Svéd és brazil bajnoki mérkőzés a mai kínálatban

2017. Jul. 17.
pletszo

A svéd bajnokságban két középcsapat méri össze a tudását a mai napon: az Elfsborg a Hammarbyt fogadja és egy vendéggyőzelem esetén helyet cserélnének a tabellán. A Brasileiraóban a Botafogo egy esetleges sikerrel hat helyet lépne előre a táblázaton. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

 

Elfsborg – Hammarby

  • A tavalyi idényben mind a két alkalommal alaposan elpáholta az Elfsborg a Hammarbyt. Hazai pályán 4-1-re nyertek, míg idegenben 4-2-re. Azt szokták erre mondani, hogy egy ilyen eredmény még véletlen, de kettő már nem. A Hammarby ellen remek taktikát kiforraló Haglund továbbra is az Elfsborg edzője, tehát elképzelhető, hogy ezúttal is kifőz valami zseniálisat és könnyed győzelmet aratnak Frickék. Mindenesetre jól hangoltak erre az összecsapásra, ugyanis az El-induló és 3. helyen álló Norrköpinget 3-1-re verték idegenben Lundevall, Bajrami és Dyer egy-egy góljával. Ezt megelőzően is egyre jobb eredményeket értek el a sárga-feketék, ugyanis a gyenge idénykezdetet követően már hat bajnoki óta veretlenek. A Hammarby egy hellyel és egy ponttal van csak elmaradva az Elfsborgtól a táblázat közepén, így biztosan fűti őket egyrészt a bizonyítás vágya, másrészt a visszavágás adta lehetőség is. A Hammarby formája igencsak ingadozó, nem lehet kiszámolni, hogy éppen milyen napot fog ki, így csak az lehet támpont, hogy az Elfsborg mostanság stabilan jól teljesít, ezért várható, hogy a mai meccset is behúzza hazai pályán.

Botafogo – Sport Recife

  • Bár öt hellyel előzi meg a Sport Recife a Botafogót a brazil bajnokságban, mégsem számít esélyesnek. A Botafogo a győzelme esetén megelőzné a Recifét, sőt mi több, feljönne az 5. helyre. A Botafogo sikere azonban korántsem borítékolható, hiszen nagyon hullámzóan teljesít mostanság. A legutóbbi három találkozója viszont már bíztató volt, ugyanis nyert a Libertadores Kupában és a bajnokságban egy Atletico MG elleni döntetlent követően megverte a Fluminenset. A Recife sem panaszkodhat a formájára, ugyanis az elmúlt hat meccsét megnyerte. Azonban, ahogy láthattuk a Corinthians esetében az Atletico PR ellen, minden sorozat megszakad és érzésem szerint ez is meg fog ma éjszaka. A Botafogo ráadásul szeret a Recife ellen játszani, hiszen a legutóbbi két hazai meccsét megnyerte a piros-feketékkel szemben.

A Tippmixpro ajánlatából:

 

h i r d e t é s ▼