NB1 - OTP Bank Liga

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meccseinek esélylatolgatása!

Közeleg a téli szünet, fokozódik a feszültség a csapatok öltözőjében. A Ferencvárosnál komoly büntetések és eltiltások vannak, úgy hírlik, Pintér Ádámtól elköszönnek, Ramirez talán eligazol, komoly változások várhatóak. A Vasas még kitart az élen, a Videoton pedig vérszagot kapott kopó módjára követi. Izgalmas mérkőzések lesznek ezen a szombaton is, lássuk, mit várhatunk! A szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottam, de természetesen a papíros Tippmixen is megjátszható.

Nagyon kiélezett meccsek várhatóak az NB1-ben, hiszen közelít a tél, a labdarúgók szabadságra mennek és nagyon nem mindegy, hogy hol telelnek a szünetben a csapatok! A Gyirmót valószínűleg már nem kerül el az utolsó helyről, de a Paks, a DVTK és az MTK között nagy harc várható a másik kieső hely elkerülése érdekében. Az élbolyban pedig nagyon szoros a mezőny, a Vasas, a Videoton és a Ferencváros kibérelte magának a dobogót, de a Honvéd lemaradása is csak egy pont a harmadik helyhez képest! Nagyon izgalmas mérkőzésekre számíthatunk tehát, lássuk, mire számíthatunk! A mérkőzések szorzóit a Tippmixpro ajánlatából vettem, de természetesen a papíros Tippmixen is fogadhatóak!

Az elmúlt fordulóbeli események azért sokakat elgondolkodásra kényszerítenek és ahogyan legutóbb a kommenttevékenységben több kedves olvasóban is, úgy bennem is megfordult, hogy fogadási szempontból, talán nem a mi kis NB1-ünk a legjobb célpont amikor vizsgáljuk a hétvégi kínálatot. Csakhogy olyan ez, mint a magyar narancs: kicsike, savanyú, de a miénk! Éppen ezért ma is nekiveselkedtem egy kis esélylatolgatáshoz. Várom a tipplapos felhasználók véleményét és tippjeit a meccsekről! A szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottam.

Folytatódik a mi kis bajnokságunk, immáron a 14. fordulóval. Amit elmondhatunk, hogyx továbbra is kiélezett a küzdelem, az élen a leicesteri-Vasassal. A Videoton erősebb mint tavaly, a Fradi gyengébb, a Loki egyelőre sehol sincs. Ellenben a kiesési zóna elkerüléséért is komoly harc várható! Minden egyes forduló után változhat a tabella. Nézzük a szombati párharcokat! A tippeket ma is a Tippmixpro ajánlatából választottam. 

Folytatódik  a harc a rendkívül kiélezett OTP Bank Ligában. A Vasas négypontos előnyre tett szert, de utána szinte minden csapat között csupán egy-egy pont különbség van! A Videoton és a Ferencváros is vereséget szenvedett a VB-selejtezők miatt elrendelt háromhetes pauza után, a DVSC nyert, Ma lesz akire könnyebb- és lesz akire nehezebb mérkőzés vár! A tét pedig komoly, hiszen két egymást követő vereséggel alaposan le lehet szakadni!

Immáron a 11. kört rendezik meg kis hazánk pontvadászatában, amely idén kétségtelenül izgalmasabb, mint tavaly ilyenkor. A Vasas még kitart az élen, de már csak egy pont az előnye és mögötte ott sorakoznak a többiek élükön a Ferencvárossal. A forduló csúcsmeccse pedig a Fradi – Újpest derbi lesz, amely bizonyára nem a kisasszonyfutballról lesz nevezetes. A szorzókat a Tippmixpro oldaláról válogattam. 
 

Immár a kilencedik fordulót rendezik az NB1-ben, ahol két vidéki fellegvár-budapesti rangadót is megtekinthetnek a nézők, akiknek a létszáma gyaníthatóan tovább fog csökkenni az őszies időjárás beköszöntével. Lássuk táviratilag, hogy mire is számíthatunk! a meccseket ma is a Tippmixpro ajánlatából választottam. 

A válogatott csatározások miatt hosszabb szünet volt az NB1-ben és, hogy ez melyik csapatnak kedvezett, melyiket fogta vissza a lendületében, még nem lehet tudni. Az biztos, hogy a Feröer szigetek elleni 0-0 nem tett jót a bajnoki meccsek nézőszámának. Szombaton lejátsszák mind a hat meccset, közte a Debrecen – Újpest derbit és az Örökrangadót is! Lássuk, mit várhatunk! A szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

Nemzeti ünnepünk miatt vasárnap bonyolítják le az OTP Bank Liga hetedik fordulóját. A programban a Videoton fogadja a DVSC csapatát, ezúttal már mindkét alakulat kispadján külföldi edzővel. Mészöly Géza alakulata fogadja Csertői Aurél legényeit Sopronban, a szárnyaló és listavezető Vasas egy mély gödörben lévő DVTK ellen lép pályára idegenben, a fővárosi rangadón az Újpest és az MTK csap össze a Szusza Ferenc stadionban, míg a Ferencváros pikáns meccsen fogadja Pintér Attilát és csapatát, a Mezőkövesdet. Lássuk, mire számíthatunk, ma is a TIPPMIXPRO ajánlatából válogattam.
 

Oldalak