Trükkök,taktikák

2017. Jun. 17.
Tapuah

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Üdv!
- 00024 V 1.7 (Spanyolország - Ukrajna pontszám +131.5)
- 01249 V 1.55 (Csehország - Magyarország hazai pontszám +64.5)

nyertes/vesztes: 5/10

NAGY MIHÁLY FÉLE TÉTEMELÉSES SPORTFOGADÁSI MECHANIZMUS

Simán meg lehet élni a sportfogadásból, ez nem kérdés. Mindössze befektetésre szánt alaptőke szükségeltetik hozzá. És most nem arról beszélek, hogy sokan hirdetnek a sportfogadás kapcsán, pl. „Nézd meg, a bankok mennyi kamatot fizetnek! Kb. 0,20 százalék? Röhej. Majd mi megmutatjuk, hogy tudsz ebből 15-20 százalékot csinálni....!” stb stb... NEM! NEM! Én nem erről beszélek! Ebből az alaptőkéből sokkal többet ki lehet hozni, mint évi 15-20 százalék kamat. Ebből meg is lehet élni! A tőkédet használd arra, hogy minden hónapban megcsináld vele a megélhetésedhez szükséges profitodat! Az sokkal több, mint évi 15-20 százalék kamat.

Hogy egy példán keresztül is levetítsem a dolgot:

Rendelkezésünkre áll 2.000.000, azaz két millió jó magyar forint. Bankba tenni nem érdemes, az biztos. Bankban max. 5.000 Ft kamathoz jutunk. Hihetünk a 15-20 százalékot hirdető Sportfogadó guruknak, így évi szinten 3-4 száz ezer forint profitot tudunk kitermelni az alaptőkénk csúcsra járatásával. És van a NAGY MIHÁLY FÉLE TÉTEMELÉSES SPORTFOGADÁSI MECHANIZMUS, amely révén HAVONTA tudunk 3-4 száz ezer forint profitot csinálni az alaptőkénk forgatásával, úgy, hogy az alaptőkénk soha nem fog elfogyni, viszont maximum a felének a forgatásával megélünk belőle.

A tétemeléses sportfogadási mechanizmust talán egy piaci ruhaárushoz lehetne hasonlítani. Mit csinál egy piaci ruhaárus? Eldönti, hogy a rendelkezésére álló pénzösszeget árukészletbe fekteti. Beszerzi a nyitó árukészletet, 100 db ruhadarabot, ami mondjuk 2000 egységnek megfelelő forintjába kerül. Ez az első lépés. Ezután nap, mint nap kivonul a piacra, várja a vevőket. Nyilvánvalóan, a vevők nem 1-2 nap alatt fogják elkapkodni a portékáját, a ruhaárusunk sem így gondolja. Mi fog történni? Mivel lenne elégedett a ruhaárusunk? Azzal lenne elégedett, ha naponta el tudna adni 4-5 terméket, az ebből keletkezett hasznot zsebre teszi, az áruk nettó beszerzési értékét pedig újra visszaforgatja árukészletbe. Ez a terv. És ez működni is fog, ha minden nap el tud adni 4-5 terméket. Ebből fog megélni.

Hogy lehet ezt lefordítani a sportfogadás területére?

Ha van 2000 egységünk a sportfogadásra (befektetésre), máris nyert ügyünk van. 2000 egységes induló bankroll nyílt út a megélhetési sportfogadáshoz. Nyílt út ahhoz, hogy a rendelkezésünkre álló tőke tartson el minket hosszú távon ( az idők végezetéig). Nem a gyors meggazdagodáshoz, hanem a sportfogadásból megéléshez. A kettő nem ugyanaz. A sportfogadók 2-5 százaléka nyereséges hosszú távon, Ők sem a gyors meggazdagodást tűzik a zászlójukra, hanem a hosszú távú, fix bevételt. A napi bevétel a fontos! Minden nap legyen bevétel! Ha van 2000 egységes bankrollunk, nem hiszem, hogy bárkit érdekelne, hogy maximum 300, vagy akár 1000 egységünk kint forog folyamatosan, ha közben naponta 1000 százalékig biztosan jön 4-5 egység profit. Magyarra lefordítva, ha valaki biztos benne, hogy 2000 egységnyi háttérrel, folyamatos, maximum 300-1000 egységes forgó kintlévőség mellett napi 4-5 egységet biztosan ki tud venni szinte az idők végezetéig, az gyakorlatilag egyenlő A SPORTFOGADÁSBÓL MEGÉLÉSSEL.
Na, ezt kell felfogni és megérteni. Kell egy tőke, ami hozni fogja a profitot folyamatosan. Ehhez kell egy stratégia és egy bankrollmenedzsment.

A MECHANIZMUS ALAPVETŐ FELTÉTELEI

1.) Kizárólag 1,90 feletti szorzók használata a sportfogadásban
2.) Kizárólag olyan eseménycsoportok használata szisztematikusan, ahol az alapvető statisztikai kimutatások évekre garantálják a minimum 40 százalékos hatékonyságot az 1.) pontban vázolt feltételek mellett.
3.) Minimálisan 2000 egység kezdő bankroll. Ha jól választottunk az 1.) és 2.) pont szerint vázoltak szerint, akkor maximum 1000 egységünk fog folyamatosan forogni, és a tudat, hogy akár még 1000 egységet harcba tudunk küldeni végszükség esetén, az nagyban leveszi a terhet a vállunkról. És itt a „tehernek” nagy szerepe van. Csak úgy lehet a sportfogadásból lazán megélni, ha nem félünk a tehertől, ami az esetleges kockázatvállalással jár. Félelem esetén a kéz és a tudat megremeg, nem vállaljuk be pl. okáért 6-7-8-9-ik szinten a tétemelést. A szinteket végig kell vinni. Szigorúan!
4.) A tétemelés lényege, a szinteket végig kell vinni szigorúan! Ezért futunk neki 2000 egységgel.
A lényeg: Hol vannak a sportfogadásban az 1.) és 2.) pontban meghatározott feltételek?

INNEN FOLYTATOM? HA ÉRDEKEL BENNETEKET A KÉRDÉS.

Részlet Nagy Mihály előadásából, a szánalmasan kevés résztvevő jelenlétével tarkított első sportfogadó börzéről. Diktafonnal rögzítettem, remélem nem hallottam félre semmit.... meg van tovább is az előadás, csak nem tudom van-e értelme tovább osztogatnom....

Pontosabban oda akartam kilyukadni, rajtam kívül érdekel-e másokat is a folytatás?

Szia. Èrdekelni èrdekel! De azt gondolom ha valaki megtalàlta a Szent Gràlt, nem hinnèm, hogy a tipplapon közszemlère bocsájtja.. De igazàbol sehol sem, nem csak itt... :)

Szia ! az 'angolmagyar' oldalon lehet bogarászni az Eredmények cimszóból indulva.
Annyit tudok hogy a '16-17 évadban a francia kettöben a félidő x 45,2 %
olasz kettőben a félidő x 48,2 %
ha jól emlékszem a félidő x ugy 1,9 - 2,1 között szokott lenni
Ha netán tévedtem lesz aki kijavit. :))

Így van, ez a lényeg. Félidős x és 2-3 gól. Igaz bajnokságok szerinti bontásban és igaz random is. A 2-3 gól gyakrabban jön (kb 40 %), mint a 0-1 gól és a 3 felett. Van egy-két bajnokság, mint pl. a Holland 1, ahol nem jellemző annyira. Ezt mindenkinek saját magának kell kitotóznia az archívumokból. A másik pedig a félidős x. Francia II, brazil II, stb. Valaki említette itt, hogy nincs olyan hülye, aki megosztja a szentgrált. Én sem, senki sem fogja leírni, hogy ezt és ezt a konkrét meccseket játszd meg és tuti minden. Rendszer nyilvántartás és módszer. Számomra ezek terén nyújtott változást az előadás. Azelőtt is tudtam mindent a tétemeléses módszerekről, mint mindenki más. Nem ebben volt számomra az újdönság.

Szerintem az hogy kikukàzod az archivumot, az a múlt, hogy ott mit jàtszottak, minden meccs màs...
Nem beszèlve arrol, hogy van olyan, hogy adott csapat kerete egyik èvről a màsikra kixlcserèlődik, vagy legalabb a fele.
Itt szerintem minden a kivàlasztott meccseken àll vagy bukik, az legyen jo. :)

Random játszok. Szinte meg sem nézem, hogy melyik csapatról van szó. A brazil serie B pl évek óta mindig 47 százalékban hozza a félidős döntetlent és a 2-3 gólt. Nem tud nagyon elmozdulni a statisztika ilyen szinten. Olyan nem lesz az idény végéig egy döntetlen sem lesz és elbukjuk az egész tőkénket....Olyan van, hogy szélsőségek alakulnak ki, pl, 40 százalékot várunk egy esemény csoporttól, mégis egymásután folyamat nyerés, akár 80-90 százalék, de olyan is van hogy egy részleg leragad, és akkor bele kell tolni az emeléseket. Ezért van 2000 egységünk....

Tizedikén kezdtem egy 2-3 gólos dolgot, random, amit gondoltam. Hat nap alatt eddig 29 egység a bevétel, a mai fogadás előtt 30 egység volt forgásban. Ennek a módszernek a lényege, hogy a napi találat az már biztos profit, és a vesztes fogadások befektetései sem úsznak el, csak forgásban van. A táblázatból látható a profit alakulása, első nap 6 egység, aztán 8, 4, 8 és 3. Így jött össze a 29 egység. Átlag 1,95 ös szorzók mindig, ha néha 1,9, akkor kicsit változtatok a téten, hogy a duplázós tétemelés mindig hozza az elvárt 1 egyéget. http://kepkezelo.com/images/m4hqrin67txgdjt74o36.png

A táblázatból látható, a találati arány mindössze 29-38, azaz 43 százalék.

Volt itt télen egy nagyszerű meglátás az egyik szerkesztőtől, aki a KHL első harmados 1,5 gól fölé vonulatot dobta be, az pl. tökéletes ehhez a modellhez, A mérkőzések időrendi követését, de csapatok szerinti bontást illetően is. Széles a lehetőségek tárháza. Szerintem mindenkinek saját magának kell kialakítania a rendszert, hogy mi alapján válogat, a lényeg, 2 körül legyen rendszeresen a szorzó. Napi 15-20 szálon is mehet fogadás szerintem, de azért a kapzsiság itt sem ajánlott, 40-50 fogadás már felboríthatja a biztonságos egyenleget, még 2000 egységes bankroll esetén is.

Szerintem az a hoki 1,5gol fölè, az lassu gyilkos. :)

Hát a megosztás idején nagyon szépen jött... Akárhogy is volt, arra emlékszem, hogy minimális tét ment el, de, hogy 10-ból 7 jött az biztos. Ott inkább a tét menedzsment hiányzott....

Üdv., Szerintem lenne értelme. Az semmiképpen se bizonytalanítson el, hogy a magukat profinak tartók ahogy az itt már megszokott (sajnos) lesajnáló megjegyzéseket fűznek majd hozzá!

Egyàltalàn nem lesajnàlo megjegyzèsnek szàntan, csupan a vèlemènyem irtam le.

Hali!
ez tud működni, de hatalmas kitartás és akarat kell hozzá! A statisztikáknak pedig igenis nagy szerepe van! Én csinálom ezt, de várom a folytatást!
Most usa baseballban az Arizina D. és a Milwauke csapatát indítom el, hogy kikapnak. nagyon keményen kezdem a veretésüket. a statisztika velem van!
hali!

Az erő legyen mindenkivel.mi de ki az a nagy mihàly.mi? Ez ilyen termékbemutatos szemi izé ahol van i ngyen ebéd?.mi ès kapsz màgneses karkötőt.mi és miért tart ilyen előadásokat? Mikor kell fizetni?.mi

Csak pogácsa volt és ásványvíz. :))))) Mindenki elmondta a maga verzióját ingyen és bérmentve. Nekem ez a rész tudott újat mutatni. Leírtam, amit hallottam. Kellett fizetned érte? Elolvashattad ingyé....

Hali. Fix poit,engem erdekel ez a szisztema csak tőkem nincs hozza. Sajna marad az esetleges nyeres-vesztes.

Közhely, de igaz:
sok pénzt csak sok pénzből lehet csinálni!

 

h i r d e t é s ▼