Három meccs három sportágból, avagy mire fogadjunk január 9-én?

2017. Jan. 9.
Leshat haGadol

Néhány nap szünet után ismét jelentkezem a gondolataimmal. Ezeket nem feltétlenül elemzésnek hívom, mert sok esetben a statisztikát meg sem fogom nézni. Ma is van ilyen mérkőzés a szelvényen. Egy tenisz-, egy jégkorong- és egy kosárlabda-mérkőzést választottam, de nem kötésben javaslom őket, hanem inkább kiegészítőnek egy biztosabb 1,3 körüli tipp mellé. Sok szerencsét mindenkinek!

h i r d e t é s ▼

 

A meccseket a Tippmixpro ajánlatából vettem, de játszható papíroson is!

Mega Leks - Crvena Zvezda
Hendikep 14,5

2017.01.09. 18:00

Mega Leks +14,5

1,80 69-81

A. De Minaur - B. Paire
A mérkőzés győztese

2017.01.10. 0:00

B. Paire

1,45 2-1 (3:6, 6:3, 7:6)

Red Star Kunlun - Dinamo Moszkva
A mérkőzés győztese

2017.01.09. 12:30

Dinamo Moszkva 3-5

1,60

  • Mega Leks – Zvezda, Kosárlabda ABA liga. Ez az egyik meccs, amellyel kapcsolatban meg sem néztem a statisztikát. Két nagyon fontos tényt kell felsorolni. Az egyik az, hogy a Zvezda sokkal-sokkal jobb csapat, mint a Leks. Ha komolyan egymásnak feszülnek, akkor simán lehet akár 20-30 pont is közöttük. Csakhogy itt jön be a másik tény. Csütörtökön egy nagyon fontos Euroliga-meccsen a Zvezda a Fenerbahce csapatát fogadja Belgrádban. És az Euroliga-tabellára, no meg a mérkőzés kiélezettségére tekintettel azt gondolom, hogy már ma egy kicsit az Euroligára gondolnak a szerbek. Ez nem azt jelenti, hogy ne vernék meg nagyon magabiztosan a Mega Lekset, de talán kisebb lesz közöttük a pontbéli különbség, mint általában. A hendikkel kapcsolatban ki-ki döntsön tetszése és az odds alapján, én a +14,5-et lőttem be hazainak. Remélem, jól okoskodtam!
  • A. De Minaur - B. Paire , Sydney ATP. A második meccs egy tenisz Sydneyből. Ez a torna is egy fontos állomás az AusOpen előtt. A két játékos a 17 éves ausztrál Alex De Minaur, a világranglista 351. helyéről. A másik a kissé forrófejű és hektikusan játszó, ám nagyon tehetséges és kiváló teniszre is képes francia, a 27 éves Benoit Paire a 47. pozícióból. Azt gondolom, hogy az ATP-világranglista első 100 helyezettje a formától függően bármikor megverheti egymást, ebből talán csak a top10 és a legnagyobb menők esnek ki. Emellett a fiatal srác mellett csakis a hazai pálya előnye és a tehetsége szól. A brisbane-i selejtezőben megverte ugyanis Kukushkint és az amerikaiak színes bőrű tehetségét, Francis Tiafoe-t is. Ám MIscha Zverevtől már simán kettőben kikapott. Paire pedig jobb játékos szerintem, mint Mischa. Egyetlen dolog kérdéses csak. Mennyire koncentrált a francia? Ha nem megy neki, akkor csapkod és dühöng, és képes kikapni sokkal gyengébb képességű játékosoktól is. A legutóbbi tornán jól menetelt, és bár dobálta az ütőjét, mégis eljutott egészen Bautistáig a középdöntőben, ekőzben áthámozta magát sorrendben Kravcsukon, Bhambrin (hazai pályán volt) és Bedenén. Ez a két utóbbi teniszező ráadásul ambíciózus volt és mindent beleadott. Bautista meg a mentáis robot kategória, és még jól is játszik. Szóval nagyon megalázó és szakmailag is intő jel lenne kikapni ettől az egyébként szupertehetséges ausztrál fiatalembertől. Paire sikerét várom.
  • Kunlun – Dinamo, KHL. Az utolsó meccs a KHL mai pikáns találkozója. Itt sem néztem meg a tabellát, sérülteket sem, hiszen a közkedvelt eredménykövető oldalon három gombnyomás hozzájutni ezekhez az infókhoz. Amiért ezt a meccset azonnal kivettem: Egy MOSZKVAI csapat megy PEKINGBE! Szerintem ennél többet nem kell mondani, igencsak megalázó lenne vereséget szenvedni a kínai elvtársaktól. Lehet, hogy rosszul okoskodom, de én az oroszokat várom győztesnek. 

Hozzászólások

"igencsak megalázó lenne vereséget szenvedni a kínai elvtársaktól." Mondjuk ugy nem ha a kunlunba egy kinai elvtárs sincs nevezve .ha jol tudom a 22 vagy 23 keretből talán 2 kinai van de azok sincsennek ma nevezve.ellenben vannak finn-szlovák-kanadai-svéd-amerikai-orosz -és ukrán játékosok.Tehát igy már más a kisasszony fekvése nem is olyan kinai az a kinai.:)

de korongba bármi megtörténhet és nyerhet a moszkva csak nem ugy ahogy te vezetted fel.

Értem én, amit mondasz, csak én nem erre gondoltam! Nyilván kínaiakkal a VHL-be sem férnének oda! Ezt még talán tudom magamtól is.
Arról próbáltam meg beszélni, hogy a történelmi múlt, a rivalizálás megmarad! Akkor is PEkingbe megy az OROSZ csapat Teljesen mindegy hány kínai van és hány finn!

 

h i r d e t é s ▼