Tippvadászat

Riverside rovata!

A szombatom ismét olyan volt, amely már megszokott tőlem, a rengeteg meccsből csak sikerült egy olyan meccset is kiválasztanom, amely viszi a szelvényt. Kirby sporttárs kommentben aggodalmát fejezte ki az Ekstraklasás meccsel kapcsolatban, jó döntést hozott, amikor úgy döntött, ezt most bizony nem teszi fel  szelvényére. Bár csak előre látta volna, hogy melyik meccsel szemezek. :) Vasárnapra három TOP ligás mérkőzést gondoltam csatára szólítani. Aki velem tart, annak jó vadászatot! 

Csoda történt, hiszen a csütörtöki Európa Liga nappal sikerült ismét egy kis pénzmaghoz jutni, így tovább próbálozhatunk céljaink eléréséhez. Hogy mi is volt az? Hát ne is firtassuk, mert olyan messze van még az mint Makó Jeruzsálemtől. Szombati napon rengeteg meccs közül lehet választani, én most három különböző bajnokságból szemeztem, egy spanyol, egy francia és egy lengyel bajnoki került a célkeresztbe. Jó vadászatot! 

A tegnapi Bajnokok Ligája napot kihagytam itt a Tipplapon, kár, mert gazdagodtunk volna egy kevéske manival, de sebaj, majd talán ma az Európa Ligával hozunk valamit a konyhára. A raklapnyi meccs közül hármat szedtem ki, az egyik egy hendikepes tipp, ahol nizzai sikerben bizakodom, a másik kettő meg adok-kapok derbi, egy Plzenből, a másik pedig Lyonból. Jó vadászatot! 

Hát a hullámvölgyből nem hogy kilábalni nem tudok, hanem egyre nagyobb a lejtő. Mondjuk ami engem illet, az vigasztal csak, hogy még plusszos a mutatvány. Talán egy kis Bajnokok Ligája és egy angol Championship meccs segíthet a bajunkon. A Mbappe nélküli Monaco még mindig ütős, a két angol élcsapat meccsén meg alapból kell jönnie egy adok-kapoknak. Jó vadászatot! 

Rendes ki hullámvölgybe kerültem, ami azért jó, mert van hova kimászni. Hétközben nem sok találatom volt, az olyan meccsek, mint a Villarreal hazai sikertelensége, kicsit lelomboztak, hiszen amolyan tuti nyerő kategória volt nálam. Most szombaton angol, osztrák és svájci bajnokival próbálkozom, remélhetőleg több szerencsével. Jó vadászatot! 

Kedden két német focimeccsel mentem neki a boldogság várának, de aztán a kapuban megállítottak, hogy ácsi, te csak azt gondoltad hogy, de nem jött össze. Pedig hogy bíztam ebben a két meccsben. És a sikertelenség olyan kedvetlenné tett, hogy tegnap nem is volt kedvem meccseket bogarászni, na de majd most. Majd a spanyolok megmutatják... Jó vadászatot!

A majd egy hetes visszatértem nem lett rossz, a lényeg hogy nyertünk, persze nagyot most se kaszáltunk. Valaki kérdezte kommentben, hogy mikor lesz a következő hódítás, 2018-ban? Hát minden megeshet, mint ahogy az is látszik, hogy van aki nem olvassa el a cikkeket, csak úgy belekérdez a vakvilágba. A leírásban ugyanis ott szerepel, hogy a játékom milyen időben, időközökkel jelentkezik, idézném: "napi szinten (vagy ahogy alakul)". Most olyan időszak van, hogy olykor-olykor beesik egy-egy cikkecske. Ám bízom benne, hogy eljön majd megint az az idő, főleg most hogy a TOP bajnokságok és európai kupák beindultak, amikor naponta jelentkezhetem a rovattal. Megértéseteket köszönöm. Jó vadászatot!

Igen, jól látod, nagyon régen volt az utolsó Tippmixfölde meghódítására tett kísérlet. Ez van. Nem jó ez így, hogy nem folyamatos a játék? Nem. Ez van. Na de most megyek tovább, akit érdekel az jön, akit meg nem, annak ajánlott a kommentszekció. Három meccset lestem ma ki egy kis haszonlesés címén, meglátjuk mi sül majd ki belőle. Jó vadászatot!

Legutóbbi próbálkozásom egy fabatkát sem ért, háromból három úgy elszállt mint a sóhaj. Persze nem adom fel, megyek tovább, a szelet ismét befogom és süvítek majd a tengeren. Nem egyszerű mostanság, mert kevés a meccs, vagyis a számomra elfogadható, de ma ismét találtam, bár csak kettőt, amelyeket ajánlani merek. Jó vadászatot!

Hétközben próbálkoztam egy trióval, még a barátságos válogatott meccsek keretében, és szokásomhoz híven ismét sikerült a háromból kettőt telibetrafálnom, de sajnos a macedón-török meccs csak nem akart nyerőre fordulni. Na talán majd most, mikor már élesben megy a buli a 2018-as világbajnoki részvételért. A magyarokat ismét belevettem, mint ahogy csoportellenfelünk, a svájciak meccsét is, harmadikként pedig egy jó kis bosnyák-görögön izgulgatok... Na de nézzük azt a triót. Jó vadászatot!

A hétvégén ismét téttel bíró válogatott mérkőzések következnek, ennek szellemében a csapatok előtte még méreckednek egyet, hol is tartanak valójában. A vb-selejtezők előtt a hét elején jó pár válogatott együttes kirakatba teszi magát, hétfőn sincs ez másképpen, hat válogatott egymás köztijén próbálom eltrafálni a tutit, remélhetőleg sikerrel vesszük ezt az akadályt. A legneccesebb talán a macedón-török derbi lesz... Na de nézzük azt a triót. Jó vadászatot!

Oldalak