Napi duplázó

Naponta közzéteszünk egy olyan tippmixes gyűjtőszelvényt, amelynek eredője 2,00 körül van. Az eseményeket pár mondtatban elemezzük is.
 

Az olasz másodosztályban kerül sor egy fontos mérkőzésre, ahol a kiesés ellen küzdő Vicenza látja vendégül a rájátszásért hajtó Novarát. Ennek megfelelően mindkét oldal számára nagyon kellenek a pontok. Lássuk, mire számíthatunk. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

El Clasico!

2017. Apr. 23.
gcfc

Kevés olyan csúcsmeccs van, mint a Real Madrid és a Barcelona összecsapása! Ez az a meccs, amely független helyezéstől, tabellától, csakis a pillanatnyi forma és a szerencse dönt majd. Lássuk, mire számíthatunk. A papíros Tippmix ajánlatából választottunk, de a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán is.

Ma két nagyon izgalmas Bajnokok Ligája-találkozót rendeznek, ezek egyike, ami még akár nyitott is lehet a továbbjutás szempontjából, a Monaco – Dortmund. Mindenekelőtt reméljük, hogy ma mindenféle tragédia nélkül ér véget a nap. A szorzót a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán is.

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Ezúttal Norvégiából jöhet egy dupla!

 
 
 

Bréma és Hamburg is két nagyváros Németország térképén, mégpedig a futballtérképén is. Nehéz helyzetben vannak mindketten, bár az utóbbi fordulókban szépen magukra találtak, különösen a Werder csipegette a pontokat serényen. Ma egymás ellen kell megküzdeniük. A papíros Tippmix ajánlatából választottunk, de a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán is.

A Heracles esélyei még nem foszlottak szét, már ami a legjobb hét mezőnyét illeti. Éppen ezért motivációban és győzni akarásban nem lesz hiány. De hogy ez mennyire lesz elég az AZ Alkmaar ellen, az kérdéses. Egy rövid előzetessel és tippel mi is készültünk. A papíros Tippmix ajánlatából választottunk, de a tippeket megtaláljátok a  Tippmixpro oldalán is.

A hétvégén útjára indul a labda Norvégiában is, mármint élesben, s ezzel tovább szélesedik a sportfogadók szemezgetési listája az újságban. Remek szorzót találtunk erre a meccsre. A tippeket a papíros Tippmix ajánlatából választottuk, de természetesen az interneten is játékba lehet küldeni. Sok sikert mindenkinek!

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket!

Ezúttal is egy szimplával jöhet a "dupla"!

Oldalak