Napi tippek, elemzések (ma kézilabda EB-selejtező)

2017. Jun. 17.
krii125

Ebben a rovatban több sportágból hozunk heti rendszerességgel tippeket, javaslatokat, amelyeket az esetek többségében érvekkel is alátámasztunk. Lesz olyan, hogy egy elemzést egy vagy több tipp kísér, de esetenként az is előfordulhat, hogy csak magában egy-egy tippcsokor érkezik majd. Ezek a tippek minden nap megjelennek a Tipplap Facebook-oldalán, akkor is, ha esetleg itt, a webes felületen nem! Érdemes követni!

h i r d e t é s ▼

Norvégia - Litvánia 

  • [szombat 06.17. FH: 19:30, ffi kézilabda - EB-selejtező]
  • TIPP: *(0-5,5) Norvégia - Litvánia (1.55)  30-20
  • FAQ : a tipp akkor nyertes, ha Norvégia minimum 6 góllal nyeri meg a mérkőzést.
  • Tét: bankroll 0,5%-a.

Indoklás:

  • Egyértelműen becsapós a tabella itt, de szerintem az összes csoportban. A nagyobb válogatottak pihentettek év közben, mert tudták, hogy így is úgy is tovább fognak jutni, ezért nem kockáztatták a TOP bajnokságokban játszó kézisek fittségét és orvosi állapotát. Ezek miatt alakulhattak ki szorosabb csoportok is. Itt viszont a friss világbajnoki ezüstérmes válogatott majdnem teljes kerettel állhat fel egy sorsdöntő mérkőzésen, ahol a továbbjutásért győzni kell egy olyan Litván válogatott ellen, amely a bosnyákok, a szlovákok és például a finnek ellen is pontokat vesztettek és amely csapat utoljára rangos eseményre 1997-98-ban jutott ki. Játékosaik többnyire hazájukban, vagy attól távol kicsi ligákban sínylődnek, így fejlődési lehetőségeik nincsenek. Kár ragozni, majdnem teljes kerettel a két csapat közt 10 van legalább.

Stake: 6/10

Hozzászólások

A tipp jó, de lenne pár kiegészítő gondolatom. Igaz, hogy a vendégek java része alacsony nívójú bajnokságban játszik, azért édemes megemlíteni Truchanoviciust, aki a Monntpellier meghatározó játékosa. A finnekkel 2014. januárjában játszottak döntetlent, a bosnyákoktól meg bőven ki lehet kapni, náluk több meghatározó játékos is komoly bajnokságban edződik ( Terzic-Veszprém, Panic-Chambery, Buric-Nantes, Tarabochia-Plock) és ma is kik-ki meccset játszanak Ausztriában az Eb-részvételért. 

kösz a tippet, kirl125! kispályás, veled mi van? miért nem látok tippeket tőled?
svéd -3.5, szlovén -2.5ről mit gondolsz?

Szia,

A svédekre egy fillért nem raknék, Gjensidige Kupa, döntetlen a z izlandiakkal, no comment..., aztán meg szépen lefeküdtek Montenegróban, tróger banda.

ja, mindkettőn bundáztak sztem is.d e most otthon nem fognak, simán nyernek sztem

Ma ezzel próbálkozom az eb-selejtezőkön: Litvánia+7,5 gól összekötve a Portugália+7,5 góllal.Ezért az egyik iroda 2,66-os szorzót adott.Zárójelben jegyezném meg,hogy a svéd meccset még bottal sem piszkálnám,főleg úgy hogy a szlovákokkal játszanak egy tét nélküli meccsen :).

Gratulálok a semmi eltalálásához cimbora. A Svédek hengereltek, a többi meg 10-ekkel kapott ki...

 

h i r d e t é s ▼