Beharangozó

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

A Ligue 1 osztályozós párharcának visszavágójára kerül sor a mai napon, amelyet 2-1-es előnyből várhat a Troyes a Lorient-nal szemben. Lengyelországban a bajnoki címért küzdenek az együttesek, köztük a Lech Poznan is, amelynek a Wisla Krakkó lesz az ellenfele.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal bátorkodom Olaszországból, a Serie A-ból szállítani a tippeket, amiket mind-mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

 

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Ezúttal kedves rokonom Mr. X. tippjeit osztom meg veletek a héten, aki ismét meglátogatott engem, s egy tétemeléses módszerrel próbál egy pici apróra szert tenni. 300 HUF-os alaptéttel indít, amit a vesztes napok után mindig dupláz, győztes nap után pedig visszaáll az alapegységre. Ugye biztosan sokan ismeritek ezt a szisztémát, különösen nem kell bemutatni. No tehát, akkor következzék a hetedik nap, mindenkinek sok sikert kívánunk! Üdv, GCFC & Mr. X.

Finnországba és Svédországba utazunk a mai két esélylatolgatásunk alkalmával. Mivel lassan véget ér minden jelentős focibajnokság, egyre inkább a figyelem középpontjába kerülnek az északi pontvadászatok. Érdemes szemmel tartani őket, mert jó fogadási lehetőségeket rejtenek magukban. A tippeket megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Nagyon fontos mérkőzés lesz mindkét csapat szempontjából. A Dortmund egymás után ötödik alkalommal jutott el a fináléig, míg a Frankfurt jelenleg nem az a csapat, amely oly sokszor juthat ilyen lehetőséghez. Természetesen a kupasiker nemcsak a dicsőség szempontjából fontos, hanem anyagilag is jelentős elismerés!  A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Nemanja Nikolics ismét gólt szerzett, a csapata pedig ezúttal is győzött, így két pontra megközelítette a keleti konferenciát vezető Torontót, amely ma éjszaka a Columbust fogadja az MLS-ben. Németországban a mai napon a Bundesliga 2-ben való indulásért küzdenek: az odavágón a Regensburg az 1860 Münchent látja vendégül.

A Brit-szigetekre, Németországba és Olaszországba látogatunk a mai futballkörutunkon. A Carpi a Frosinone alakulatát fogadja, a Limerick a Finn Harps otthonába látogat, a Kismünchennek is becézett 1860 München csapata pedig pontokért utazik Regensburgba. A tippeket megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Elérkeztünk a 2016/2017-es Európa-liga-szezon döntőjéhez, amelyet a sorozat meglepetéscsapata, az Ajax vív meg a topfavoritnak számító Manchester Uniteddel. Görögországban a rájátszás zajlik a BL-selejtezőt érő 2. helyért, és szerda este efelé tehet egy újabb lépést a PAOK, amennyiben legyőzi a Panionioszt. Lássuk az esélyeket!

A Serie B-ben véget ért a bajnokság és már a rájátszás is elkezdődött az egyetlen még kiadó feljutást érő helyért. A mai napon a Benevento a Speziát fogadja. Dél-Amerikában a Libertadores Kupában a csoportkörből való továbblépés a tét, nagy csatának ígérkezik a Santa Fe és a The Strongest összecsapása. Lássuk az esélyeket!

Svédországba és Norvégiába látogatunk, ahogyan egyre többet lesz erre példa így a nyár közeledtével, valamint az olasz B rájátszásából is érkezik egy remek lehetőség. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Oldalak