Norvég bajnoki, Konföderációs Kupa és egy U21-es VB-mérkőzés a csokorban (2,20 – 1,60– 1,65)

2017. Jun. 18.
liguriano

Az U21-es seregszemlén ma a német válogatott és a cseh nemzeti tizenegy összecsapását választottuk ki némi esélylatolgatásra, emellett egy norvég bajnokit is hoztunk, valamint a portugálok meccsét a Konföderációs Kupáról. Remek lehetőségek, érdemes velünk tartani! A tippeket ma is a Tippmixpro ajánlatából választottuk!
 

h i r d e t é s ▼

U21 Németország - U21 Csehország
U21 Németország (1X2) - Odds: 1,60  2-0

  • Stefan Kuntz német válogatottját is az esélyesek között emlegetik, vagy hát tulajdonképpen a németeket általában mindig az esélyesek között emlegetik. Szinte minden poszton találunk klasszist a keretükben, a támadósorban Selke, a középpályán Meyer vagy Arnold, illetve a védelemben Kempf mind-mind hétről-hétre a Bundesliga 1-ben bizonyítanak. Azt gondolom, a játékerejüket képesek lehetnek érvényesíteni a nyitómeccsen. 

FH:18:00

Valerenga – Strömsgodset
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,65  1-1

  • A két csapat utolsó 10 összecsapásán 38 gól esett, persze ebbe a felkészülési találkozókat is beleszámoltam, de attól függetlenül szép meccsenkénti átlaggal rendelkeznek. A bajnokságban eddig a Valerenga teljesít jobban, a vendégeket csak hajszál választja el a kiesőzónától, tehát részükről is számíthatunk néminemű támadóstílusra. A hazaiaknál eltiltás miatt a középpályás Zahid, illetve a védő Lundström  nem léphet pályára, ami miatt kiegyenlítődhetnek az esélyek, de mindenesetre főként Skullerud csapatának nyílt focija miatt gólokra lehet számítani. 

FH:20:00

Portugália – Mexikó
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 2,10  2-2

  • Az EB-győztes Portugália nagyszerű kerettel utazott Oroszországba és az csak természetes, hogy Andre  Silva együttese maradandót alkotna itt is. Bernardo Silva, Nani, Ronaldo, Quaresma, Pepe, vagy Joao Moutinho is mind-mind elutazott, s bár a hosszú szezon után ilyenkor nem egyszerű dolog a felfrissítés, mindenképpen a négybe várom a luzitánokat. Az első meccsen amolyan fekete lóként szereplő mexikó ellen nem árt óvatosabban kezelni őket, így marad első körben az over, gondolván a másik oldalon Velára vagy Chicharitóra is. 

FH:17:00

 

h i r d e t é s ▼