Webszemle

A mai napon az Európa Liga csoportküzdelmeit követhetjük végig, amelyek közül fogadási szempontból is érdekesnek ígérkezik az Austria Wien – Milan és a Hertha BSC – Ath. Bilbao összecsapások. Hétvégén a top bajnokságokban több rangadóra is sor kerül: a Chelsea – Arsenal, a Manchester Utd. – Everton és a Paris SG – Lyon is izgalmasnak ígérkezik. Kedden-szerdán sincs megállás, ugyanis a német, az olasz és a spanyol bajnokságban is hétközi fordulót rendeznek. Olaszországból a Juventus – Fiorentina, Spanyolországból pedig az Ath. Bilbao – Atl. Madrid meccsek emelkednek ki. Lássuk a hétvégi meccsajánlót!

Meccsajánló 2017.09.07 - 2017.09.13

2017. Sep. 7.
Szerkesztő

A válogatott meccsek után a hétvége ismét a hazai bajnokságokról fog szólni. Több nagy rangadót is rendezni fognak, amelyek közül érdemes kiemelni a Manchester City – Liverpool, a Valencia – Atl. Madrid, vagy a Lazio – Milan mérkőzéseket. Nézzük a hétvégi ajánlót.

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixpro-n a 35. héten is születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivalyszelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivalyszelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani).

Bizonyára sokan szerettek a képernyők előtt ülve izgulni a kedvenc csapatotokért, sőt televízió nézés közben lehet kiszurkolni a megfogadott tippjeinket is! Izzadt kezünkben gyűrögetve a szelvényt, vagy épp a telefonunk kijelzőjén kimerevített internetes összeállításunkat fixírozni, csak jöjjön le, csak nyerjünk már végre. Az önfeledt szórakozáshoz készülünk minden csütörtökön egy összeállítással. Sok sikert mindenkinek!

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixprón a 34. játékhéten is születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivalyszelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivalyszelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani.

 

Bizonyára sokan szerettek a képernyők előtt ülve izgulni a kedvenc csapatotokért, sőt televízió nézés közben lehet kiszurkolni a megfogadott tippjeinket is! Izzadt kezünkben gyűrögetve a szelvényt, vagy épp a telefonunk kijelzőjén kimerevített internetes összeállításunkat fixírozni, csak jöjjön le, csak nyerjünk már végre. Az önfeledt szórakozáshoz készülünk minden csütörtökön egy összeállítással, amelyben a televíziós sporteseményekből hoztunk egy csokorral.

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixprón a 33. héten is születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivalyszelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivalyszelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani).

Egy 2016-os angol vizsgálat legalábbis ezt bizonyítja. A Salford Egyetem szuperszámítógépének (SAM) segítségével a BBC összeállította minden idők tíz legjobb válogatottjának listáját. Az élen a magyar Aranycsapat végzett. És akkor miért mégis a generációkon áthúzódó szívfájdalom, az 1954-es vébévereség a döntőben? Erre is van egy videó a cikkben.

Meccsajánló: 2017.08.17 - 2017.08.23

2017. Aug. 17.
Szerkesztő

Magyar érdekeltségű események: a mai napon a Videoton a Partizán Belgrádhoz látogat, hogy az Európa Liga-selejtező rájátszásának első mérkőzésén minél jobb eredményt érjen el a jövő héten esedékes visszavágóra. Az NB I-ben pénteken és szombaton is rendeznek fordulót, amelyek közül a Debrecen-Vasas és az Újpest-Diósgyőr találkozó is tv által közvetített mérkőzések lesznek, és sportfogadási szempontból is érdekesnek ígérkeznek.

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixprón a 32. héten is születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivalyszelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivalyszelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani).

Meccsajánló 2017.08.10 - 2017.08.16

2017. Aug. 10.
Szerkesztő

Bizonyára sokan szerettek a képernyők előtt ülve izgulni a kedvenc csapatotokért, sőt televízió nézés közben lehet kiszurkolni a megfogadott tippjeinket is! Izzadt kezünkben gyűrögetve a szelvényt, vagy épp a telefonunk kijelzőjén kimerevített internetes összeállításunkat fixírozni, csak jöjjön le, csak nyerjünk már végre. Az önfeledt szórakozáshoz készülünk minden csütörtökön egy összeállítással, amelyben a televíziós sporteseményekből hoztunk egy csokorral.

Magyarország egyetlen legális fogadóirodájánál, a Tippmixpro-n a 30. héten is születtek olyan fogadáskötések, amelyek a bivalyszelvényeket összefoglaló írásunkban helyet kaptak (bivalyszelvény alatt azokat a nyertes tippsorokat értjük, amelyekkel alacsony tét mellett, az adott időszak kiemelkedően magas nyereményszorzójával sikerült nagyot szakítani).

Bizonyára sokan szerettek a képernyők előtt ülve izgulni a kedvenc csapatotokért, sőt televízió nézés közben lehet kiszurkolni a megfogadott tippjeinket is! Izzadt kezünkben gyűrögetve a szelvényt, vagy épp a telefonunk kijelzőjén kimerevített internetes összeállításunkat fixírozni, csak jöjjön le, csak nyerjünk már végre. Az önfeledt szórakozáshoz készülünk minden csütörtökön egy összeállítással, amelyben a televíziós sporteseményekből hoztunk egy csokorral. Magyarországon kiváló fogadási lehetőséget nyújt a Tippmixpro.

Oldalak