Napi duplázó

Naponta közzéteszünk egy olyan tippmixes gyűjtőszelvényt, amelynek eredője 2,00 körül van. Az eseményeket pár mondtatban elemezzük is.
 

Edzőváltással próbált meg lendíteni szekerén a Pescara. A kétségtelenül remek mester vajon gatyába rázza a csapatot annyira, hogy sikerüljön a hőn áhított cél? A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Egyre nehezebb helyzetben van a Hamburg labdarúgócsapata. Lassan minden pont égetően fontos lesz, ezért a mai Freiburg elleni meccs különösen fontos. Vajon megszerzik a három pontot az észak-németek? A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

A Bundesliga hétvégi meccseinek felvezető mérkőzését választottuk ki péntekre. A mexikói gólvágóval megerősödő gyógyszergyáriak az Augsburg otthonába látogatnak. A hazaiaknak minden pont kincset ér, a vendégek pedig a nemzetközi kupaporondot célozták meg nyilvánvalóan. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

A Bundesliga egyik legpatinásabb klubja, a kölni 1.FC utazik ma Freiburgba és vív igencsak nehéznek ígérkező mérkőzést a hazaiakkal. Vajon képesek lesznek idegenben is a jó szereplést folytatni és ez a gólokban is megmutatkozik? A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Ha a mai esélylatolgató egy állatmese lenne, akkor minden bizonnyal a Farkasok nyernének a Szarkák ellen. De mivel labdarúgásról van szó és figyelembe véve, hogy a két becenév mely csapatokat takarja, bizony már korántsem olyan egyértelmű a dolog. Sőt! A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

A Mainz és az Agusburg találkozik az Opel Arénában, ahol az előzetes esélyek alapján gólokra lehet számítani. De hogy egészen pontosan hogyan, az kattintás után kiderül. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

A listavezető Monaco utazik a Montpellier otthonába a francia bajnokság mai játéknapján. Vajon idegenben is képesek lesznek rákényszeríteni akaratukat Cavaniék a hazai pályán erősnek számító Montpelierre? Kattintás után kiderül. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Oldalak