Beharangozó

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. A tippek szorzóit mind megtalálhatjátok a Tippmixpro oldalán.

A lengyel bajnokság 2. fordulója a mai napon zárul és két olyan együttes csap össze, amelyek tavaly végül csak az alsóházi rájátszásban voltak érdekeltek, vajon melyikük kerül közelebb az 1-8. helyhez? Brazíliában a gyengélkedő Sao Paulo az élmezőnyhöz tartozó Gremiót látja vendégül. Lássuk az esélyeket!

Mára is maradt két bajnoki mérkőzés az MLS-ben és a címvédő is pályára lép, mégpedig a San Jose Earthquekest fogadja. Ausztriában még csak most kezdődött meg az új idény, a csütörtökön az Európa-ligából könnyed idegenbeli győzelemmel továbblépő Sturm a St. Pöltent fogadja. Lássuk az esélyeket!

A szokásos észak-európai bajnokságok közül ma Svédország a célpont, emellet érkezett egy meccs a helvét pontvadászatból isvalamint górcső alá helyeztük a Manchester United és a Real Madrid barátságos mérkőzését is. Remek lehetőségek vannak, érdemes velünk tartani! A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Két mérkőzés az MLS-ből

2017. Jul. 22.
pletszo

A hétközi fordulót követően a hétvégén ismét pályára lépnek a csapatok az MLS-ben. A keleti konferenciában az 1. helyért küzdő Toronto a Coloradót fogadja. Az egyaránt a rájátszásba kerülésre hajtó Columbus és a Philadelphia pedig egymás ellen küzdhet meg a mai napon. Lássuk az esélyeket!

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal a a most rajtoló osztrák második vonalból, az ír bajnokságból, valamint a Kínából érkeznek a tippek, amelynek szorzóit mind megtalálhatjátok a Tippmixpro oldalán. 

A lengyel és az orosz bajnokság is a múlt héten kezdődött el, tehát a 2. forduló következik ezen a hétvégén. A bajnoki címre törő CSZKA Moszkva a kupagyőztes Lokomotív Moszkvát fogadja, míg az idegenbeli győzelemmel rajtoló Wisla Krakkó ellenfele a Termalica lesz. Lássuk az esélyeket!

Fogadjunk a World Matchplay alatt!

2017. Jul. 20.
Szerkesztő

Érdemes a darts háza táján egy kicsit körbenéznünk, ugyanis július 22-30. között rendezik meg Blackpoolban a World Matchplay tornát, amelyről 2016-ban Barry Hearn, a PDC főnöke úgy nyilatkozott, hogy ez az év második legnagyobb versenye, így ne legyenek kétségeink, minden résztvevő maximálisan odateszi majd magát. A teljesség igénye nélkül lássunk pár érdekesnek ígérkező első fordulós mérkőzést a Winter Gardens színpadáról, amelyet a Sport TV teljes egészében élőben is közvetít.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal a női EB-ről egy meccs, valamint az EL-selejtezők közül érkeznek a tippek, amelyek szorzóit mind megtalálhatjátok a Tippmixpro oldalán. 

Az Európa-liga-selejtező 2. fordulójának visszavágóira kerül sor a mai napon. A Sturm Graz 1-0-s hátrányba került hazai pályán a Mladost Podgoricával szemben, így kénytelen lesz idegenben nyerni ahhoz, hogy továbbjusson. Az AIK Stockholm ennyire azért nincsen rossz helyzetben, hiszen 0-0-ra végzett a múlt héten a Zeljeznicar ellen és most hazai pályán bizonyíthat.

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. Ezúttal a BL-selejtezők közül érkeznek a tippek, amelynek szorzóit mind megtalálhatjátok a Tippmixpro oldalán.  

Kisebb szünet után folytatódik az MLS és máris hét találkozót rendeznek meg ma éjszaka. A címvédő Seattle, amely ebben a szezonban jobbára csak botladozik, ezúttal a DC Unitedet fogadja. A Portland ellenfele pedig a Real Salt Lake lesz. Lássuk, mire számíthatunk ma éjszaka!

Oldalak