OMH

Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark alkalmanként lóra pattan és nekiiramodik a (Vad)nyugatnak, hogy valami gaztettet hajtson végre. Náluk ez leginkább akkor fordul elő, mikor elérkezik a hétvége és a TOP4-es pontvadászatokban van mire vadászni, vagy amikor a Banditák Ligája, vagy az Elesettek Liga is rendez pisztolypárbajt, esetleg válogatott bandák csapnak össze. Ekkor mind Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark is kiáll az igazáért, sokszor ők jönnek majd ki jól ezekből a harcokból, de lesz olyan is mikor sérül a nimbuszuk.

Az over, a mindkét és a hendi

2014. Mar. 23.
riverside

Hétvége lévén, focidömping a köbön, így a három vadnyugati bandita - Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark - sem maradhat tétlen, naná hogy ismét kilovagolnak, hogy körbenézzenek a prérin és megleljék a tutit. Bill ma Kecskemétre lovaagolt le, Joe az El Classicon teszi tiszteletét, míg Clark...

Bajnokok Ligája nap lévén a három vadnyugati bandita - Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark - ismét kilovagol, illetve Clark ma betegsége miatt nem tud nyeregbe ülni, hogy körbenézzen a prérin és meglelje az aranyat. Billt ma Dortmundba szólította a kötelessége, Joe pedig Manchesterbe lovagolt.

Az over, a mindkét és a hendi

2014. Mar. 9.
riverside

Hétvége révén a három vadnyugati bandita - Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark - ismét kilovagol, hogy körbenézzen a prérin és meglelje az aranyat. Billt magyarföldre szólította a kötelessége, Joe ismét csizmaországban járt, míg Clark egy németalföldi csatában látja a megoldás kulcsát.

Hétvége révén a három vadnyugati bandita - Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark - ismét kilovagol, hogy körbenézzen a prérin és meglelje az aranyat. Billt angolföldre szólította a kötelessége, Joe csizmaországban járt, és egy talált megfelelő lehetőséget, Clark pedig egy német csatában látja a megoldás kulcsát. 

Majd egy éve jelentkezett a trió, pedig ígéretükhöz híven, ha Bajnokok Ligája nap van, akkor a három vadnyugati bandita - Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark - beígérte, hogy állandóan szemlélik a prérit, hogy van-e levadászható bandita. Bill ma Eindhovenbe látogat, Joe a sötét ló városába, Karagandába lovagolt, Clark pedig az egyetlen olyan városba, ahol lehetőség nyílhat egy hendire, Plzenbe.

Ígéretükhöz híven, ha Bajnokok Ligája nap van, akkor a három vadnyugati bandita - Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark - sem marad tétlen, ismét körbenéznek a prérin, hogy mi a felhozatal. Bill a moszkvai hidegben rendezett Szpartak - Benfica meccstől vár sokat, Joe a Sahtar - Chelsea derbiben bízik, Clark pedig a Manchester Unitedre tesz fel egy zsák aranyat, bízva benne, hogy a vörös ördögök rendesen odateszik magukat a bragai csapat ellen. 

Mivel vb-selejtezőket rendeznek, a három vadnyugati bandita - Over Bill, Mindkét Joe és Hendi Clark - sem marad tétlen, ismét körbenéznek a prérin, hogy mi a felhozatal. Bill a bosnyákoktól vár sokat, Joe a magyar - törökben bízik, Clark pedig a horvátokra tesz fel egy zsák aranyat, bízva benne, hogy rendesen odateszik magukat a walesi sárkányok ellen.