Tippzóna

JÚNIUSI

tippzóna

 

A Tippzóna egy régebbi játék felfrissítése a Tipplap weboldalon, hiszen korábban már rendeztünk ilyen versenyeket, de most egy kicsivel modernebb körülmények között várjuk a játékra éhezőket.

Érdemes lesz küldeni rendszeresen a tippeket nemcsak a játék szeretete miatt, hanem az értékes nyeremények okán is!

 

A játékban való részvétel

  • A játékban való részvétel ingyene! A részvévételhez a Tipplap.hu-ra történő regisztrációra van szükség. A játékszabály szerint, minden játékos csak egy regisztrációval vehet részt a játékban!
  • Ha ez megvan, akkor már csak le kell adni a tippeket a mérkőzésre felkínált lehetőségekre

 

Nyeremények

  • A heti játékok végén pedig a nyertesek dolga, örülni és várni a Tipplap által felajánlott 5000 forintos Tippmixpro egyenleg feltöltést.

 

A tippjáték menete

Hetente, hétfőnként kikerül a Tipplap.hu oldalra a Tippzóna nevű játék, ez egy heti szelvény, amiben az adott hét minden egyes napjáról kiválasztunk egy mérkőzés, és ezen mérkőzésekre lehet leadni a tippeket. Ezek az opciók mindig a következőek lesznek:

  •     a mérkőzés eredménye (hazai, vendég, döntetlen)
  •     a félidei állás (hazai, vendég, döntetlen)
  •     a gólok száma: 0-1, 2-3, 4 vagy több gól
  •     2,5 gólnál kevesebb vagy több lesz (igen, nem)
  •     mindkét csapat szerez gólt (igen, nem)
  •     Számszerű eredmény (pl. 3-1)

- A játék hivatalos szabályzata elérhető ezen az oldalon ›››

 

Pontszámítás

Minden helyes tipp 1 pontot ér, kivétel a számszerű eredmény, arra 3 pontot számolunk fel. Így összesen 8 pont gyűjthető egy mérkőzésen belül. Heti viszonylatban ez értelemszerűen maximum 56 pontot jelent majd.

Amennyiben a heti játék végén holtverseny alakulna ki, akkor az azonos pontszámmal bíró játékosok között az dönt majd, hogy az adott héten ki tudott több számszerű eredményt - 3 pontos tippet - eltalálni.

A tippek leadási határideje az egyes mérkőzések kezdési időpontja előtt egy órával.

 

 

Ha még nincs a Tipplap-ra regisztrációd

 

A Tippzóna heti szelvényei:


 

Véget ért az első júniusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert valamikor biztosan visszatérünk, már csak az időpont kérdéses.

Júniusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer.

A májusi Tippzóna heti játékai már véget értek, ám nekünk van még egy adósságunk felétek. Ugyanis ennél a játéknál volt még egy fontos dolog, mégpedig az, hogy kik is nyerték az extra nyereményeket. A májusi Tippzónában egy LENOVO Ideatab A10-70 tablet, egy ADIDAS MI MORONA 15 JERSEY Y AWAY focimez, valamint egy Xiaomi Amazfit GPS fitness okosóra lel gazdára. A sorsolásokról videókat készítettünk. Nézzétek meg!

Véget ért a negyedik májusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusi Tippzóna #3 - VÉGEREDMÉNY!

2017. May. 23.
Szerkesztő

Véget ért a második májusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer. Sőt!!! Aki májusban részt vesz az utolsó heti versenyben, jogosultan vesz részt a hóvégi extra nyeremények sorsolásában.

Figyelem! Figyelem! A Májusi Tippzóna #3 játékban történt egy kis malőr, a vasárnapi meccsnek egy szombati meccs lett betéve. Mindennemű félreértés elkerülése végett a Tipplap úgy döntött, hogy a Sevilla - Osasuna meccset törli, és helyébe egy hétfői mérkőzés (Pescara - Palermo) kerül. Bízunk abban, hogy ez az üzenet eljut azokhoz, akik nyomulnak ebben a heti játékban és még van esélyük a sikerre. A tévedésért elnézést kérünk!

Véget ért a második májusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer. Sőt!!! Aki májusban részt vesz a még hátralévő két heti verseny egyikében, jogosultan vesz részt a hóvégi extra nyeremények sorsolásában.

Májusi Tippzóna #1 - VÉGEREDMÉNY!

2017. May. 8.
Szerkesztő

Véget ért az első májusi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer. Sőt!!! Aki a májusban részt vesz a még hátralévő három heti verseny egyikében, közöttük extra nyeremények kerülnek kisorsolásra.

Véget ért a negyedik áprilisi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Májusban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer.

Áprilisban sem áll meg az élet tippjátékok terén, a közkedvelt Tippzóna játék robog tovább a kijelölt útján, a játék, ahol a győztes nem csak elismerést vív ki magának, hanem pénznyereménnyel is vastagodik a pénztárcája. A heti legjobb, a győztes 5000 Ft értékű Tippmixpro feltöltést nyer.

Áprilisi Tippzóna #3 - VÉGEREDMÉNY!

2017. Apr. 23.
Szerkesztő

Véget ért a harmadik áprilisi Tippzóna játékunk is, a Tipplap.hu szerkesztői ezúton is szeretnék megköszönni Nektek játékosoknak, hogy ezt a játékunkat is ilyen sokan szeretitek. Ne feledjétek, aki most nem nyert, az se csüggedjen, mert minden héten van lehetőség a javításra.

Oldalak