Beharangozó

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

Elkészült a Tipplap egy hosszú ideje húzódó fejlesztése. Szokták mondani, jó munkához, idő kell és ez az állítás most is megállja a helyét. A szóban forgó összetett szoftver egy saját fejlesztésű, intelligens elemző- és tippadó rendszer, tele statisztikai adatokkal, élő eredménykövetéssel és többek közt olyan hiányzólistával, amiért több európai cég súlyos pénzt kér el havonta. Lássuk a részleteket!

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

 

A spanyol bajnokság 24. fordulójában tegnap nem hibázott a Barcelona és a nyert Eibarban 2-0-ra, így ismét lépéskényszerbe került az Atletico Madrid, melynek hét pont volt a hátránya a hétvége előtt. A madridiaknak a hozzájuk hasonlóan szintén az El-ben vitézkedő Bilbaót kellene felülmúlniuk. Lássuk, milyen fogadási lehetőségeket kínál a találkozó?!

Oldalak