Trükkök,taktikák

2017. Jun. 18.
Tapuah

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Én duplázok ebben a stratégiában (Mertingale). Választhattam volna sok mást, de ezt választottam, mert a 2 körüli szorzóknál azt szeretném, hogy mindig jöjjön az elvárt 1 egység profit a tétek emelése után (csak minimálisat korrigálok a téten, hogy pl. 1,95-ös szorzónál is jöjjön az egység).
EGY DOLGOT EL KELL MONDANOM. Nem azért osztottam meg a saját random tippjeimet, hogy bárki kövessen. Most uborkaszezon van a fociban, őszig van 1 hónap időm, hogy kiválasszam guberálással és rengeteg utánanézéssel az általam legjobbnak vélt szegmenseket. Ez olyan kb 20 vonal lesz, ahol 45 százalékos hatékonyságra gondolok. ENNÉL A MÓDSZERNÉL, amit tegnap vázoltam, a legfontosabb a tétemeléses módszer átértékelése, ahhoz képest, amit eddig gondoltunk róla. ERRE SZERETNÉM felhívni a figyelmet. Sajnos elkerülhetetlen, hogy időt, energiát fektessünk a statisztikák felkutatásába, azt tényleg nem lehet elvárni, hogy valaki tálcán kínálja nekünk az eseményeket. Én nagyon szeretném elkerülni, hogy az én tippjeimet kövesse bárki is, pl. megnéztem a holnapi gyenge kínálatot, abba nem fog semmi beleférni a modellbe. Én ősszel a normális bajnokságok kezdetén fogok igazán belecsapni a lecsóba....

A két 4.ik szintes szintet szeretném ma kisöpörni ezért ment rá nálam az, ami. Minimális nézegetés után, ezt hozzá kell tennem. Random erre gondoltam. Hogy megmagyarázzam, melyik eseményt melyik tétemeléses gócponthoz raktam. Ez a random dolog most egy kicsit fárasztó, de egy előzetesen kiválasztott szisztéma (bajnokságok pl.) szerint ez azért hatékonyabb, különösen kiegészítve a tétkompenzációs módszerrel. mert arról is szó volt, de azt már meg sem merem említeni itt, mert boszorkányégetés lesz a végén....

Sziasztok!
- 13033 kimenetel: 02 odds: 1.9 (Portugália - Mexikó 2-3 gól)
- 04286 kimenetel:02 odds: 1.9 (Kuopio PS - Helsinki JK 2-3 gól)
nyertes/vesztes: 5/11

Tegnap volt egy pár észrevétel itt és nem is voltak rosszak. Én egyetértek a 2-3 gól játékával, régebben is ezt játszottam és jobban jött mint a kimenetelek vagy pontok és hasonló!
Így most is visszatérek taktikám mellett a 2-3 gólos tippekhez és meglátjuk mit hoz a hóna hátralévő részében.
Hogy létezik-e tuti taktika hmmmm nem is tudom, .....!? Mindenkinek megvan a maga elmélete amit játszik vagy mások taktikáját követi.

125.nap

14067 D Estudiantes San Luis - Ferro Carril Oeste Döntetlen (1X2) 2,75

Odds összesen: 2,75
Tét összesen: 600 Ft Maximum nyeremény: 1 650 Ft
Kezdő tőke : 20 000 Ft
Záró : 19 000 Ft
Eddig 91 nyertes, 33 vesztes

Hello,
hát ezt nem értem, 91 nyertes szelvény 34 vesztes ellenébe és mégis mínusz az egyenleged?
Hogy van ez?

 

h i r d e t é s ▼