Napi dupla: Kamerun-Chile

2017. Jun. 18.
gcfc

Kamerun egy kolumbiai négyes után ma Chile ellen lép pályára az oroszországi Konföderációs Kupán. Jelentős javulásra van szükség, amennyiben nem akarnak hasonló végeredményt, mint legutóbb. Lássuk a részleteketet, a tippet ma is a Tippmixpro ajánlatából választottuk!

h i r d e t é s ▼

13282 Kamerun-Chile
V- Melyik félidőben lesz több gól? A 2.-ban  0-2  (0:0, 0:2)

  • Az afrikai csapat pár napja Spanyolországban lépett pályára egy felkészülési találkozón Kolumbia ellen, ami a mai tétmeccs tekintetében jó húzás volt, hisz a kolumbiai stílus néhány elemében hasonlít a chileire. Azonban az a találkozó nem sikerült nekik túl jól, hisz Falcaóék egy sima négyessel léptek át rajtuk. Bár ugyanezt az eredményt nehezen tudom elképzelni, viszont Sancheséket esélyesebbnek tartom egy hajszállal, ugyanakkor a kameruni védelmet biztosan nehéz lesz feltörni, pontosabban a kameruni védekező taktikát, akik várhatóan a kontrákra játszanak majd. Szép és lassú felőrlésre van kilátás, kérdés, hogy mennyire lesznek képesek Vidalék bejátszani az üres területeket, s hogy mennyire tudják majd széthúzni Sianiék zárt rendszerét. A kezdeti óvatosság után a második játékrészre maradhatnak a komolyabb események, ami gólokban is meglátszódhat.

FH: 20:00

Hozzászólások

Szia Fefe95! A rendes neve Alexis Sanchez. Nézd meg a honlapján vagy az Arsenal kezdőjében.Szép napot kívánok! Üdv,Jani!

De sok időd van neked baszki, h ogy még az élő fába is belekötsz! A szövegkörnyezetből pontosan kiderül kiról is van szó 
A tipp meg jó lett nem?

 

 

h i r d e t é s ▼