Napi duplázó

Naponta közzéteszünk egy olyan tippmixes gyűjtőszelvényt, amelynek eredője 2,00 körül van. Az eseményeket pár mondtatban elemezzük is.
 

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi, meg is triplázhatjuk az alapegységünket. Ezúttal kedves rokonom Mr.X tippjeit osztom meg veletek a héten, aki ismét meglátogatott engem, s egy tétemeléses módszerrel próbál egy pici apróra szert tenni. 300 HUF-os alaptéttel indít, amit a vesztes napok után mindig dupláz, a győztes nap után pedig visszaáll az alapegységre. Ugye biztosan sokan ismeritek ezt a szisztémát, különösen nem kell bemutatni. No tehát, akkor következzék a negyedik nap egy holland osztályozós meccsel, mindenkinek sok sikert kívánunk! Üdv, GCFC & Mr.X.

 

Mai tétemeléses duplázónkban egy finn meccset hoztunk nektek. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek! Ezúttal kedves rokonom Mr.X tippjeit osztom meg veletek a héten, aki ismét meglátogatott engem, s egy tétemeléses módszerrel próbál egy pici apróra szert tenni. 300 HUF-os alaptéttel indít, amit a vesztes napok után mindig dupláz, a győztes nap után pedig visszaáll az alapegységre. Ugye biztosan sokan ismeritek ezt a szisztémát, különösen nem kell bemutatni. No tehát, akkor következzék a harmadik nap:

Ezúttal kedves rokonom, Mr. X tippjeit osztom meg veletek a héten, aki ismét meglátogatott engem, s egy tétemeléses módszerrel próbál egy pici apróra szert tenni. 300 HUF-os alaptéttel indít, amit a vesztes napok után mindig dupláz, a győztes nap után pedig visszaáll az alapegységre. Ugye biztosan sokan ismeritek ezt a szisztémát, különösen nem kell bemutatni. A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán is.

Megkezdődik végre az olasz másodosztály rájátszása is a feljutásért, ahol Roberto Venturato alakulata fogadja azt a Carpit, mely csapat  a bajnoki hajrában az utolsó öt összecsapást veretlenül hozta le. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Dárdai Pál és csapata jelenleg az 5. helyen áll a Bundesligában. Annak a fényében, hogy a Hertha hogyan aránylik a rivális nagycsapatokhoz, ez bizony egyáltalán nem rossz eredmény. Ma azt a Leverkusent fogadják, ak ez a szezonja közel sem nevezhető eredményesnek. A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

A finn pontvadászatból érkezik ma egy tipp. Érdemes figyelni a skandináv pontvadászatokat, mert a nyár közeledtével véget érnek a nagy európai bajnokságok, előtérbe kerülnek az észak-európai ligák, és vannak jó lehetőségek. A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Olaszországban a Juventus magasan a többi csapat fölött áll.  Gyakorlatilag a triplázás is összejöhet nekik idén, ami nagy dolog lenne! Ma a Lazio ellen küzdenek. A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Már a célegyenesbe fordultak a csapatok az Európa-ligában is. A Lyon és az MU is elszánt abban a tekintetben, hogy hazaviszi a trófeát. A franciáknak ma a nem kevésbé lelkes Ajax ellen kellene bizonyítaniuk otthon. Ha pedig holland csapat, akkor a gólokra megyünk rá!  A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Gólokért utazunk az argentin bajnokság második vonalába, ahol mindkét alakulat esélyes lehet még a feljutásra. Tartani kell a lépést, ehhez pedig győzelem kell, a három ponthoz pedig gólok. Ezt várjuk ma is! A tippet megtalálhatjátok a  Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Oldalak