Tippzóna

JANUÁRI

tippzóna

 

Immáron januárt írunk, és a már jól megszokott Tippcsata mellé most a decemberben már bemutatott játékot, a Tippzónát is elindítjuk a Tipplap.hu weboldalon. A Tippzóna egy régi játék a Tipplapon, hiszen korábban már rendeztünk ilyen versenyeket, de most egy kicsivel modernebb körülmények között várjuk a játékra éhezőket.

Érdemes lesz küldeni rendszeresen a tippeket nemcsak a játék szeretete miatt, hanem az értékes nyeremény okán is.

 

A játékban való részvétel

  • A játékban való részvételhez a Tipplap.hu-ra történő regisztrációra van szükség. A játékszabály szerint, minden játékos csak egy regisztrációval vehet részt a jákékban!
  • Ha ez megvan, akkor már csak le kell adni a tippeket a mérkőzésre felkínált lehetőségekre
  • A heti játék végén pedig a nyertesnek örülni és várni a Tipplap által felajánlott 5000 forintos Tippmixpro egyenleg feltöltést.

 

A tippjáték menete

Hetente, hétfőnként kikerül a Tipplap.hu oldalra a Tippzóna nevű játék, ez egy heti szelvény, amiben az adott hét minden egyes napjáról kiválasztunk egy mérkőzés, és ezen mérkőzésekre lehet leadni a tippeket. Ezek az opciók mindig a következőek lesznek:

  •     a mérkőzés eredménye (hazai, vendég, döntetlen)
  •     a félidei állás (hazai, vendég, döntetlen)
  •     a gólok száma: 0-1, 2-3, 4 vagy több gól
  •     2,5 gólnál kevesebb vagy több lesz (igen, nem)
  •     mindkét csapat szerez gólt (igen, nem)
  •     Számszerű eredmény (pl. 3-1)

- A játék részletes szabályzata elérhető ezen az oldalon ›››

 

Pontszámítás

Minden helyes tipp 1 pontot ér, kivétel a számszerű eredmény, arra 3 pontot számolunk fel. Így összesen 8 pont gyűjthető egy mérkőzésen belül. Heti viszonylatban ez értelemszerűen maximum 56 pontot jelent majd.

Amennyiben a heti játék végén holtverseny alakulna ki, akkor az azonos pontszámmal bíró játékosok között az dönt majd, hogy az adott héten ki tudott több számszerű eredményt - 3 pontos tippet - eltalálni.

A tippek leadási határideje az egyes mérkőzések kezdési időpontja előtt egy órával.

 

 

Ha még nincs a Tipplap-ra regisztrációd

 

A Tippzóna heti szelvényei:


 

Megyünk tovább a megkezdett úton, vagyis tovább robog a Tippzóna heti játékunk, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer.

Az első januári Tippzóna játékunk véget ért, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy a Tippcsata mellett ezt a játékunkat is kellő számban szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert hétfőn máris érkezik a 2. januári Tippzóna. Ne feledd, immáron hetente lehet majd próbálkozni. Részletekkel hamarosan jövünk, de addig lássuk mi is történt az elmúlt egy hónapban.

Ezen a héten folytatjuk a tavalyi évben már bemutatott Tippzóna játékunkat. A Tippzóna egy hetente jelentkező játék, ahol nem kell mást cselekedni, mint ismételten csak tippelni. A heti győztest 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltéssel gazdagítjuk.

Az első, decemberben rendezett Tippzóna játékunk véget ért, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek olvasóknak, hogy a Tippcsata mellett ezt a játékunkat is kellő számban szerettétek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az ne csüggedjen, mert 2017-ben hetente rendzseresen lehet majd próbálkozni. Részletekkel hamarosan jövünk, de addig lássuk mi is történt az elmúlt egy hónapban.

Ezen a héten elindítjuk az egykoron oly népszerű játékunkat, amit most Tippzóna névvel illetünk. Ez egy hetente jelentkező játék lesz, ahol nem mást kell cselekedni, ismételten csak tippelni. A heti győztest 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltéssel gazdagítjuk.