Kézimunka-öldöklő csata a 4. csoportban

2017. Jun. 18.
kispályás

Ma az utolsó mérkőzéseket játsszák az Európa-bajnoki selejtezők 1., 2., 4. és 5. csoportjában. Legérdekesebb a helyzet a 4. kvartettben, ahol a második helyen álló Macedónia továbbjutása sem biztos és az utolsó helyen álló Pálmarssonék is odaérhetnek még, de akár az élen álló csehek is kieshetnek.

h i r d e t é s ▼

 

Izland-Ukrajna

  • A csoport utolsó helyén álló hazaiak igen nehéz helyzetben vannak, ma csak a győzelem elfogadható számukra és akkor még drukkolniuk kell, hogy a csehek legyőzzék idegenben Macedóniát. Múlt hétvégén erősen foghíjas kerettel vettek részt Elverumban a Gjendsidige Kupán, ahol kikaptak a házigazdáktól, majd elverték a megfiatalított lengyeleket, a torna zárónapján pedig erősen véleményes döntetlent játszottak Svédországgal. A hét elején csatlakoztak a kerethez a francia és a német légiósok (Sigurdsson, Atlason, Hallgrimsson, Karason, Gustavsson), valamint a Veszprém légiósa Pálmarsson, ennek ellenére pénteken vereséget szenvedtek Brnóban a csehektől. Utolsó szalmaszál ez az izlandiaknak és már a sorsuk sincs a saját kezükben, véleményem szerint behúzzák a mai derbit, aztán drukkolnak a párhuzamosan zajló mérkőzésen a cseheknek.

Tippem: 04039 Izland-Ukrajna H 1.30 34:26

 

Macedónia-Csehország

  • A képlet majdnem ugyanaz, mint az előző mérkőzésen, egyik csapat sem érezheti magát biztonságban, annak ellenére, hogy a tabella első két helyén tanyáznak. Nincs talán még egy válogatott, amely annyira egy embertől függ, mint a hazai, a selejtező mérkőzéseken elért gólok több mint egyharmadát Lazarov termelte, amivel jelenleg a mesterlövészek tabelláján a második helyet foglalja el, két góllal lemaradva Borozan mögött. Hogy előzni fog, az nem kétséges, ugyanis a montenegrói már nem gyarapíthatja góljainak számát, Kiró meg szerintem ma is el fog jutni 7-8-9 találatig. Szükség is lesz rá, hiszen ha ma nem nyernek és a másik mérkőzésen nem döntetlen lesz az eredmény, könnyen búcsút inthetnek a horvátországi kontinensviadalnak. Ha ma kikapnak a csoportot vezető csehek és Ukrajna nyerni tud Izland ellen, akkor Babakék csak tévén nézhetik csak az Európa-bajnokságot. Óriási tehát a tét, de azt gondolom, hogy a hazájában félistenként tisztelt Lazarov vezetésével nyerni tudnak a macedónok.

Tippem: 03663 Macedónia-Csehország H 1.30  33:20

Good Luck!

Hozzászólások

a Zrt Nincs a helyzet magaslatán össze vissza változtatgatja az ODD-szokat. Mire leértem a totózóba
a szelvényem már érvénytelen volt NORMÁLISAK?????
Példa Német- Svájc 00090 V Gólszám 58.5+ már nem fogadható..Menjenek ahova Gondolom4!

Nándi milyen gyönyörűen búcsúzott! :) Egy hetes, egy zinyó a végére... csak miheztartásképpen! :)

 

h i r d e t é s ▼