A németek tartalékosan is nyernek az U21-es Eb-n?

2017. Jun. 18.
pletszo

Az U21-es Európa-bajnokság 3. játéknapján bemutatkoznak a tornán a C-csoport csapatai is. A németek a csehekkel csapnak össze, míg az U21-es Eb-k tekintetében rekordbajnoknak számító olaszok Dániával találkoznak ma este. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

 

Németország – Csehország

  • Rengeteg kulcsember hiányzik a német U21-es válogatottból, így nem tartozik a gárda a legfőbb esélyesek közé, hiszen a spanyolok, az olaszok, illetve a portugálok is jóval komplettebb csapattal érkeztek Lengyelországba. Ettől függetlenül a négy közé jutásra így is jó esélyük van Meyeréknek, akik tavaly az olimpián ezüstéremig meneteltek. A védelemből nagyon fog hiányozni a Süle, Ginter, Kimmich, Heinrichs négyes, akik a Konföderációs Kupán a felnőtt válogatott tagjaként szerepelnek, valamint Tah sem áll a gárda rendelkezésére. Sőt szinte egy teljes U21-es együttest ki lehetne állítani azokból a futballistákból, akik most a Nationalelfet képviselik Oroszországban. A középpályán és a csatársorban azért akad minőségi pótlása a most hiányzóknak. Az itt szereplő játékosok szinte már kivétel nélkül letették a névjegyüket a Bundesligában és csapatuk erősségének számítanak. A csehek ellen kötelező számukra a győzelem még akkor is, ha Lavicka csapatában akad egy valódi klasszisjelölt Patrick Schick személyében, aki 11 gólt vágott a Sampdoria színeiben az idei szezonban és a Juventus élénken érdeklődik iránta. Rajta kívül Jankto az, aki már bizonyított külföldön is, hiszen az Udinesében igencsak sok lehetőséget kapott a szezon során. Szinte kizárt, hogy a nagyszerű német támadók ne szereznének gólokat, a kérdés csupán az, hogyan zár Kuntz gárdájának védekezése.

Dánia- Olaszország

  • A németekhez hasonlóan a dánok is roppant tartalékos összeállításban érkeztek az Eb-re. Bár remek fiatal játékosaik vannak, mint Dollberg, Höjbjerg vagy épp Christensen, de ezúttal nélkülük kell helytállniuk. Az olaszok ezzel szemben nagyon komolyan veszik ezt a kontinensviadalt és szinte mindenkit elhoztak, akit csak lehetett. A gárda az idény során parádézó és a Serie A-ban 4. helyen végző Atalantára (Caldara, Conti, Petagna, Grassi és a januárban az Interhez távozó Gagliardini) épül. A legnagyobb sztárok mégsem ők lesznek, hiszen a 18 éves Donnarumma, Bernardeschi és Berardi is pályára fog lépni Lengyelországban. Ilyen összeállításban a dánok legyőzése nem jelenthet gondot a taljánok számára, akik a végső győzelemre is jó eséllyel pályázhatnak.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

h i r d e t é s ▼