Webszemle

Ezen a hétvégén sem fogunk unatkozni: szombaton 13:30-kor jön a Premier League-ből egy rangadó, nevezetesen a Manchester Utd. és a Tottenham összecsapása, majd pedig kora délután az NB I-ből az Újpest – Videoton meccsre, az olasz bajnokságból a Milan – Juventus rangadóra, Németországból pedig a Bayern München – Leipzig találkozóra érdemes figyelni.

A válogatott szünet után helyreáll a rend, azaz folytatódnak a top bajnokságok, és nyugodtan nevezhetjük ezt a hétvégét a „rangadók hétvégéjének”. Szombaton kora délután Angliából a Liverpool – Manchester Utd. mérkőzéssel nyitunk, amely összecsapás az első igazán jelentős erőpróba lesz az eddig kitűnően teljesítő Mourinho-alakulat számára. Lássuk a meccsajánlót!

A mai napon folytatódnak az Európa Liga csoportküzdelmei: pályára lép többek között az Arsenal, a Milan és a Lyon is. Utóbbi csapat azt az Atalantát fogadja otthon, amely az előző körben nagyon simán lemosta az Evertont hazai környezetben.

A mai napon az Európa Liga csoportküzdelmeit követhetjük végig, amelyek közül fogadási szempontból is érdekesnek ígérkezik az Austria Wien – Milan és a Hertha BSC – Ath. Bilbao összecsapások. Hétvégén a top bajnokságokban több rangadóra is sor kerül: a Chelsea – Arsenal, a Manchester Utd. – Everton és a Paris SG – Lyon is izgalmasnak ígérkezik. Kedden-szerdán sincs megállás, ugyanis a német, az olasz és a spanyol bajnokságban is hétközi fordulót rendeznek. Olaszországból a Juventus – Fiorentina, Spanyolországból pedig az Ath. Bilbao – Atl. Madrid meccsek emelkednek ki. Lássuk a hétvégi meccsajánlót!

Meccsajánló 2017.09.07 - 2017.09.13

2017. Sep. 7.
Szerkesztő

A válogatott meccsek után a hétvége ismét a hazai bajnokságokról fog szólni. Több nagy rangadót is rendezni fognak, amelyek közül érdemes kiemelni a Manchester City – Liverpool, a Valencia – Atl. Madrid, vagy a Lazio – Milan mérkőzéseket. Nézzük a hétvégi ajánlót.

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixpro-n a 35. héten is születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivalyszelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivalyszelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani).

Oldalak