FOGADÁSI MÓDSZEREK, TAKTIKÁK

Ide kerülnek a fogadási módszereket bemutató cikkek.

Elkészült a Tipplap egy hosszú ideje húzódó fejlesztése. Szokták mondani, jó munkához, idő kell és ez az állítás most is megállja a helyét. A szóban forgó összetett szoftver egy saját fejlesztésű, intelligens elemző- és tippadó rendszer, tele statisztikai adatokkal, élő eredménykövetéssel és többek közt olyan hiányzólistával, amiért több európai cég súlyos pénzt kér el havonta. Lássuk a részleteket!

Itt a tipplapon már több fogadási stratégiát bemutattunk, kisebb-nagyobb fogadtatással. Természetesen nem szabad elvonatkoztatni attól, hogy ez egy szerencsejáték, amelynek elsődlegesen a szórakozás, a sportmérkőzések kimenetelére vonatkozó esélylatolgatás, bogarászás kiélvezése a cél, no meg a meccs izgalma, hogy nem csak szurkolóként vagy az élményért nézzük, hanem a kezünkben-, vagy virtuális fiókunkban ott lapul a szelvényünk is. Mindezek után, természetesen az sem elhanyagolható érzés, ha nyer az ember. Ennek érdekében próbálunk minél több stratégiát bemutatni mi is, hiszen akár profitálhatunk is belőle. Ma egy teljesen egyszerű alapstratégiát mutatunk be.

Ez a cikk volt már itt a Tipplapon, de mivel azóta is gyakran előkerül a kommentek között (legutóbb tegnap), elővettük még egyszer. Egy olyan tétemeléses taktikát szeretnék bemutatni, amely nagyon jó eséllyel alkalmas arra, hogy egy játéknap alatt megduplázza a kezdő tétünket. A legfontosabb tény az, hogy ehhez a taktikához egyáltalán nem kell értenünk a jégkoronghoz! Ezúttal is a KHL-t venném alapul és követnénk egy kicsit az orosz jégkorong-bajnokságot vizsgálva azt, hogy ezzel a taktikával mennyire lehetünk nyereségesek. 

A sportfogadó piac fokozatosan növekszik, amit elsősorban a megnövekedett kereslet generál, százezrek próbálnak szerencsét e téren. Ennek megfelelően a kínálat is egyre nagyobb, számtalan eseményre, kimenetelre lehet már fogadni manapság. A következőkben adunk néhány tippet, hogyan lehet nyereséges űzni ezt a „szakmát”, illetve növelni a profitot.

Belanger módszerének alapja: meg kell határozni, hogy a havi nettó bevételünk, (jövedelmünk) hány százalékát kívánjuk sportfogadásra áldozni, és az így meghatározott összeg lesz az úgynevezett bank. Belanger szerint többféle stratégia is célravezető lehet. Elővigyázatosságból a bank egy negyed részét kockáztassuk egyszerre. Tagoljuk négy egyenlő részre a bankot és egy példán keresztül szemléltetjük a módszert.

Sokaknak a sportfogadás nem több mint egy időtöltés, hobbi, vagy csupán azért fogadnak, hogy izgalmasabbá tegyék maguk számára az adott mérkőzést, versenyt. Vannak azonban, akik számára ez egy remekül jövedelmező biznisz, vígan megélnek belőle és eltartják a családjukat is. Mindenkire igaz, hogy rövid idő alatt a lehető legnagyobb haszonra szeretne szert tenni, ez viszont minden esetben kockázattal jár. A tippmix esetében is megvan a lehetősége annak, hogy akár egy órán belül óriási pénzre tegyünk szert. Sokféle szisztéma áll rendelkezésére, az egyik ilyen a parlay stratégia.

Egy futballmérkőzés pontos eredményét eltalálni elég nehéz feladat, viszont ennek megfelelően remek szorzókat adnak rá. A taktikánkat a Premier Ligára viszonyítva mutatjuk be, de természetesen lehet más ligákra is alkalmazni, sőt egyes európai másodosztályú bajnokságoknál talán még jobb esélyek vannak a pontos eredmények eltalálására. Figyelem, egy hosszabb távú stratégiáról lesz szó!

Van egy olyan kevesek által ismert, de eredményesen alkalmazható stratégia, amely a szögletrúgással kapcsolatos. Ehhez mindenképpen idézzük fel a labdarúgás szabálykönyvét, mit ír a szögletről: szögletrúgást akkor kell ítélni, amikor a labda utoljára védőjátékost érintett, majd teljes terjedelmével akár a földön, akár a levegőben áthalad a kapuvonalon, de nem esik gól. Most pedig lássuk a stratégiát részletesen!

Egy korábbi, 2015-ben már közölt stratégiás cikket szeretnénk ismét közreadni, mégpedig azért, mert remek lehetőségeket nyújt. A módszer főként a statisztikai adatokra épül, így fogadás előtt nem árt beleásni magunkat a mérkőzések adataiba. A mérkőzések többsége a második félidőben dől el, és általában akkor esik a mérkőzés első gólja is. Olyan ligák mérkőzéseire kell fogadnunk, ahol az első félidő csak a tapogatózásé. Amikor ezt a fogadási stratégiát teszteltem angol 2., holland 2. és belga 1. osztályú meccsekkel próbálkoztam, sikerrel.  

A Kelly kritérium

2016. Oct. 28.

Ezt a nagyon progresszív fogadási rendszert John Larry Kelly Jr. fizikus fejlesztette ki 1956-ban. Ez nem más, mint egy matematikai képlet, amely segíti a fogadókat abban, hogy az esélyek és a szorzók ismeretében olyan téteket tegyenek meg, amely hosszú távon segíthet a profittermelésben.

Egy olyan tétemeléses taktikát szeretnék bemutatni, amely nagyon jó eséllyel alkalmas arra, hogy egy játéknap alatt megduplázza a kezdő tétünket. Modellezéshez a KHL-t vettem alapul, de alkalmazható más bajnokságokra is. (ez a taktika három nappal ezelőtt jelent meg a Jégkorong Brainstorming rovatban, de pozitív visszajelzésre talált. Ezért közreadnám külön cikkben is, főleg azért, hogy a későbbiekben a linket csatolni tudjam az aktuális tippekhez. Hogy az újonnan érkezők is el tudják olvasni)

Így fogadjunk a Tippmixpro-val!

2016. Sep. 30.
webmester

Hazánk egyetlen legális, interneten működő sportfogadó-irodája a Tippmixpro oldala. Ezt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de tény. Vagyis, ha bármely másik irodát használjuk, hiába „beszél” magyarul, akkor sem alhatunk nyugodtan, hiszen ha nyerünk is pénzösszeget, azt nagyon komoly nyereményadó illeti! A Tippmixpró összes nyereménye viszont adómentes. Az ajánlat bőséges, a szorzók jók. Persze ezzel lehet vitatkozni, mindenki találhat jobb oddszokat, meg bőségesebb ajánlatot is, de csak azt tudjuk mondani, hogy mindenki úgy és ott fogad, ahol kedve tartja, a törvény nem ismerete nem ment fel az esetleges büntetés alól! A cikkben szeretnénk kicsit megismertetni a Tippmixprót, segítséget nyújtani a regisztráláshoz és a fogadáshoz!

A ma bemutatásra kerülő fogadási stratégiánk matematikai elvét egy középkori itáliai matematikus, Leonardo Fibonacci alkotta meg. Ez voltaképpen egy matematikai számsor, amelyet a tőzsdei kereskedést is kedvelő olvasóink bizonyára ismernek már. Ahogyan a valutapárokkal való kereskedés során, úgy a sportfogadásban is alkalmazható ez a matematikai törvényszerűség. 

Oldalak