Napi duplázó

Naponta közzéteszünk egy olyan tippmixes gyűjtőszelvényt, amelynek eredője 2,00 körül van. Az eseményeket pár mondtatban elemezzük is.
 

Írország és Wales találkozik egymással ma VB-selejtezőn. Az egyik oldalon a világklasszis Bale, az írek pedig hazai pályán veszélyesek. Remek meccs és gólok, ezekre számíthatunk, a tippet pedig kattintás után olvashatjátok. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Mind a dán, mind a spanyol U21-es szövetségi edző remek, gólerős játékosokat küldhet ki a pályára a mai találkozón. Ennek pedig nem más, mint a publikum örülhet igazán. Remek meccs és gólok. Ezekre számíthatunk, a tippet pedig kattintás után olvashatjátok. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Berlinben a Hertha mellett van még egy remek futballcsapat, mégpedig az Union Berlin. Remek formában vannak, ami ha kitart, valóra válhat az első osztályról szőtt álom. Ma a Nürnberg ellen játszanak otthon. Gólok és győzelem.  A lényeg kattintás után.  A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

A Szalaival szárnyaló Hoffenheim fogadja ma az európai kupamérkőzés után valamivel fáradtabb Leverkusent. Jó meccset várunk, ahol a támadójáték mellett gólokra is lehet számítani, de a fogadásunk ma nem ez.  A lényeg kattintás után.  A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Ezúttal egy német házi rangadóval jöhet a "dupla"!

Mind a Norwich, mind a Blackburn meccsein sokszor előfordul, hogy az első félidőben már meglőnek minimum két gólt. Ráadásul a hazaiak egyik legjobb védője nem játszhat ma, így ez is növeli ennek a lehetőségét. A lényeg kattintás után.  A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Oldalak