Napi duplázó

Naponta közzéteszünk egy olyan tippmixes gyűjtőszelvényt, amelynek eredője 2,00 körül van. Az eseményeket pár mondtatban elemezzük is.
 

Ez a hét megint az európai porondon vitézkedő csapatoké. Ma megint a BL selejtezői vannak górcső alatt. Itt a duplázóban a Honvédot búcsúztató izraeli alakulat hazai összecsapása a bolgár Ludugorec együttesével. Lássuk, mit lehet kihozni ebből a meccsből fogadási szempontból. Mindenkinek sok sikert! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

A Lyon jelentősen átalakul a szezon előtt, hiszen több kulcsember is távozott, míg az Internél új edző próbál új csapatot gyúrni az olasz gárdából. Ezek után lássuk, mit lehet kihozni ebből a meccsből fogadási szempontból. Mindenkinek sok sikert! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

Nem olyan régen még első osztályú Karlsruhe immáron a Bundesliga 3-ban kezdi meg a vitézkedést. A csapat viszont erősebbnek tűnik, mint vetélytársai, ezért a pontok és gólok tekintetében mindenképpen sikeresebb szezon jöhet számukra. Ezek után lássuk, mit lehet kihozni ebből a meccsből fogadási szempontból. Mindenkinek sok sikert! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

Bajnokok Ligája selejtezők visszavágói. Ez a mai kínálat főbb fogásai. Ebből néztünk ki egyet mára, ahol az első meccsen csalódást keltő Malmö FF idegenben próbálja meg kiharcolni a továbbjutást. Lássuk, mit lehet kihozni ebből a meccsből fogadási szempontból. Mindenkinek sok sikert! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Mára egy bátor tipp a norvég első osztályú bajnokságból, vonzó szorzóval, a tippet megtaláljátok a papíros Tippmix mellett a Tippmixpro oldalán is.

Oldalak