Beharangozó, labdarúgó-cikkek

A magyar elsőosztályú labdarúgó bajnokság, azaz az NB1, az amerikai foci, vagyis az NFL és a Premier League fordulóról fordulóra történő beharangozója, esélyekkel, tippekkel.

Bennmarad-e a SPAL?

2018. May. 20.
pletszo

Elérkeztünk a Serie A zárófordulójához, amely hatalmas izgalmakat tartogat, mind a kiesés, mind pedig a Bajnokok Ligája indulás szempontjából.  Öt csapat van még veszélyben, közülük az egyik a 17. helyen álló SPAL, amely a Sampdoriát fogadja ma délután.

 

Gólok Buffon búcsúmeccsén!

2018. May. 19.
liguriano

A legendás kapus elbúcsúzik a Juventustól. Ez egy olyan gálameccs lesz, ahol a Juventus már bajnokként megy neki a jövő évet a Serie B-ben kezdő veronaiaknak. Könnyes búcsú, gólok és örömfoci. És egy remek szorzó!

Hiába erősebb a Bayern München, egy kupameccsen és különösen annak a döntőjében a Frankfurt is alaposan fel fogja szívni magát. Veszítenivalója nincs, annál több amit nyerhetnek! Éppen ezért élvezetes és izgalmas mérkőzést várunk, amire egy remek szorzót is találtunk!

Hatalmas presztízs ütközet várható az FA Kupa döntőjében a Chelsea és a Manchester United között. Egyik csapat sem nyert még semmit ebben az évadban és az utolsó esélyük, hogy valamit villantsanak. Lássuk, melyik szárklubnak sikerül elhódítani a trófeát!?

 

Oldalak