Beharangozó

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

A Honvéd egygólos vereség, de lőtt gól után fogadja a Fradit Kispesten, a Bayern a Királykékekkel találkozik, míg a hétvégi kiütés után Hamburgban ismét meccset rendeznek, ezúttal a kupában, az ellenfél a Gladbach lesz. Tartsatok velünk! A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Véget ér a hosszú téli szünet Oroszországban is és kupamérkőzésekkel indul a tavaszi idény. Az ősszel hullámzóan teljesítő Rubin Kazany a Szibirt fogadja az Orosz Kupa negyeddöntőjében. A Lokomotiv Moszkva pedig a Tosnót látja vendégül, a tét igazán nagy lesz minden együttes számára, ugyanis sztárcsapatok már kiestek a sorozatból.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal bátorkodok Olaszországból is tippet szállítani, amiket mind-mind megtalálhattok a  Tippmixpro oldalán.. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Az angol negyedik vonalban tanulmányoztam kicsit a csapatokat és az esélyeket. Van néhány olyan alakulat, amelyeknek a mérkőzésein számos alkalommal fordul elő a több gól, illetve nyitottabb, támadóbb stílusuk miatt esélyesen kapnak gólt, hiába is jó a támadójátékuk. Ezeken a meccseken esélyes a mindkét csapat szerez gólt és az OVER 2,5 gól opció is. A korábbi forma és az erőviszonyok alapján pedig a választottam esélyesebb a győzelemre. Három ilyen csapatot találtam, amelyek meccseit most kissé kockázatosabb szelvénybe gyúrtam. A  szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

A Leicester immár Ranieri nélkül veszi fel a harcot a Liverpool ellen és valljuk meg, ez még hazai pályán is soknak tűnik. A Fiorentina a nyakában loholó Torinót fogadja, míg a Brescia a Bari otthonába látogat. Sok sikert mindenkinek. Tartsatok velünk! A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A szokásoknak megfelelően február utolsó vasárnapján kerül sor a Ligakupa döntőjére Angliában, amelyet ezúttal a Southampton és Manchester United vív majd egymás ellen. A Premier League-ben is rendeznek mérkőzést ma délután: az El-től búcsúzó Tottenham a Stoke-ot fogadja. Olaszországban pedig a Lazio az Udinesét látja vendégül.

A mai napra ismét fociszelvényt hoztam. Az elv megmarad, két meccsből igyekeztem összerakni egy olyan szelvényt, amelynek a szorzója 1,7 körüli és ezzel egy időben a kockázati tényezőket megpróbálom minimálisra szorítani. Ma egy meccs a spanyol, egy pedig az olasz bajnokságból jött. A tippeket Tippmixpro  ajánlatából vettem.

Olasz meló (1,60 – 1,45 – 1,95)

2017. Feb. 26.
liguriano

Mindhárom meccsünk Olaszországból, a Serie A mai fordulójából érkezett. Három remek meccsre és jó fogadási lehetőségekre van kilátás! Gólok és egy hazai győzelem, a részleteket kattintás után!  A tippeket megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A szombati napon ismét megannyi izgalmas találkozóra kerül sor az európai topbajnokságokban. Olaszországban a szezon meglepetéscsapata, az Atalanta Nápolyba látogat. A Premier League-ben a sereghajtó Sunderland az Everton otthonában vendégszerepel. A Championshipben pedig a feljutásra hajtó Newcastle ellenfele a Bristol City lesz.

A múlt heti tippek után remélem, hogy ma is sikerül valami profitot termelni a mi kis Mennyei Bajnokságunkból, ahol immáron a 20. fordulót rendezik, benne két igazán komoly és fontos rangadóval, a Honvéd – DVSC és a Ferencváros – Videoton meccsel. Próbáltam a magasabb szorzókat keresni, érdemes kattintani! A tippeket megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Bizonyára sokan szerettek a képernyők előtt ülve izgulni a kedvenc csapatotokért, sőt televízió nézés közben lehet kiszurkolni a megfogadott tippjeinket is! Izzadt kezünkben gyűrögetve a szelvényt, vagy épp a telefonunk kijelzőjén kimerevített internetes összeállításunkat fixírozni, csak jöjjön le, csak nyerjünk már végre. Az önfeledt szórakozáshoz készülünk minden csütörtökön egy összeállítással, amelyben a televíziós sporteseményekből hoztunk egy csokorral, így nem csak a pontos kezdési időpontot és az adott TV-csatornát láthatjátok, hanem még rövid esélylatolgatással és tippekkel is készültünk! 

A hazai pályán mindig valamivel jobban teljesítő Union Berlinről, akik a feljutásért harcolnak, és az osztrák második vonal egyik rangadójáról ejtünk néhány szót. Főszerepben a gólok, a szorzók vonzóak, érdemes kattintani!  A tippeket megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Oldalak