Kézimunka

Kézilabdás rovat, elemzésekkel, cikkekkel, tippekkel. 
Rovatvezető: Kispályás

Kézimunka

2017. Feb. 28.
kispályás

Tegnap a három svéd mérkőzésen tükörsima papírforma eredmény született, a dán kiesési rangadón pedig gólszegény mérkőzésen megosztoztak a pontokon a felek. Ma sem túl bőséges a választék, dán férfi, német női mérkőzés mellett két Seha Liga mérkőzést is kínál a Zrt.

Kézimunka

2017. Feb. 27.
kispályás

Tegnap a két női BL mérkőzésen borult a papírforma, Dániában a vendég Midtjylland nem bírta el a második félidei 14 perces gólcsendet, így vereséget szenvedett az Esbjerg vendégeként. A balkáni rangadón Bulatovics 14 góljának is köszönhetően a Buducsnoszt  Szkopjében nyert a Vardar ellen, ezzel megnyílt az út a Ferencváros előtt a csoportgyőzelem felé. A férfiaknál mind Lengyelországban, mind Barcelonában jól fizető kis különbségű győzelem született. Ma három svéd bajnoki mérkőzést és egy dán kiesési rangadót kínál a Zrt., én nem piszkálom őket.

Kézimunka

2017. Feb. 26.

Tegnap a pályára lépő  BL csapataink magabiztos győzelmet arattak, a Veszprém megerősítette harmadik helyét, a Győr kiütéses sikerével robog a csoportgyőzelem felé, míg a Ferencváros a franciák legyűrésével jó eséllyel második helyen fog végezni a csoportjában. Ehhez nem kell más, mint ma a balkáni rangadón a Vardarnak győznie kell hazai pályán a lassan szétszéledő Buducsnoszt ellen. 

Kézimunka

2017. Feb. 25.

Tegnap az első félidő hajrájáig három góllal vezetett a hazai csapat, aztán az Aarhus egy huszáros hajrával átvette a vezetést. A második félidőben tovább növelte előnyét a vendégcsapat és magabiztosan nyertek az idény során harmadszor idegenben. Ma ismét nagyüzem van az európai kupákban, nekünk a legfontosabb azonban a Ferencváros és a Veszprém mérkőzése.

Tegnap az Aaalborg a második félidőben egy 8:0-as rohammal el is döntötte a találkozót a vendég Midtjylland ellen és meglepően nagyarányú győzelmével megerősítette vezető pozícióját. Ma a francia kupa nyolcaddöntői mellett két mérkőzést is rendeznek a dán női bajnokságban.

Kézimunka

2017. Feb. 23.
kispályás

Tegnap hathatós bírói segítséggel a Löwennek sikerült otthon tartania a két pontot, így továbbra is versenyben van az első helyért, az idényben ez volt a harmadik egygólos hazai győzelmük a Bajnokok Ligájában. Ma csupán egy svéd és egy dán férfi mérkőzést kínál a Zrt. Mostanában elég furcsa dolgok történnek arrafelé, legjobb lesz kihagyni, ha valakinek mégis van valami jó ötlete, ne legyen rest, ossza meg velünk!

Kézimunka-Seha-liga

2017. Feb. 21.
kispályás

Valami bűzlik Dániában! Tegnap három mérkőzést rendeztek a férfiligában, mind a három mérkőzésen borult a papírforma, győzni tudott a bajnokság két utolsó helyezettje, hab a tortán pedig a Holstebro-Sönderjyske összecsapás volt, ahol a hazaiak a vége előtt másfél perccel még négy góllal vezettek, aztán sikerült bravúrosan döntetlenre hozniuk a mérkőzést. Ma egyetlen mérkőzést kínál a Zrt., a Seha-ligában a kisebbik szkopjei csapathoz látogat a második számú szlovén csapat.

Tegnap a Kielce 5 gólos vezetésről képes volt kikapni Szlovéniában. A végjáték kísértetiesen hasonlított a szombati flensburgi mérkőzés végjátékára, döntetlen állásnál a lengyelek támadtak a győzelemért, a labdát eladták, a Celje felfejlődött és a lefújás előtt 2 másodperccel Zvizej volt eredményes szélről.  Ma négy dán mérkőzés közül választhatunk, nézzük mire megy a Holstebro a Sönderjyske ellen.

Tegnap végig szoros mérkőzésen, jobbára azért német vezetés mellett jutottak el a csapatok a végjátékig. Döntetlen állásnál Gensheimer megszerezte a labdát az ügyetlenkedő Glandorftól, ekkor 14 másodperc volt hátra a mérkőzésből. A párizsiak időt kértek, majd szokás szerint lehúzták a labdát Gensheimernek a szélre, aki azonban nem a lövést választotta, hanem a berobbanó Remili kezébe varázsolta a labdát, ő pedig a lefújás előtt két másodperccel megszerezte a győztes találatot. Mára is maradt két BL-mérkőzés, Svédországba látogat a Löwen, míg a Celje a csoportelsőségre hajtó lengyeleket fogadja, ez utóbbira hoztam egy nem túl merész tippet.

Kézimunka

2017. Feb. 17.

Tegnap a Kristianstad a mérkőzésen végi vezetve magabiztosan győzte le a Malmöt, ezzel a két ponttal felléptek a dobogó második fokára. Svájcban a Barcelona a szezon tizedik győzelmét aratva tovább erősítette első helyét a csoportban. A Nantes szintén győzött, négy góllal múlta felül Nagy Kornélékat. Ma elég sivár a kínálat, két dán női mérkőzés mellett egy találkozót rendeznek a spanyol és a magyar bajnokságban is, továbbá lengyel férfi mérkőzésre is voksolhatunk, ami bevallom, nekem nagy lila homály.

Tegnap szoros első félidő után a vendégek a második harminc perc elején egy 4:0-s rohammal kezdve végig vezettek 4-5 góllal, amit aztán a mérkőzés hajrájában csúnyán el is baltáztak, a hazaiak a lefújás előtt két másodperccel egyenlítettek. Ma öt mérkőzést kínál a Zrt., nézzünk meg belőle hármat.

Tegnap a Zágráb a mérkőzésen végig vezetve győzte le idegenben a Celjét, ezzel szinte biztos, hogy beverekedte magát a Final Fourba. Ma a nap legfontosabb mérkőzése a Veszprém németországi fellépése lesz, de mivel továbbra sem szeretek magyar csapat ellen fogadni, hasonló szorzóért hoztam egy francia mérkőzést, és így legalább nyugodtam drukkolhatunk Nagy Lászlóéknak.

 

Oldalak