Napi favorit

Naponta megszületik az általunk tutinak vélt gyűjtő. Ebben a rovatban általában kis és közepesnek vélt oddsokkal dolgozunk, a nagy oddsos tippeket ne itt keresd.

Amerikai arénák

2017. Apr. 2.
Szerkesztő

Sokak kérésére hoztunk létre egy újabb brainstorming jellegű posztot, amelyben az amerikai profi ligák kapnak helyet. Itt lehet kibeszélni az NBA, NFL, MLB eseményeit, mérkőzéseit. Az NHL számára továbbra is ott a jégkorong szekció, de ha valaki ide írja be aranyat érő gondolatát az is jó. Ne tartsa hát magába senki a jó tippeket. Let’s get it started!

NFL Touchdowns

2016. Oct. 2.

Folytatódik az USA közkedvelt sorozata, a milliók által rajongott NFL. Természetesen, ahogy eddig is, ez után is igyekszünk nyomon követni a bajnokságot. Mára a San Francisco és a Dallas ütközetét hoztuk el. Várjuk továbbra is hozzáértő kedves olvasóink, közöttük Djibril véleményét is. Több szem többet lát, repüljön a tojásfoci!

eBIKE Napi Duplázó

2015. Dec. 16.
gcfc

Ebben a rovatban megpróbálok egy olyan kombinációt összerakni, ami legalább megduplázza a tétünket, de ha a kínálat engedi meg is triplázhatjuk az alapegységünket! Ezúttal egy szólóval duplázunk! A szelvényhez sok szerencsét kíván az eBIKE kerékpáros webáruház és a Tipplap.hu szerkesztősége!

Tenisz babák

2015. Feb. 24.

Sokan kerülik a női teniszt, kevésbé megbízhatónak tartják, és vélhetőleg igazuk is van. Én azonban azok közé tartozok, akik ha teniszre fogadnak, akkor általában a gyengébbik nem képviselőit választják, egész egyszerűen azért, mert őket követem valamilyen szinten. Mivel rég volt már tenisz a hasábjainkon, ma egy kora délutáni netes pénzkereseti lehetőséget ajánlok.

Napi favorit - Labdarúgás

2014. Aug. 3.
Barnu

A mai napon az osztrák élvonalból a Grödig - AC Wolfsberger, illetve a lengyelektől a Lech Poznan - Wisla Krakow derbi lesz terítéken. A Grödig és a Lech Poznan az elmúlt héten el bukta az EL selejtezős meccsét. Előbbi hazai pályán maradt alul moldáv riválisa ellen míg utóbbi Izlandon kellett, hogy fejet hajtson riválisa előtt. Ma az osztrák élvonalban igen csak jó rajtot vett AC Wolfsberger és a lengyel szezont két döntetlennel nyitó Wisla Krakow lesz a két csapat ellenfele. 

Napi favorit - Labdarúgás

2014. Aug. 2.
Barnu

A bajnoki címvédésre készülő Basel ma a Thun csapatánál vendégeskedik és próbálja veretlenségét őrizni. A Baselhez hasonlóan a Thun is jó rajtot vett, de igen szoros, kés élen táncoló meccseken vannak túl. Paulo Sousa legénysége ma könnyed győzelmet arathat mivel szerintem a két csapat nagyon nincs egy szinten, de lássuk is, hogy mire alapozok.

Horvátországban "nyaralunk" a mai napon, de a strandolás elmarad mivel 17:00 kezdettel az NK Istra 1961 és a Dinamo Zagreb mérkőzik meg egymással. Az idei év első horvát bajnokija egyből a listavezető vendégjátékával kezdődik és az oddsok nem is olyan rosszak Lássuk is, hogy miben reménykedhetünk.

A mai napon szívunk egy kis gall levegőt és természetesen a profitot is megpróbáljuk felmarkolni. Kemény mérkőzés a mai, igazi lutri, de nem szabad meghátrálni a magas odds láttán. Lássuk is, hogy ma éppen merre gurul a laszti.

Napi favorit

2014. Jan. 24.

A pénteki tippmixes kínálatból összevadásztam pár olyan eseményt, amely kiemelt rangú sorozatnak a résztvevője. Ilyen a férfi kézilabda Európa-bajnokság egyik mai elődöntője, a Bundesliga 18. fordulójának nyitómeccse, valamint a kosarasoknál az Euroliga egyik ütközete.

A mai napon a célállomásunk Wales! Kicsiny nemzet telis tele kiváló labdarúgókkal, de a bajnokságuk még nem üti meg a nemzetközi mércét. Sokan most azt gondoljátok, hogy mit keresünk Walesben.? Csak halkan súgom meg, hogy egy kis zsebpénznek valót próbálunk feltérképezni. Két meccs, két tipp és elméletileg profit, de vajon a csapatok is azt akarják amit mi? Lássuk is az összecsapásokat.

Oldalak