Olvasói tipp

A tipplap.hu olvasói tippjei.

Megint egy lenyűgöző játékon vagyunk túl. Ez mostanában szerencsére egész gyakori, jelenség ami viszont nem, hogy egy időben egy játékos két játékot is nyerjen, márpedig most egy személy volt mind a Tippzóna és az Ágyúgolyó-futam győztese. Jár neki a dobpergés! Kívánunk másoknak is hasonló sikereket!

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

Büszkék vagyunk az olvasóinkra, mert az utolsó napra maradt a döntés, ketten már biztosan, és ha jól pattan a baseball-labda, akkor talán hárman csapnak össze a trófeáért. Csak ez a hármas harminc jó tippet tett le az asztalra az elmúlt tíz napban, már csak ezért is érdemes ide járni! Kívánunk mindegyiküknek jó tippelést az utolsó napra!

A játék újrakezdése óta szerencsére már sokadszor fordul elő, hogy a végjátékban még népes mezőny harcol a fődíjért. Most is ez a helyzet, mert még heten vannak a bajnokaspiránsok.  (Igaz, egy még feltételesen.) Ennek szerintem örülhet minden kedves olvasónk is, mert ha jó játékost kezdett el követni, akkor mára jelentős hasznot realizálhatott belőle. Az az ötletem támadt, hogy ma az itteni tippekből választok én is egy szelvényre valót!

A hetedik napra kilencen már biztosan továbbjutottak és ketten még várnak eredményre. Tehát ha az egyikük is hibázott, akkor életbe lép a végjátékra vonatkozó szabály. Mivel nem szeretnénk senkit sem váratni, ezért megnyitjuk a tippelés előtt a lehetőséget, de kérünk mindenkit, hogy úgy tippeljen, mintha már csak tízen lennének. Az állást délelőtt tesszük nyilvánossá, az éjszakai meccsek függvényében. Sok sikert mindenkinek!

A játék felénél járunk, és ha nem lesz sikeres éjjel a Washington, akkor hamarosan a végjáték is megkezdődhet. De reménykedjünk, hogy jön a papírforma és még szabadon lehet tippelni majd. A kínálat már hétvégi és bőven lesz miből választani a játékosainknak. Kívánunk sok sikert mindenkinek!

A negyedik napon inkább két tucat játékosunk van mint egy, ami igazán dicséretes eredmény. A BL bizony okozott némi meglepetést, de sebaj, ma is lesz foci, a 'bolondos' EL következő köre kezdődik. Ezenkívül is persze bőségesen akad csemege, lesz miből választani. Mi kívánunk mindenkinek sok sikert a játékhoz!

A tegnapi sajnálatos események miatt sokan várnak az elnapolt BL-meccsre, mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy 1.0-át elfogadja és továbbmegy, vagy megvárja, amíg lejátsszák a meccset és a tippjének értékét viheti tovább. Addig is, míg ezt ki-ki magában eldönti, a tippelési lehetőség szabadon áll mindenki számára! 

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

Nyakunkon a húsvét, de előtte lesz még egy Bajnokok Ligája-forduló is, tehát úgy döntöttünk, kapkodás ide vagy oda, az aktuális futamot menetrendszerűen rendezzük meg a szokott időben. A szabályok továbbra is változatlanok, de közkinccsé tettük őket újra, hogy mindenki frissíthesse az ismereteit, ha szükségesnek érzi. Sok sikert mindenkinek!

Amerikai arénák

2017. Apr. 4.
Szerkesztő

Sokak kérésére hoztunk létre egy újabb-brainstorming jellegű posztot, amelyben az amerikai profi ligák kapnak helyet. Itt lehet kibeszélni az NBA, NFL, MLB eseményeit, mérkőzéseit. Az NHL számára továbbra is ott a jégkorong szekció, de ha valaki ide írja be aranyat érő gondolatát az is jó. Ne tartsa hát magába senki a jó tippeket. Let’s get it started!

Oldalak