Izlandi bajnoki mérkőzés, U21-es meccs és Konföderációs Kupa a mai csokorban (1,50 – 1,75 – 1,75)

2017. Jun. 19.
liguriano

A tűz és a jég szigetéről egy találkozót vetettünk boncasztalra, míg az U21-es Eb-ről és a Konföderációs Kupáról egy-egy mérkőzést helyeztünk górcső alá. Vannak megfontolásra váró fogadási lehetőségek. De lássuk részleteiben!

h i r d e t é s ▼

 

U21 Szlovákia - U21 Anglia
U21 Anglia (1X2) - Odds: 1,75  1-2

  • Meglepetésre győzelemmel kezdtek északi szomszédaink az U21-es EB-n, Pavel Hapal együttese hátrányból tudott fordítani a házigazdák ellen, ami méginkább emeli a sikerük tényét. Az angolok rajtja is meglepetésszerű volt, de negatív irányba, így ma mindenképpen egy elszántabb támadójátékot vehetnek elő. Bőven erősebb a szigetországiak kerete, s ennek ki kell ma jönnie véleményem szerint, főként Redmond és Baker javulása lendíthet az angolokon. 

FH:18:00

Ausztrália – Németország
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,75  2-3

  • A világbajnok is pályára lép a Konföderációs Kupán, ahol nem túlzás elsőszámú esélyesként emlegetni Draxleréket, még akkor is, ha a keretük szépen megfiatalodott. Ez többféleképpen is elsülhet, hisz rengeteg a bizonyítani vágyó, de már magas szinten focizó játékos, akik természetesen szeretnének ott lenni a jövő évi Vb-n, míg a túlzott akarás olykor hibákat is képes generálni. Én itt az első körben ezt próbálom kihasználni. Löw kezdőcsapatában helyet kaphat a már említett Draxler, Kimmich, Hector, Stindl, illetve Mustafi is.

FH:17:00

ÍA Akranes – Fjölnir
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,50  3-1

  • Alsóházi rangadó az izlandi bajnokságból, ahol többek között a hazaiak a borzalmas otthoni teljesítményükön kozmetikáznának, hisz az utolsó négy Akranesben lejátszott bajnokijukon hiába rúgtak egyaránt 2-2 gólt, végül mindannyiszor pont nélkül maradtak. Ugyanakkor a Fjölnir sem büszkélkedhet az idei rajtjával, így mindkét oldalon érezhető lesz a motiváció, ami gólokban mutatkozhat meg. 

FH:21:15

 

h i r d e t é s ▼