NB1 - OTP Bank Liga

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meccseinek esélylatolgatása!

Két forduló van hátra az NB1-ből és még mindig nyitva van három kérdés is. Régen volt ilyen izgalmas a bajnokság, mint idén. A bajnoki címért a Honvéd és a Videoton hajt, mindketten 59-59 ponttal rendelkeznek, a bronzéremért a Fradi és a Vasas csatázik, a kiesést elkerülendő pedig négy alakulat is oda kell, hogy tegye magát. Izgulhat még a Mezőkövesd, az MTK, a Debrecen és a DVTK is. Lássuk, mire számíthatunk a 32. fordulóban. A szorzókat a a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

Régen volt ennyire izgalmas az NB1 befutója, ahol még három harmincöt pontos csapat próbálja elkerülni a kiesést. Jelenleg a patinás MTK áll a nem kívánt helyen, és igen nehéz meccsük következik ma is. A bajnoki címért pedig a Videoton és az arany közelében nagyon régen volt Honvéd küzd. Motiváció még sok csapatnál van bőven, lássuk, mire számíthatunk. A tippeket megtaláljátok a  Tippmixpro oldalán, lássuk.

A 30. forduló következik a mi kis mennyei bajnokságunkban. Izgalmas még minden elöl is és hátul is. A Videoton és a Honvéd az aranyéremért, a Vasas és a Fradi a bronzért, az MTK-DVSC-DVTK hármas mellé, akik eddig is a kiesés ellen küzdüttek nagy erőkkel, megérkezett a Mezőkövesd is. Izgalmas meccsekre van kilátás. A legutóbbi telitalálat után remélem, hogy ma is érdemes lesz megfogadni az NB1-es meccseket. A tippeket megtaláljátok a  Tippmixpro oldalán, lássuk.

Az elmúlt forduló sajnos kimaradt utazás miatt, de ma ismét megpróbálom kitalálni a lehetetlent. Bajnoki forduló a Mennyeiben, immáron a 29. alkalommal. Közeledik a bajnokság vége, egyre égetőbb szükség van a pontokra azoknak a csapatoknak, akik még bíznak valamiben. Elsősorban a Diósgyőr és az MTK küzdelme a kiesés ellen, valamint a Honvéd és a Videoton csatája a bajnoki címért lehet fontos. A Fradi és a Vasas megosztozik majd a kupagyőzelmen és a harmadik helyen is, így mindketten ott lesznek az európai porondon. Lássuk, mire számíthatunk a szorzók a Tippmixpro kínálatából vannak válogatva.

Keserű a szám íze olyankor, amikor olyan lehetetlen, már-már furcsa eredmények születnek, amit nem lehet megemészteni. Nem tudom például mire vélni a Ferencváros paksi játékát. Mert ki lehet kapni, de a mutatott játék az a szurkolók arculcsapása volt. Az MTK a kiesés szélén, de képtelen egy nyomorult gólt lőni. És még folytathatnánk a sort. Következik a 27. forduló, kicsit rövidebben, amúgy táviratszerűen, de minden meccsről van véleményem, tippem. Remélem, hogy jobb lesz az arány, mint legutóbb. A szorzók a Tippmixpro kínálatából vannak válogatva.

Már a 25. fordulónál járunk a magyar NB1-ben, most már nincs olyan sok hátra és nagyon úgy fest, hogy immáron kétszereplőssé vált a harc a bajnoki címért. A Videoton és a Honvéd esélyes már csak reálisan az aranyéremre. A hétvégi fordulóban lesz egy rangadó a Vidi-Vasas és a Ferencváros is kemény meccset játszhat hazai pályán a DVTK-val szemben. Lássuk mire számíthatunk. a szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

 

Véget ért a válogatott meccsek miatt elrendelt szünet, így végre ismét NB1-es meccseket láthatunk. Ráadásul szép napos időnk lesz, így talán még a nézőszám is emelkedik valamelyest. Rangadó lesz Kispesten, az Újpest az átalakulófélben lévő DVTK otthonába látogat, míg a listavezető Videoton a szívós paksiaknál vizitál. Lássuk a részleteket.

És már megint hétvége, megint NB1. Nem tudok elszakadni a magyar mérkőzésektől, hiába kicsi és lassú, de a miénk. Éppen ezért ma is megkísérlem a hat meccsből hat single tippel lehet-e profitot termelni. Meccsenként 1000 fabatka a tét, meglátjuk, hogy a végén örülünk, vagy bosszankodunk. Tartsatok velem! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

Múltkor nagyon mellément, remélem, ma jobban ráérzek a dolgokra. Ezúton is biztatom a kedves olvasókat, ahogy legutóbb is, most is írják le saját ötleteiket, gondolataikat. Videoton – Honvéd meccs az első helyért és Fradi – Újpest derbi! Próbáltam a magasabb szorzókat keresni, érdemes kattintani! A tippeket megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. 

A múlt heti tippek után remélem, hogy ma is sikerül valami profitot termelni a mi kis Mennyei Bajnokságunkból, ahol immáron a 20. fordulót rendezik, benne két igazán komoly és fontos rangadóval, a Honvéd – DVSC és a Ferencváros – Videoton meccsel. Próbáltam a magasabb szorzókat keresni, érdemes kattintani! A tippeket megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

Közeleg a téli szünet, fokozódik a feszültség a csapatok öltözőjében. A Ferencvárosnál komoly büntetések és eltiltások vannak, úgy hírlik, Pintér Ádámtól elköszönnek, Ramirez talán eligazol, komoly változások várhatóak. A Vasas még kitart az élen, a Videoton pedig vérszagot kapott kopó módjára követi. Izgalmas mérkőzések lesznek ezen a szombaton is, lássuk, mit várhatunk! A szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottam, de természetesen a papíros Tippmixen is megjátszható.

Nagyon kiélezett meccsek várhatóak az NB1-ben, hiszen közelít a tél, a labdarúgók szabadságra mennek és nagyon nem mindegy, hogy hol telelnek a szünetben a csapatok! A Gyirmót valószínűleg már nem kerül el az utolsó helyről, de a Paks, a DVTK és az MTK között nagy harc várható a másik kieső hely elkerülése érdekében. Az élbolyban pedig nagyon szoros a mezőny, a Vasas, a Videoton és a Ferencváros kibérelte magának a dobogót, de a Honvéd lemaradása is csak egy pont a harmadik helyhez képest! Nagyon izgalmas mérkőzésekre számíthatunk tehát, lássuk, mire számíthatunk! A mérkőzések szorzóit a Tippmixpro ajánlatából vettem, de természetesen a papíros Tippmixen is fogadhatóak!

Az elmúlt fordulóbeli események azért sokakat elgondolkodásra kényszerítenek és ahogyan legutóbb a kommenttevékenységben több kedves olvasóban is, úgy bennem is megfordult, hogy fogadási szempontból, talán nem a mi kis NB1-ünk a legjobb célpont amikor vizsgáljuk a hétvégi kínálatot. Csakhogy olyan ez, mint a magyar narancs: kicsike, savanyú, de a miénk! Éppen ezért ma is nekiveselkedtem egy kis esélylatolgatáshoz. Várom a tipplapos felhasználók véleményét és tippjeit a meccsekről! A szorzókat a Tippmixpro ajánlatából választottam.

Oldalak