenek jók a gondolatok.

Tegnap szép eredménnyel jött le az öt meccsem, remélem ma is hasonló lesz, bár ma egy döntetlent is beválasztottam. Labdarúgó-mérkőzés fronton nem vagyunk ma elkényeztetve, így aztán egy kosármeccset és egy jégkorong-összecsapást is kinéztem magamnak. Továbbra sem kötésben javaslom, ezek csupán ötletek. A szorzókat a Tippmixpro listájából szedtem, sok sikert mindenkinek!

Karácsony után az első munkanap virradt ránk a mai napon. Labdarúgó-mérkőzésekből olyan nagyon sok lehetőség nincs, de így is kiszemeztünk öt mérkőzést, amely érdemes lehet a fogadásra. A meccseket nem kötésben javasoljuk, csak a fogadási kedvet szeretnénk meghozni, illetve iránymutatást adni az alábbi néhány mérkőzés kapcsán. A szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottuk.