Beharangozó

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal olasz meccsek tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal spanyol, német és svéd meccsek tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A spanyol bajnokságban hétközi fordulót rendeznek, amelyen a Dembelét a hétvégén hosszú időre elveszítő Barcelona az Eibart fogadja. Angliában a Ligakupáé a főszerep a mai napon, a West Ham a szebb időket is megélt Boltont látja vendégül. Lássuk az esélyeket!

Fußball Bundesliga, 5. Spieltag

2017. Sep. 19.
liguriano

A világ egyik legjobb bajnokságáról van szó, ahol a játékosok ellentmondást nem tűrően küzdenek, ahol az alázat mindennél előrébb való, ahol a lelátók tömöttek, s ahol rengeteg fiatal leendő szupersztár bontogatja a szárnyait! A jelenlegi világbajnok, a friss U21-es EB, illetve Konföderációs kupa győztes német válogatott mesterműhelyéből jelentjük!

NFL Hétfő

2017. Sep. 18.

Bár vasárnaponként zajlik le a legtöbb meccs az NFL-ben, de mindig hagynak egy-két futball csemegét nekünk a hétfőkre is. A Tipplap olvasói között pedig nem egy hozzáértő, és amerikaifoci-kedvelő akad. Így arra invitálok mindenkit, hogy ossza meg gondolatait, szurkoljunk, és találjuk ki együtt a legjobb fogadási opciókat.

Néhány országban a mai napra is hagytak egy-két bajnoki mérkőzést, ilyen például Oroszország, ahol a kupagyőztes Lokomotív fogadja az idényt gyengén kezdő Amkart. Norvégiában két hasonló játékerőt képviselő együttes találkozik: az Aalesund az Oddhoz látogat. Lássuk az esélyeket!

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani néhány olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában szóló tippként ajánlom, de bárki kombinálhatja, ez mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal svéd, dán és norvég meccsek tippjeit hoztam, amiket mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

 

NFL Vasárnap

2017. Sep. 17.

Átalános vélekedés, hogy az emberek a nyári évszakot szeretik talán a legjobban. Ez viszont biztos, hogy nem igaz az amerikai foci szerelmeseire, akik alig várják az őszt, amikor megkezdődik az NFL új idénye. ilyenkor februárig minden vasárnap meccsdömping van a tojáslabdás ligában, amiből mi sem maradhatunk ki. Próbálunk egy-két jó lehetőséget kiszúrni a fogadási opciókból, és párbeszédre hívunk titeket a rovatban a mérkőzésekről.

A Man. United három győzelemmel kezdte az idényt, de a múlt héten Stoke-ben nem tudta megtartani előnyét és döntetlenre végzett, most az Everton próbálhatja meg féken tartani Rashfordékat. A Serie A-ban a Juve még 100%-os, de vajon a hétközi Barca elleni pofon mennyire fogja meg a torinóiakat? Lássuk az esélyeket!

Oldalak