Olvasói tipp

A tipplap.hu olvasói tippjei.

NFL dupla

2016. Sep. 11.

Élesedik a helyzet az amerikai foci ligában, ma már az összes csapat sisakot ragad és egymásnak feszülnek, hogy kiderüljön februárban ki lesz a Superbowl győztese. Házi NFL szakértőnk egy duplázót rakott össze a mai kínálatból.

Jacksonville-Green bay

2016. Sep. 11.
webmester

A nyitómeccs végeredménye nem az elvárásaink szerint végződött, de csak az hibázik aki dolgozik ezért nem kell elkeseredni, hanem egy újabb próbát teszünk. Mára a Jacksonville-Green bay meccs végeredményét prbáljuk eltalálni

Focicsokor

2015. Oct. 11.
A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja. Ezúttal bátorkodok selejtezős tippeket is szállítani, amiket mind-mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán! Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit.
 
        

Focicsokor

2015. May. 11.
liguriano
A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4  olyan foci tippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket.A tippeket általában én single, vagyis csak szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja. Ezúttal bátorkodom Anglia mellett Hollandiából,  illetve Olaszországból is tippeket szállítani, amiket mind-mind megtalálhattok a TIPPMIXPRO oldalán! használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit. 

Oldalak