Csont nélkül

Kosárlabda-fogadás tippek.

Hálátlan feladat Euroligára fogadni idén, gondoljunk csak bele az idén kiválóan játszó Maccabi keddi megsemmisülésébe hazai pályán, vagy a Barcelona tegnapi katasztrófájára, amikor is 38:12-es első negyed után sikerült kikapniuk Németországban. Ennek ellenére nézzük át a mai meccseket, hátha sikerül némi pluszt kisajtolni belőlük.

Újabb hét és újabb keddi nap, ami azt jelenti, hogy beindul a nagyüzem az Európai kosárlabda kupákban. Az Euroligában ezen a héten dupla fordulót rendeznek, így már kedden is találkozunk a legjobbakkal, de lesz itt BL, Eurocup és FIBA Kupa is. Nézzük mire érdemes ma fogadni.

Sokkal karcsúbb napnak nézünk elébe csütörtökön, mint tegnap vagy tegnap előbb, négy említésre méltó meccs van a kínálatban, ezekből próbálunk ma némi hasznot kifacsarni. Egy meccsel foglalkozunk, mégpedig az Euroliga egyetlen magyar játékosának, Hanga Ádámnak a meccsével.

A világ jégcsarnokaiban szép lassan beindulnak a bajnokságok. A jégkorong sportág mindig is kiemelt volt a Tipplapon, így lesz ez idén is. Várjuk minden kedves jégkorongrajongó és szakértő olvasónkat, hogy osszák meg velünk gondolataikat a napi aktualitásokkal kapcsolatban! Több szem többet lát, reccsenjenek a fogadóirodák palánkjai, gyűjtsünk be sok nyereményt!

Ma is rendeznek négy Euroliga mérkőzést. Ezzel kapcsolatban, no meg a többi lehetőséggel kapcsolatban is várjuk a kosárlabdát-szerető olvasóink tippjeit, javaslatát. Várjuk Lebront is. Sok sikert mindenkinek!

Oldalak