Olvasói tipp

A tipplap.hu olvasói tippjei.

A tegnapi napon elköszöntünk a verseny éllovasától, így már csak hárman harcolhatnak a fődíjért. Mivel már csak a mai, illetve a holnapi nap marad tippelésre, ezért a második és harmadik helyezettnek vélhetőleg kockáztatnia kell, amit ilyen fázisában a versenynek már kevesen szeretnek, de hát ez már csak ilyen sport. Azért szeretném megragadni az alkalmat és gratulálni minden kedves idáig eljutónak, nem semmi teljesítmény hét-nyolc napon át hibátlanul tippelni! Sok sikert mindenkinek a mai játéknaphoz!

A nyolcadik napra négy játékosra fogyatkoztunk. A verseny még nem dőlt el, elég szoros a mezőny ahhoz, hogy a hátralévő három játéknapon bármi megtörténhessen. Egy tippmixgyilkosnak kikiáltott hétfő a következő akadály, amit vennetek kell, de reméljük, rácáfoltok a hétfő balszerencsés hírére, és mindenki szerencsésen teljesíti ezt a fordulót!

A hetedik napra már tíz alá ment a még életben lévő versenyzőink száma, tehát mostantól aki hamarabb tippel, az kisajátítja magának a teljes eseményt, és mások nem tippelhetnek már arra. Az állást illetően azt látjuk, hogy nagyjából két pont van a táblázat két vége között, tehát még bármi törthénhet a hátralévő időben. Kívánunk minden kedves játékosunknak sok sikert a következő körre!

A negyedik játéknapon sok játékosunk érezte úgy, hogy joggal csúfolják bohócligának az Euroligát, mert elég tippmixgyilkos eredmények születtek. Szerencsére azért nem mindenki választotta ezt a sorozatot a tippelésre és ennek köszönhetően maradt még játékos az ötödik napra is. A pontos eredményt majd a délelőtt folyamán frissítjük, de addig is megadjuk a lehetőséget azoknak, akik tippelni szeretnének. Kívánunk sok sikert mindenkinek a tippeléshez!

A harmadik napon javult a találati arány és harmincöt játékos már kvalifikálta magát a negyedikre, valamint ketten még az éjszakai eredmények főggvényében folytathatják. A kisebbik európai ligában is beindulnak a küzdelmek, ezért számíthatunk sok izgalmas tippre a korábbi játékok hagyományai alapján. Kívánunk sok sikert mindenkinek a mai játéknapra is!

Az eddigi két játéknapon feleződött a mezőny és ennek erdménye az, hogy ma nagyjából ötven versenyzőnk van még harcban a fődíjért, ami nem más , mint tízezer forintos tippmixPrós feltöltés vagy hasonló értékben tippmixelési lehetőség. Ezenkívül ez a játék még arra is jó, hogy a rendszeres olvasók tippeket is találjanak benne. Érdemes tehát vissza-visszanézni annak is, aki kiesett, mert találhat jó ötleteket! Kívánunk ehhez sok sikert mindekinek!

A játék újraindítása sikeresnek mondható, a jóval kétszáz feletti induló legalábbis erre utal. Nagyon örülünk ennek az érdeklődésnek és szándékozunk is ezért majd tovább folytatni. Az majd még a jövő zenéje, de addig is megnyitom a második kört! Kívánunk sok sikert minden kedves versenyzőnknek, aki jogosult lett a második napon is tippelni!

Ezen a héten az megkezdődnek az európai labdarúgásban a nemzetközi kupaküzdelmek. Ez várhatóan jelentős forgalomnövekedést hoz a fogadó irodáknak és mi úgy gondoljuk, hogy a tippjeiteket megoszthatnátok egymással, hogy többen is profitálhassanak belőlük és egy kicsit megkopasszuk az irodákat. Ehhez próbálunk ösztönzést adni ezzel a játékkal, reméljük a korábbiakhoz hasonló sikerrel. Azon kedves olvasóinknak akik nem ismernék a játékot azoknak itt a link a szabályokhoz. Kívánunk mindenkinek sok sikert!

NFL dupla

2016. Sep. 11.

Élesedik a helyzet az amerikai foci ligában, ma már az összes csapat sisakot ragad és egymásnak feszülnek, hogy kiderüljön februárban ki lesz a Superbowl győztese. Házi NFL szakértőnk egy duplázót rakott össze a mai kínálatból.

Jacksonville-Green bay

2016. Sep. 11.
webmester

A nyitómeccs végeredménye nem az elvárásaink szerint végződött, de csak az hibázik aki dolgozik ezért nem kell elkeseredni, hanem egy újabb próbát teszünk. Mára a Jacksonville-Green bay meccs végeredményét prbáljuk eltalálni

Oldalak