Beharangozó

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

Élethalálharc a BL G-csoportjában!

2017. Nov. 21.
Barnamedve

A G csoport még teljesen nyitott, még az utolsó helyezett Monaco is tovább juthat. Nyilván az első helyen 10 ponttal álló Besiktas számára van a legnagyobb esély a továbbjutásra, sőt a csoportelsőségre is, ráadásul hazai pályán fogadják a Portót. De lássuk mit várhatunk a csoport másik-, a továbbjutás szempontjából sokkal izgalmasabb meccsen, a Monaco – Lipcse találjozón.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal dán, német és olasz tippeket hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A francia bajnokság 13. fordulójának zárónapján a harmadik helyen álló Lyon a remek védelemmel rendelkező Montpellier-t fogadja.  Az utóbbi hetekben magára találó Marseille-re pedig egy nehéz idegenbeli túra vár, hiszen a Bordeaux lesz az ellenfele. Lássuk az esélyeket!

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal német, olasz és holland találkozók tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal bátorkodom Hollandiából is tippet szállítani, amiket mind-mind megtalálhattok a  TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A válogatott mérkőzések miatti kéthetes szünetet követően a 12. fordulóval folytatódik a Premier League. Rögtön az ebédidőt követően egy klasszikus londoni derbire kerül sor, hiszen a Tottenham az Arsenal otthonába látogat. A Man. Unitedre könnyebb mérkőzés vár, hiszen a Newcastle-t fogadja. Lássuk az esélyeket!

A világ egyik legjobb bajnokságáról van szó, ahol a játékosok ellentmondást nem tűrően küzdenek, ahol az alázat mindennél előrébb való, ahol a lelátók tömöttek, s ahol rengeteg fiatal leendő szupersztár bontogatja a szárnyait! A jelenlegi világbajnok, a friss U21-es EB- illetve Konföderációskupa-győztes német válogatott mesterműhelyéből jelentjük! 

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Erre a rangadóra mondják Madrid egyik oldalán, hogy összecsap a Nép Csapata és a Király játékszere. Lássuk, mit várhatunk az Atleti és a Real mérkőzésén!

Oldalak