NB1 - OTP Bank Liga

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meccseinek esélylatolgatása!

Máris itt a mennyei bajnokságunk második fordulója a szezonban. A legutóbbi alkalommal a hat meccsből csupán egy zöldült, de mentségemre legyen mondva, hogy mindössze két meccs eredménye jött le várhatóan, a Honvéd győzelme a Haladás ellen otthon és a Paks-Újpest gól/gól opciója. Minden más eredmény meglepetés volt. Ki gondolta, hogy a Vasas úgy kap ki otthon a Diósgyőrtől, hogy még gólt sem képes rúgni, hogy a Videoton nem bír hazai pályán a Balmazzal, vagy épp, hogy a Fradi remizik a Felcsúttal. De majd ma! Ahogy az egyszeri fogadó mondja, majd ma megpróbáljuk a telitalálatot. Tartsatok velünk, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán.

Július közepe lévén ismét elkezdődik a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság az OTP Bank Liga. Ahogyan tavaly, úgy idén is végigkövetem a pontvadászatot, minden forduló előtt elemzéscsokorral és tippekkel érkezem. Lesznek bátrabb és biztosra törekvő tippek is, sőt esetenként kisebb nyereményjátékot is tervezek. Az első forduló előtt az átigazolásokat is áttekintettem. Lássuk, mit is várhatunk a Mennyei nyitófordulóján! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

Az NB1 utolsó fordulója következik és azt hiszem elmondhatjuk, hogy már nagyon régen volt ilyen izgalmas mind a bajnoki címért folyó harc, mind a kiesés elleni küzdelem, hiszen mindkét esetben az utolsó fordulóban elért eredmények döntenek majd. Az aranyéremért a Videoton és a Honvéd vív ölre menő ki-ki meccset, a kiesésben pedig még három csapat érdekelt. Lássuk, mire számíthatunk. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában.

Két forduló van hátra az NB1-ből és még mindig nyitva van három kérdés is. Régen volt ilyen izgalmas a bajnokság, mint idén. A bajnoki címért a Honvéd és a Videoton hajt, mindketten 59-59 ponttal rendelkeznek, a bronzéremért a Fradi és a Vasas csatázik, a kiesést elkerülendő pedig négy alakulat is oda kell, hogy tegye magát. Izgulhat még a Mezőkövesd, az MTK, a Debrecen és a DVTK is. Lássuk, mire számíthatunk a 32. fordulóban. A szorzókat a a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

Régen volt ennyire izgalmas az NB1 befutója, ahol még három harmincöt pontos csapat próbálja elkerülni a kiesést. Jelenleg a patinás MTK áll a nem kívánt helyen, és igen nehéz meccsük következik ma is. A bajnoki címért pedig a Videoton és az arany közelében nagyon régen volt Honvéd küzd. Motiváció még sok csapatnál van bőven, lássuk, mire számíthatunk. A tippeket megtaláljátok a  Tippmixpro oldalán, lássuk.

A 30. forduló következik a mi kis mennyei bajnokságunkban. Izgalmas még minden elöl is és hátul is. A Videoton és a Honvéd az aranyéremért, a Vasas és a Fradi a bronzért, az MTK-DVSC-DVTK hármas mellé, akik eddig is a kiesés ellen küzdüttek nagy erőkkel, megérkezett a Mezőkövesd is. Izgalmas meccsekre van kilátás. A legutóbbi telitalálat után remélem, hogy ma is érdemes lesz megfogadni az NB1-es meccseket. A tippeket megtaláljátok a  Tippmixpro oldalán, lássuk.

Az elmúlt forduló sajnos kimaradt utazás miatt, de ma ismét megpróbálom kitalálni a lehetetlent. Bajnoki forduló a Mennyeiben, immáron a 29. alkalommal. Közeledik a bajnokság vége, egyre égetőbb szükség van a pontokra azoknak a csapatoknak, akik még bíznak valamiben. Elsősorban a Diósgyőr és az MTK küzdelme a kiesés ellen, valamint a Honvéd és a Videoton csatája a bajnoki címért lehet fontos. A Fradi és a Vasas megosztozik majd a kupagyőzelmen és a harmadik helyen is, így mindketten ott lesznek az európai porondon. Lássuk, mire számíthatunk a szorzók a Tippmixpro kínálatából vannak válogatva.

Keserű a szám íze olyankor, amikor olyan lehetetlen, már-már furcsa eredmények születnek, amit nem lehet megemészteni. Nem tudom például mire vélni a Ferencváros paksi játékát. Mert ki lehet kapni, de a mutatott játék az a szurkolók arculcsapása volt. Az MTK a kiesés szélén, de képtelen egy nyomorult gólt lőni. És még folytathatnánk a sort. Következik a 27. forduló, kicsit rövidebben, amúgy táviratszerűen, de minden meccsről van véleményem, tippem. Remélem, hogy jobb lesz az arány, mint legutóbb. A szorzók a Tippmixpro kínálatából vannak válogatva.

Már a 25. fordulónál járunk a magyar NB1-ben, most már nincs olyan sok hátra és nagyon úgy fest, hogy immáron kétszereplőssé vált a harc a bajnoki címért. A Videoton és a Honvéd esélyes már csak reálisan az aranyéremre. A hétvégi fordulóban lesz egy rangadó a Vidi-Vasas és a Ferencváros is kemény meccset játszhat hazai pályán a DVTK-val szemben. Lássuk mire számíthatunk. a szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

 

Véget ért a válogatott meccsek miatt elrendelt szünet, így végre ismét NB1-es meccseket láthatunk. Ráadásul szép napos időnk lesz, így talán még a nézőszám is emelkedik valamelyest. Rangadó lesz Kispesten, az Újpest az átalakulófélben lévő DVTK otthonába látogat, míg a listavezető Videoton a szívós paksiaknál vizitál. Lássuk a részleteket.

És már megint hétvége, megint NB1. Nem tudok elszakadni a magyar mérkőzésektől, hiába kicsi és lassú, de a miénk. Éppen ezért ma is megkísérlem a hat meccsből hat single tippel lehet-e profitot termelni. Meccsenként 1000 fabatka a tét, meglátjuk, hogy a végén örülünk, vagy bosszankodunk. Tartsatok velem! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

Múltkor nagyon mellément, remélem, ma jobban ráérzek a dolgokra. Ezúton is biztatom a kedves olvasókat, ahogy legutóbb is, most is írják le saját ötleteiket, gondolataikat. Videoton – Honvéd meccs az első helyért és Fradi – Újpest derbi! Próbáltam a magasabb szorzókat keresni, érdemes kattintani! A tippeket megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. 

A múlt heti tippek után remélem, hogy ma is sikerül valami profitot termelni a mi kis Mennyei Bajnokságunkból, ahol immáron a 20. fordulót rendezik, benne két igazán komoly és fontos rangadóval, a Honvéd – DVSC és a Ferencváros – Videoton meccsel. Próbáltam a magasabb szorzókat keresni, érdemes kattintani! A tippeket megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Oldalak