Magyar és dán bajnokik a csokorban (1,55 – 1,50 – 1,60)

2017. Jul. 16.
liguriano

Lassan felébrednek az alvó bajnokságok. Dán, lengyel, NB1, aztán sorban jönnek a többiek is. Tegnap lement az első három meccs a mennyeiből, ma két újabb következik és górcső alá helyeztük a Fradi európai kupaellenfelének mérkőzését is. Remek lehetőségek vannak, érdemes velünk tartani! A tippeket megtaláljátok a Tippmixpro oldalán. Használjuk ki az online fogadás istenadta lehetőségeit!

h i r d e t é s ▼

Molde – Strömsgodset
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,55

  • A hazaiak negyedikek, a vendégek 12.-ek jelenleg a norvég pontvadászatban, ám a keretek közel ugyanazt az erőt képviselik. A forma természetesen a hazaiak mellett szól, ráadásul a vendégeknél ketten eltiltás miatt nem léphetnek pályára. Ugyanakkor a legutóbbi fordulóban nyerni tudtak, ami miatt vérszemet kaptak, és kőkeményen belevetik magukat a csatába, amiből  akár komoly gólzápor is kialakulhat.

FH:18:00

Bröndby – Midtjylland
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,5
0

  • Mindketten európai kupameccset vívtak,így a fárasztó felkészülést követően talán még fásultabban várják a bajnoki nyitányt, de talán annál felszabadultabban, hisz mindketten győzelemmel vették az első akadályt a nemzetközi porondon. Az utolsó öt egymás elleni meccsükön valóságos gólzápor volt, s hiánytalanul megvolt a gólváltás, ami a bukik szerint ma is lejöhet.

FH:18:00

Vasas – Diósgyőr
Vasas (1X2) - Odds: 1,60

  • Bódog Tamás a hírek,és a nyilatkozatok szerint nagyon kemény munkát végzett a nyáron a vendégeknél, a felkészülés keménysége talán visszaüthet még a nyitómeccsen, kivéve ha a frissítés fázisa jól lett időzítve. A Vasasnál sokkal korábbra kellett időzíteni, és ez az európai szereplésből kiindulva felemásan sikerült, igaz a párharc esélyesei nem ők voltak. Valamivel előrébb járnak a fővárosiak jelenleg, na meg talán több a kulcsemberük is, ami miatt képesek lehetnek otthon tartani mindhárom pontot.

FH:17:00

 

h i r d e t é s ▼