Tippzóna

MÁJUSI

tippzóna

 

A Tippzóna egy régebbi játék felfrissítése a Tipplap weboldalon, hiszen korábban már rendeztünk ilyen versenyeket, de most egy kicsivel modernebb körülmények között várjuk a játékra éhezőket.

Érdemes lesz küldeni rendszeresen a tippeket nemcsak a játék szeretete miatt, hanem az értékes nyeremények okán is!

 

A játékban való részvétel

 

 • A játékban való részvétel ingyene! A részvévételhez a Tipplap.hu-ra történő regisztrációra van szükség. A játékszabály szerint, minden játékos csak egy regisztrációval vehet részt a játékban!
 • Ha ez megvan, akkor már csak le kell adni a tippeket a mérkőzésre felkínált lehetőségekre

 

Nyeremények

 • A heti játékok végén pedig a nyertesek dolga, örülni és várni a Tipplap által felajánlott 5000 forintos Tippmixpro egyenleg feltöltést
 • Extra nyereményt is osztunk májusban!!! Aki részt vesz a még hátralévő három heti verseny egyikén (Április Tippzóna #2: május 8-14., Április Tippzóna #3: május 15-21. és Április Tippzóna #4: május 22-28.), azok között extra nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Az májusi Tippzóna - extra nyereményei:

 • 1 db LENOVO Ideatab A10-70 1.5GHZ QUADCORE 2GB RAM 32GB 10.1" FHD IPS ANDROID tablet

 • 1 db ADIDAS MI MORONA 15 JERSEY Y AWAY focimez

 • 1 db Xiaomi Amazfit GPS fitness okosóra

A tippjáték menete

Hetente, hétfőnként kikerül a Tipplap.hu oldalra a Tippzóna nevű játék, ez egy heti szelvény, amiben az adott hét minden egyes napjáról kiválasztunk egy mérkőzés, és ezen mérkőzésekre lehet leadni a tippeket. Ezek az opciók mindig a következőek lesznek:

 •     a mérkőzés eredménye (hazai, vendég, döntetlen)
 •     a félidei állás (hazai, vendég, döntetlen)
 •     a gólok száma: 0-1, 2-3, 4 vagy több gól
 •     2,5 gólnál kevesebb vagy több lesz (igen, nem)
 •     mindkét csapat szerez gólt (igen, nem)
 •     Számszerű eredmény (pl. 3-1)

- A játék hivatalos szabályzata elérhető ezen az oldalon ›››

 

Pontszámítás

Minden helyes tipp 1 pontot ér, kivétel a számszerű eredmény, arra 3 pontot számolunk fel. Így összesen 8 pont gyűjthető egy mérkőzésen belül. Heti viszonylatban ez értelemszerűen maximum 56 pontot jelent majd.

Amennyiben a heti játék végén holtverseny alakulna ki, akkor az azonos pontszámmal bíró játékosok között az dönt majd, hogy az adott héten ki tudott több számszerű eredményt - 3 pontos tippet - eltalálni.

A tippek leadási határideje az egyes mérkőzések kezdési időpontja előtt egy órával.

 

 

Ha még nincs a Tipplap-ra regisztrációd

 

A Tippzóna heti szelvényei:


 

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer. Sőt!!! Aki májusban részt vesz az utolsó heti versenyben, jogosultan vesz részt a hóvégi extra nyeremények sorsolásában.

Májusi Tippzóna #3 - VÉGEREDMÉNY!

2017. May. 23.
Szerkesztő

Véget ért a második májusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Figyelem! Figyelem! A Májusi Tippzóna #3 játékban történt egy kis malőr, a vasárnapi meccsnek egy szombati meccs lett betéve. Mindennemű félreértés elkerülése végett a Tipplap úgy döntött, hogy a Sevilla - Osasuna meccset törli, és helyébe egy hétfői mérkőzés (Pescara - Palermo) kerül. Bízunk abban, hogy ez az üzenet eljut azokhoz, akik nyomulnak ebben a heti játékban és még van esélyük a sikerre. A tévedésért elnézést kérünk!

Véget ért a második májusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer. Sőt!!! Aki májusban részt vesz a még hátralévő két heti verseny egyikében, jogosultan vesz részt a hóvégi extra nyeremények sorsolásában.

Májusi Tippzóna #1 - VÉGEREDMÉNY!

2017. May. 8.
Szerkesztő

Véget ért az első májusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer. Sőt!!! Aki a májusban részt vesz a még hátralévő három heti verseny egyikében, közöttük extra nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Véget ért a negyedik áprilisi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer.

Áprilisban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer.

Áprilisi Tippzóna #3 - VÉGEREDMÉNY!

2017. Apr. 23.
Szerkesztő

Véget ért a harmadik áprilisi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Áprilisi Tippzóna #2 - VÉGEREDMÉNY!

2017. Apr. 20.
Szerkesztő

Véget ért a második áprilisi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Áprilisban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer.

A márciusi Tippcsata és Tippzóna játékok is véget értek, győzteseket is hirdettünk, ám mindegyik játéknál volt még egy-egy fontos dolog eme hónap játékkiírásaiban, mégpedig az, hogy kik is nyerték az extra nyereményeket, a Tippcsatában az OUKITEL U20 okostelefont és az ILIFE X5 Smart Robotic robot porszívót, a Tippzónában pedig az OUKITEL K6000 Pro 4G Phablet okostelefont! A sorsolásokról videókat készítettünk. Nézzétek meg!

Oldalak