Olvasói tipp

A tipplap.hu olvasói tippjei.

A hetedik játéknap nem volt kegyes a Fortuna a játékosainkhoz és ennek az eredménye, hogy lefeleződött a mezőny és már csak öten küzdenek tovább. Természetesen ez is nagyon szép szám, hiszen gyakran kellett ídő előtt befejezni a versenyt, mert elfogytak a játékosok. Szóval hatalmas gratuláció azoknak akik már hét napja tévedhetetlenül választják a jó tippeket, sok siker a nyolcadik erőpróbához is!

A hetedik napra eljutottunk odáig, hogy már csak tíz versenyző van játékban és azt jelenti, hogy mostantól a gyorsabban tippelők kisajátítják maguknak azt az eseményt amire tippeltek. Ami nem olyan jó a játékosoknak, hogy relatív sokan vannak az jót jelent az olvasóknak, várhatóan sok jó tippet láthatnak. Sok sikert kívánunk minden kedves játékosnak!

A negyedik napra huszonkilencen már továbbjutottak és öten az éjszakai eredménytúl függően tippelhetnek. Ez abból adódik, hogy a harmadik napon alig több mint a tippek tíz százaléka szállt el, ami több mint jó találati arány! Mi gratulálunk ehhez és csak azt tudjuk mondani csak így tovább!

A tegnapi játéknap legnagyobb nyertesei a Leicesterben bízó fogadók voltak, de a másik Bajnokok Ligája-találkozó gólkülönbségét pontosan tippelők is szépen profitálhattak. Néhány játékosunk megtette, gratulálunk hozzá! Ezek az oddsok talán megint egy nagy küzdelem előszelei lennének? Reméljük igen, és az olvasók is profitálhatnak az itteni tippekből!

Megint összejött egy egészséges számú versenyző, sőt, talán valamivel megint sikerült bővülnünk. A hétfői kínálat a szokásosnak volt mondható és nagyjából a megszokott találati arányt sikerült hozniuk a versenyzőinknek. A mai napot várhatóan a Bajnokok Ligája dominálja majd az irodáknál, de vajon a játékosaink mit preferálnak mára? 

Talán csak a legrégebbi olvasóink emlékeznek ilyen helyzetre, hogy az utolsó napon még nyílt volt a verseny és többen is versenyben vannak. Megsüvegelendő teljesítmény és mi is csak gratulálni tudunk hozzá! Nagy érdeklődéssel várjuk az utolsó napot és drukkolunk mind a három versenyzőnek!

Erős mezőny jött össze erre a játékra, mert nagyon szokatlan, hogy hárommal a vége előtt még heten versenyezzenek a fődíjért, igaz, ketten közülük még várnak az éjszakai meccsekre. Ettől függetlenül mi nagyon örülünk, hogy ilyen jól tippeltek, és aki követett benneteket, az is szépen profitálhatott. Kívánunk további sok szerencsét!

A tegnapi napon történt egy kis malőr és ezért a pontszámok nem feltétlenül helyesen kerültek közzé, ezen a problémán javítottunk, és ma már a jó számok szerepelnek. Elnézést kérünk! A hetedik napra már csak kilencen vannak versenyben, ami azt jelenti, hogy mostantól aki hamarabb tippel, az kisajátítja magának azt az eseményt. Kívánunk mindenkinek sok sikert!

Oldalak