Tippvadászat

Riverside rovata!

A majd egy hetes visszatértem nem lett rossz, a lényeg hogy nyertünk, persze nagyot most se kaszáltunk. Valaki kérdezte kommentben, hogy mikor lesz a következő hódítás, 2018-ban? Hát minden megeshet, mint ahogy az is látszik, hogy van aki nem olvassa el a cikkeket, csak úgy belekérdez a vakvilágba. A leírásban ugyanis ott szerepel, hogy a játékom milyen időben, időközökkel jelentkezik, idézném: "napi szinten (vagy ahogy alakul)". Most olyan időszak van, hogy olykor-olykor beesik egy-egy cikkecske. Ám bízom benne, hogy eljön majd megint az az idő, főleg most hogy a TOP bajnokságok és európai kupák beindultak, amikor naponta jelentkezhetem a rovattal. Megértéseteket köszönöm. Jó vadászatot!

Igen, jól látod, nagyon régen volt az utolsó Tippmixfölde meghódítására tett kísérlet. Ez van. Nem jó ez így, hogy nem folyamatos a játék? Nem. Ez van. Na de most megyek tovább, akit érdekel az jön, akit meg nem, annak ajánlott a kommentszekció. Három meccset lestem ma ki egy kis haszonlesés címén, meglátjuk mi sül majd ki belőle. Jó vadászatot!

Legutóbbi próbálkozásom egy fabatkát sem ért, háromból három úgy elszállt mint a sóhaj. Persze nem adom fel, megyek tovább, a szelet ismét befogom és süvítek majd a tengeren. Nem egyszerű mostanság, mert kevés a meccs, vagyis a számomra elfogadható, de ma ismét találtam, bár csak kettőt, amelyeket ajánlani merek. Jó vadászatot!

Hétközben próbálkoztam egy trióval, még a barátságos válogatott meccsek keretében, és szokásomhoz híven ismét sikerült a háromból kettőt telibetrafálnom, de sajnos a macedón-török meccs csak nem akart nyerőre fordulni. Na talán majd most, mikor már élesben megy a buli a 2018-as világbajnoki részvételért. A magyarokat ismét belevettem, mint ahogy csoportellenfelünk, a svájciak meccsét is, harmadikként pedig egy jó kis bosnyák-görögön izgulgatok... Na de nézzük azt a triót. Jó vadászatot!

A hétvégén ismét téttel bíró válogatott mérkőzések következnek, ennek szellemében a csapatok előtte még méreckednek egyet, hol is tartanak valójában. A vb-selejtezők előtt a hét elején jó pár válogatott együttes kirakatba teszi magát, hétfőn sincs ez másképpen, hat válogatott egymás köztijén próbálom eltrafálni a tutit, remélhetőleg sikerrel vesszük ezt az akadályt. A legneccesebb talán a macedón-török derbi lesz... Na de nézzük azt a triót. Jó vadászatot!

Szombaton jó pár nap eltelte után szépen beesett a kicsivel több mint háromszoros lovetta, és gondoltam, ha már ilyen jól megy, akkor vasárnapra is bepróbáljuk a "tutit". Ismét három mérkőzést vettem bele a hódításba, svéd, német és spanyol vigécekkel próbélkoznék. Aki velem, az felteszi, jee. Szóval agarakkal hátra, csak szerényen, lesz ez még ilyen se. Aki kedvet érez, tartson velem, akinek pedig nem kóser a dolog, esetleg bökjön meg egy kommenttel, annak is tudunk örülni.

Megint eltelt egy hét és gondoltam hát, hogy előrukkolok valami nyerővel, na nem olyannal mint a múltkor, amikor a háromból kettő is pápát intett. Most szombaton jó pár pontvadászat búcsút int az idénynek, ezekből is szemezgettem, így jött össze egy német, cseh, francia triumvirátus, most bennük láttam meg a fényt.

Napok óta nem volt hódítás, elnézést a elvakult rajongóktól, de mint mondottam, sajnos mostanság elhavazás vagyon. Na de újra csatába állítva a sereg, nekimegyünk egy majd négyesnek. Kettő Bundesliga kettes meg egy belga playoffos meccs került a látóterembe. Aki hisz benne jöjjön, aki nem, az kommenteljen.

Előre is elnézést a késői tippadásért, de sajnos időszűke miatt csak most sikerült kiválasztani a hétfői labdarúgó kínálatból a "tuti" gólos tippeket. Két kedvenc liga is adja neki így a hét elején, ahogy az már megszokott, naná hogy onnan jött a gondolat. Egy bekéredzkedett a Bundesliga 2-ből, a másik bátor jelölt meg szintén másodosztályból érkezett, gallföldről.

Oldalak