Hétközi kupameccsek Angliából, Spanyolországból és Olaszországból

2017. Jan. 11.
liguriano

A Tippcsokor című rovatban megpróbálok naponta összeállítani legalább 4 /olykor csak 3/ olyan focitippet, aminek segítségével vastagíthatjuk a zsebünket. A tippeket általában én single, vagyis szóló tippként ajánlom, de bárki keverheti-kavarhatja, kombinálhatja, ez már mindenkinek a maga döntése, mint ahogy az is, hogy mennyi pénzzel játssza meg őket. A tippeket mind-mind megtalálhatjátok a Tippmixpro ajánlatában. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!  

h i r d e t é s ▼

 

Barcelona - Ath. Bilbao. Kevesebb, mint 0,5 (Vendégcsapat - Gólszám 0,5) 3-1
Odds: 1,75
 Kockázatos tipp, hisz a vendégek kontratámadásaiban bármikor benne lehet egy gól, nem beszélve a pontrúgásokról. Ezzel szemben a Barca idegenbeli gólja tökéletesen alátámasztotta Luis Enrique taktikáját, noha nem vereségben gondolkodott az egykori kiváló középpályás eredetileg.... vélhetően...  Elsősorban nagy arányban birtokolják a labdát a hazaiak, s kellő türelemmel lejöhet az a továbbjutást  érő találatuk, amit aztán meg is  őrizhetnek. 

Southampton - Liverpool. Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1-0
Odds: 1,75
 A Liverpoolnak nagyon fontos bajnokija van a hétvégén, ezért minden bizonnyal kimondva kimondatlanul nem igazán érdekli Kloppot ez a mai csörte, ugyanakkor a bizonyítási lehetőséget kapó játékosok elszántságával nem gondolnám hogy majd probléma lenne. Mane az Afrika-kupa miatt, Coutinho és Henderson pedig még a sérülés miatt nem léphet pályára, ugyanakkor a másik oldalon Shane Long kezdőként kaphat szerepet. 

Juventus - Atalanta. Juventus (1X2) 3-2
Odds: 1,40
 A bajnokságban volt egy pici megtorpanása a bergamóiaknak, pont a zebrák húzták be náluk a féket. Most azonban az utolsó három bajnokin 7 pontot szereztek, tehát bizonyították, hogy a korábbi eredményeket nem a szél fújta össze. Allegri szeme előtt természetesen ott lebeg a Fiorentina elleni bajnoki is, amire minden bizonnyal takarékossági okok miatt ma egy tartalékosabb kezdővel készül. Azonban bármennyire is tartalékos az a kezdőcsapat, hazai pályán még így is bőven esélyesebbek, véleményem szerint ha nem is olyan könnyedén, mint a bajnokságban, de ma is átlépheti Gasperini csapatát az Öreg hölgy. 

Hozzászólások

Üdvözlet!
A Barca -Bilbao mérkőzésen sztem lesz gólváltás...
Keményen védekeznek a vendégek, ám itt az idegenben lőtt gól rengeteget ér. Barca szinte a legjobb csapatával áll fel, képesnek tartom őket arra hogy hazai pályán rúgjanak 3 gólt bárkinek! A spanyol lapokat olvasva 3.5 over nálam belefér ott erre az eredményre 1.75 az odds.
Vagyis az eredményt illetően 3-1 lehet sztem de a 3.5 over meg lesz!
A másik két tipped nagyon ül, sok sikert kívánok neked!

Szintén jó tipp lehet a Barca 1.félidő 1.5 gól felett lesz a gólszám!

Üdvözlet!
Sikeres volt a Barca számszerű jóslat!
A Liverpool csúnyán becsapott... :D
Majd ma javítunk...

 

h i r d e t é s ▼