NB1 - OTP Bank Liga

A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság meccseinek esélylatolgatása!

Legutóbb hat tippünkből kettő lejött, az egyik 3,10es, a másik 2,70-es szorzóval. Ma ismét nekifutunk a hat meccsnek, immáron a 8. fordulóból, a mennyei első osztályból. A Videoton - Haladás vasárnap lesz, ezzel a meccsel kapcsolatban még infromációkat várunk, főleg a vasiak kezdőcsapatát illetően, így ez később kerül be a cikk végére. Sok sikert, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Az NB1 ötödik fordulója remekül sikerült fogadási szempontból számomra, hiszen a hat meccsből három zöldült, ráadásul remek szorzókkal (4,0 - 3,55 -, 1,95) Ha mind a hat meccset egységnyi téttel raktuk, akkor ez bizony remek profit lett.  Lássuk, mire fogadhatunk a Mennyei hatodik körében. A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk. 

A negyedik fordulóban csak két tippem zöldült, de mivel nagyobb szorzók voltak, kevesebb, mint egy egységnyi veszteség volt. A negyedik fordulóban ismét bátrabb leszek és hoztam jó néhány komolyabb szorzót is, hiszen, ha ebből három lejön, akkor már pozitív a mérleg. A tippek és a szorzók a Tippmixpro oldalán.  Lássuk, mire fogadhatunk a Mennyei ötödik körében.

A második fordulóra leadott hat tippemből négy zöldült, és ami a fontosabb, hogy egységnyi téttel megrakott hat fogadás összességében már nyereséges volt. A harmadik forduló valamennyivel tisztábbnak tűnik, de most is lesznek érdekes meccsek. Lássuk, mire fogadhatunk a Mennyei harmadik körében. A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán, lássuk.

Máris itt a mennyei bajnokságunk második fordulója a szezonban. A legutóbbi alkalommal a hat meccsből csupán egy zöldült, de mentségemre legyen mondva, hogy mindössze két meccs eredménye jött le várhatóan, a Honvéd győzelme a Haladás ellen otthon és a Paks-Újpest gól/gól opciója. Minden más eredmény meglepetés volt. Ki gondolta, hogy a Vasas úgy kap ki otthon a Diósgyőrtől, hogy még gólt sem képes rúgni, hogy a Videoton nem bír hazai pályán a Balmazzal, vagy épp, hogy a Fradi remizik a Felcsúttal. De majd ma! Ahogy az egyszeri fogadó mondja, majd ma megpróbáljuk a telitalálatot. Tartsatok velünk, a tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán.

Július közepe lévén ismét elkezdődik a hazai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság az OTP Bank Liga. Ahogyan tavaly, úgy idén is végigkövetem a pontvadászatot, minden forduló előtt elemzéscsokorral és tippekkel érkezem. Lesznek bátrabb és biztosra törekvő tippek is, sőt esetenként kisebb nyereményjátékot is tervezek. Az első forduló előtt az átigazolásokat is áttekintettem. Lássuk, mit is várhatunk a Mennyei nyitófordulóján! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából válogattuk.

Az NB1 utolsó fordulója következik és azt hiszem elmondhatjuk, hogy már nagyon régen volt ilyen izgalmas mind a bajnoki címért folyó harc, mind a kiesés elleni küzdelem, hiszen mindkét esetben az utolsó fordulóban elért eredmények döntenek majd. Az aranyéremért a Videoton és a Honvéd vív ölre menő ki-ki meccset, a kiesésben pedig még három csapat érdekelt. Lássuk, mire számíthatunk. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában.

Két forduló van hátra az NB1-ből és még mindig nyitva van három kérdés is. Régen volt ilyen izgalmas a bajnokság, mint idén. A bajnoki címért a Honvéd és a Videoton hajt, mindketten 59-59 ponttal rendelkeznek, a bronzéremért a Fradi és a Vasas csatázik, a kiesést elkerülendő pedig négy alakulat is oda kell, hogy tegye magát. Izgulhat még a Mezőkövesd, az MTK, a Debrecen és a DVTK is. Lássuk, mire számíthatunk a 32. fordulóban. A szorzókat a a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

Régen volt ennyire izgalmas az NB1 befutója, ahol még három harmincöt pontos csapat próbálja elkerülni a kiesést. Jelenleg a patinás MTK áll a nem kívánt helyen, és igen nehéz meccsük következik ma is. A bajnoki címért pedig a Videoton és az arany közelében nagyon régen volt Honvéd küzd. Motiváció még sok csapatnál van bőven, lássuk, mire számíthatunk. A tippeket megtaláljátok a  Tippmixpro oldalán, lássuk.

A 30. forduló következik a mi kis mennyei bajnokságunkban. Izgalmas még minden elöl is és hátul is. A Videoton és a Honvéd az aranyéremért, a Vasas és a Fradi a bronzért, az MTK-DVSC-DVTK hármas mellé, akik eddig is a kiesés ellen küzdüttek nagy erőkkel, megérkezett a Mezőkövesd is. Izgalmas meccsekre van kilátás. A legutóbbi telitalálat után remélem, hogy ma is érdemes lesz megfogadni az NB1-es meccseket. A tippeket megtaláljátok a  Tippmixpro oldalán, lássuk.

Az elmúlt forduló sajnos kimaradt utazás miatt, de ma ismét megpróbálom kitalálni a lehetetlent. Bajnoki forduló a Mennyeiben, immáron a 29. alkalommal. Közeledik a bajnokság vége, egyre égetőbb szükség van a pontokra azoknak a csapatoknak, akik még bíznak valamiben. Elsősorban a Diósgyőr és az MTK küzdelme a kiesés ellen, valamint a Honvéd és a Videoton csatája a bajnoki címért lehet fontos. A Fradi és a Vasas megosztozik majd a kupagyőzelmen és a harmadik helyen is, így mindketten ott lesznek az európai porondon. Lássuk, mire számíthatunk a szorzók a Tippmixpro kínálatából vannak válogatva.

Keserű a szám íze olyankor, amikor olyan lehetetlen, már-már furcsa eredmények születnek, amit nem lehet megemészteni. Nem tudom például mire vélni a Ferencváros paksi játékát. Mert ki lehet kapni, de a mutatott játék az a szurkolók arculcsapása volt. Az MTK a kiesés szélén, de képtelen egy nyomorult gólt lőni. És még folytathatnánk a sort. Következik a 27. forduló, kicsit rövidebben, amúgy táviratszerűen, de minden meccsről van véleményem, tippem. Remélem, hogy jobb lesz az arány, mint legutóbb. A szorzók a Tippmixpro kínálatából vannak válogatva.

Oldalak