Tippvadászat

Riverside rovata!

Legutóbbi próbálkozásom egy fabatkát sem ért, háromból három úgy elszállt mint a sóhaj. Persze nem adom fel, megyek tovább, a szelet ismét befogom és süvítek majd a tengeren. Nem egyszerű mostanság, mert kevés a meccs, vagyis a számomra elfogadható, de ma ismét találtam, bár csak kettőt, amelyeket ajánlani merek. Jó vadászatot!

Hétközben próbálkoztam egy trióval, még a barátságos válogatott meccsek keretében, és szokásomhoz híven ismét sikerült a háromból kettőt telibetrafálnom, de sajnos a macedón-török meccs csak nem akart nyerőre fordulni. Na talán majd most, mikor már élesben megy a buli a 2018-as világbajnoki részvételért. A magyarokat ismét belevettem, mint ahogy csoportellenfelünk, a svájciak meccsét is, harmadikként pedig egy jó kis bosnyák-görögön izgulgatok... Na de nézzük azt a triót. Jó vadászatot!

A hétvégén ismét téttel bíró válogatott mérkőzések következnek, ennek szellemében a csapatok előtte még méreckednek egyet, hol is tartanak valójában. A vb-selejtezők előtt a hét elején jó pár válogatott együttes kirakatba teszi magát, hétfőn sincs ez másképpen, hat válogatott egymás köztijén próbálom eltrafálni a tutit, remélhetőleg sikerrel vesszük ezt az akadályt. A legneccesebb talán a macedón-török derbi lesz... Na de nézzük azt a triót. Jó vadászatot!

Szombaton jó pár nap eltelte után szépen beesett a kicsivel több mint háromszoros lovetta, és gondoltam, ha már ilyen jól megy, akkor vasárnapra is bepróbáljuk a "tutit". Ismét három mérkőzést vettem bele a hódításba, svéd, német és spanyol vigécekkel próbélkoznék. Aki velem, az felteszi, jee. Szóval agarakkal hátra, csak szerényen, lesz ez még ilyen se. Aki kedvet érez, tartson velem, akinek pedig nem kóser a dolog, esetleg bökjön meg egy kommenttel, annak is tudunk örülni.

Megint eltelt egy hét és gondoltam hát, hogy előrukkolok valami nyerővel, na nem olyannal mint a múltkor, amikor a háromból kettő is pápát intett. Most szombaton jó pár pontvadászat búcsút int az idénynek, ezekből is szemezgettem, így jött össze egy német, cseh, francia triumvirátus, most bennük láttam meg a fényt.

Napok óta nem volt hódítás, elnézést a elvakult rajongóktól, de mint mondottam, sajnos mostanság elhavazás vagyon. Na de újra csatába állítva a sereg, nekimegyünk egy majd négyesnek. Kettő Bundesliga kettes meg egy belga playoffos meccs került a látóterembe. Aki hisz benne jöjjön, aki nem, az kommenteljen.

Előre is elnézést a késői tippadásért, de sajnos időszűke miatt csak most sikerült kiválasztani a hétfői labdarúgó kínálatból a "tuti" gólos tippeket. Két kedvenc liga is adja neki így a hét elején, ahogy az már megszokott, naná hogy onnan jött a gondolat. Egy bekéredzkedett a Bundesliga 2-ből, a másik bátor jelölt meg szintén másodosztályból érkezett, gallföldről.

Éljen május elseje! Ismét előszedtem ezt a rovatot, már csak azért, hogy legyen hova mérgelődni. Három meccset vettem bele a buliba. Angliából a Premier League-ből a Liverpool vendégszereplését Watfordiából, spanyolhonból a Sevilla próbálkozását pontszámban befogás a'la Atletico Malagaföldről, valamint a mai 3. kiszemeltet a norvég bajnokságból fújta ide a szél.

Pénteki 2,5 gól feletti tippek

2016. Oct. 14.
riverside

Régen jelentkezett már az overes rovat, aminek az oka, hogy mostanság nem nagyon volt bajnoki mérkőzés, ugyanis válogatott meccseket játszottak szerte a világban. Most, hogy ismét beindulnak a bajnokságok, mivel a vb-selejtezők majd csak novemberben kopogtatnak, újra nekidurálom magam és ontom az overes cikkeket. Jó vadászatot!

Pénteki gólos tippek - 2,5 felett

2016. Sep. 30.
riverside

Hétközben Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkőzéseket rendeztek, így ezen napokra nem volt tervezve overes cikk. Most azonban hogy itt a péntek, a hétvégi bajnoki dömping előfutára, újra elővettem az overes rovatot. Íme a pénteki listám. Jó vadászatot!

Oldalak