NB1 - OTP Bank Liga

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meccseinek esélylatolgatása!

Immár a 11. forduló következik a magyar élvonal aktuális kiírásának. Ezzel az idei bajnokság egyharmadához érkezünk. A pontvadászat rendkívül szoros, de nagyjából a tavalyi erőviszonyok megfelelőek idén is. Persze nagyon messze még a vége. Az idei fordulóban a Honvéd – Vasas meccs emelkedik ki, illetve a DVSC újpesti vendégjátéka lehet igen izgalmas. Lássuk, mire számíthatunk.

Immár a 10. forduló következik az OTP Bank Ligában, ez pedig azt jelenti, hogy még egy forduló és máris lement az első teljes kör a háromból. A bajnokság egyharmadánál már elég sok következtetést le lehet majd vonni. De addig még két meccs vár mindenkire, elsőként ma! Sok sikert, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Legutóbb hat tippünkből kettő lejött, az egyik 3,10es, a másik 2,70-es szorzóval. Ma ismét nekifutunk a hat meccsnek, immáron a 8. fordulóból, a mennyei első osztályból. A Videoton - Haladás vasárnap lesz, ezzel a meccsel kapcsolatban még infromációkat várunk, főleg a vasiak kezdőcsapatát illetően, így ez később kerül be a cikk végére. Sok sikert, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Az NB1 ötödik fordulója remekül sikerült fogadási szempontból számomra, hiszen a hat meccsből három zöldült, ráadásul remek szorzókkal (4,0 - 3,55 -, 1,95) Ha mind a hat meccset egységnyi téttel raktuk, akkor ez bizony remek profit lett.  Lássuk, mire fogadhatunk a Mennyei hatodik körében. A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk. 

A negyedik fordulóban csak két tippem zöldült, de mivel nagyobb szorzók voltak, kevesebb, mint egy egységnyi veszteség volt. A negyedik fordulóban ismét bátrabb leszek és hoztam jó néhány komolyabb szorzót is, hiszen, ha ebből három lejön, akkor már pozitív a mérleg. A tippek és a szorzók a Tippmixpro oldalán.  Lássuk, mire fogadhatunk a Mennyei ötödik körében.

A második fordulóra leadott hat tippemből négy zöldült, és ami a fontosabb, hogy egységnyi téttel megrakott hat fogadás összességében már nyereséges volt. A harmadik forduló valamennyivel tisztábbnak tűnik, de most is lesznek érdekes meccsek. Lássuk, mire fogadhatunk a Mennyei harmadik körében. A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Máris itt a mennyei bajnokságunk második fordulója a szezonban. A legutóbbi alkalommal a hat meccsből csupán egy zöldült, de mentségemre legyen mondva, hogy mindössze két meccs eredménye jött le várhatóan, a Honvéd győzelme a Haladás ellen otthon és a Paks-Újpest gól/gól opciója. Minden más eredmény meglepetés volt. Ki gondolta, hogy a Vasas úgy kap ki otthon a Diósgyőrtől, hogy még gólt sem képes rúgni, hogy a Videoton nem bír hazai pályán a Balmazzal, vagy épp, hogy a Fradi remizik a Felcsúttal. De majd ma! Ahogy az egyszeri fogadó mondja, majd ma megpróbáljuk a telitalálatot. Tartsatok velünk, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán.

Július közepe lévén ismét elkezdődik a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság az OTP Bank Liga. Ahogyan tavaly, úgy idén is végigkövetem a pontvadászatot, minden forduló előtt elemzéscsokorral és tippekkel érkezem. Lesznek bátrabb és biztosra törekvő tippek is, sőt esetenként kisebb nyereményjátékot is tervezek. Az első forduló előtt az átigazolásokat is áttekintettem. Lássuk, mit is várhatunk a Mennyei nyitófordulóján! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

Az NB1 utolsó fordulója következik és azt hiszem elmondhatjuk, hogy már nagyon régen volt ilyen izgalmas mind a bajnoki címért folyó harc, mind a kiesés elleni küzdelem, hiszen mindkét esetben az utolsó fordulóban elért eredmények döntenek majd. Az aranyéremért a Videoton és a Honvéd vív ölre menő ki-ki meccset, a kiesésben pedig még három csapat érdekelt. Lássuk, mire számíthatunk. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában.

Oldalak