Kézimunka

Kézilabdás rovat, elemzésekkel, cikkekkel, tippekkel. 
Rovatvezető: Kispályás

Ma két mérkőzéssel folytatódnak a középdöntő küzdelmei. Késő délután a szlovénok ellen ajándék pontot kapó németek a dánokat bravúrosan legyőző, majd minket átlépő csehekkel játszanak Varasdon. Este pedig az utolsó csoportmérkőzés előtt a hazautazást fontolgató Szlovénia az olimpiai bajnok dánokkal meccsel. 

Ma a C és a D jelű négyesben két-két mérkőzést rendeznek a horvátországi Európa-bajnokságon. Fiaink Spanyolország ellen lépnek pályára, míg a másik csoportban Macedónia bebiztosíthatja továbbjutását a legjobbját nélkülöző (Borozan) és nyolc magyar légióst is soraiban tudó Montenegró ellen.

Kézimunka

2018. Jan. 11.
kispályás

Ma újabb csoportban kezdődik meg a világbajnoki selejtezők első szakasza, a 3. számú négyesben Románia és Ukrajna fogja eldönteni a továbbjutás sorsát, ehhez Olaszország és Feröer-szigetek fognak asszisztálni. Az 5. csoportban viszont Hollandia nagyot léphet a továbbjutás felé Görögországban.

Kézimunka

2018. Jan. 10.

Ma román és dán női mérkőzések mellett két vb-selejtező mérkőzésre is voksolhatunk. Svájcban vizitál a bosnyák válogatott, míg a félholdas gárda Leuvenben lép pályára a házigazda Belgium ellen.

Kézimunka

2018. Jan. 8.
kispályás

Pénteken startol a horvátországi Európa-bajnokság, a csapatok már a finomhangolás utolsó fázisában vannak, köztük a magyar válogatott is. Ma ismét azokkal a svédekkel mérkőzünk meg, akikkel szombaton meglepően bátor jákékkal döntetlent értünk el. A mai mérkőzésen megfigyelő álláspontot veszek fel, határozott tippem nincs, de várjuk a Ti ötleteiteiteket, meglátásaitokat.

Oldalak