Trükkök,taktikák

2017. Jun. 19.
Tapuah

Ebben a rovatban a Tipplap szerkesztői és az olvasók írhatják le és mutathatják meg taktikáikat, ötleteiket, bárki beszállhat új ötlettel, elemzéssel, bármivel. Tulajdonképpen ez a rovat mindig az aktuális napi események, történések kibeszélésével, ötleteléssel foglalkozik. Várjuk a hozzászólásokat, hogy aztán a kiváló gondolatok úgy törjenek az égig, mint egy rakéta!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok!
- 06477 V 1.6 (Magyarország - Ukrajna hazai pontszám +66.5)
- 12105 V 1.6 (U21 Szlovákia - U21 Anglia)
nyertes/vesztes: 5/12

Tegnap 6 jött, 3 ment. Ami fontos volt, hogy a 4.-ik szinteket kisöpörjem, ez sikerült. Az is igaz, hogy közben 2 másik 4.-ik szint keletkezett, de ebben a mechanizmusban, amíg jön az elvárt 40 százalék, addig csak az a lényeg, hogy legyen napi bevétel. Ma mindössze 10 olyan esemény volt, amit 2-3 gólra lehetett fogadni hivatalosan, magyar fogadóirodában, ezt nem szeretem, mert a több csatornás fogadás megkíván egy normális kínálatot. csak azért ment ma, mivel ezt a 10 eseményt betudtam olyan sávokba szúrni, ahol jól állok, nincs veszélyben a tétemelés. Egyáltalán nem gondolom azt, hogy ma sok 2-3 gólos cucc jön össze a 10 eseményből, de 2-3 azért jöhetne. http://kepkezelo.com/images/0fhrkugrc1cy64z936ye.png

Még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy egy MODELL-t szeretnék bemutatni, ahol nem a napi túlélés a fontos. Hanem mi? Az, amit 2 nappal ezelőtt megosztottam. Az, hogy legyen akármennyi napi bevételünk (de valamennyi mindenképpen legyen), a kintlévőséget meg a mechanizmus fenntartja. Azt a kintlévőséget, függőben lévő befektetést, amit tulajdonképpen nem nyert el tőlünk a fogadóiroda, hanem használja időlegesen.... Akár az idők végezetéig használhatja a kintlévőségünket, ha közben ebből élünk....

Az, hogy mi fér bele a mechanizmusba? Még egyszer ismétlem, csak a hosszú távú 40-45 százalékos tipp pontosság fér bele. Az könnyen előfordulhat, hogy a választott szegmensünk néhanapján mindössze 20-25 százalékos eredményt produkál, de a 40-45 százalékos hatékonyságra feltétlenül szükség van hosszú távon (közel 2-es szorzók esetén) a mechanizmus fenntartására. Ezért jobb az évek során bizonyított bajnokságok alapján tétemelési sávokat indítani. Azt gondolom, hogy a 2-3 gól opció önmagában is megállja a helyét (globálisan), de én pl. az 1,10-1,30 között ajánlott esélyes meccseket ebből tutira kihagynám. Mert ezek a meccsek kb Barcelona-Granada szintű események, ahol túlnyomó többségben 5-6 gól születik. Most átmenetileg ezeket ki is zárom.

Üdv! Saját taktika, elmèlet kidolgozásával próbàlkoztàl már? Engem is èrdekelne amit ìrtál hogy hosszútávon mi lenne az a tuti amivel az ember a kávèpènzèt megkeresi!
Ha èrdekel tèged akkor leírom majd amivel most próbálkozom, de èn is figyelemmel ès tisztelettel adózom azok előtt akik újra ès újra megpróbálják megfejteni ennek a játèknak a titkát!

A Tokyo meccs nem jött tegnap. 1 gól született a meccsen, ezért abban a sávban már a 4.ik szint jön majd 9 egységgel. De nem ma. Kékkel ki lett húzva az a sor. (jelenleg 7 egység van befektetve ezen a vonalon). Értem, végig megyek az elejéről, hogy áttekinthető legyen. Legelső 5 sor. Viszonylag jól állok, egyetlen egy vonalon van itt 7 egység kintlévőség, ott ahol legutóbb a Vasco nyert 1-0-ra. A Vasco kivételével ide is rakhattam volna eseményeket, de végül nem ide raktam. A Trelleborgot azért raktam abba a sávba, amelyikbe, mert ott szépen jöttek zsinórban a nyeremények, itt elfér egy hibás tipp után a tétemelés. A Trelleborg után 4 sáv is kíváló lett volna, hiszen ott is ki van söpörve minden tétemelés. mégsem oda raktam ma meccseket. KR és Brann. Ezeket azért raktam ide, mert itt is jól állok tétemelésileg. Nem baj, ha elmennek, egy meccsektől hemzsegő napon jön majd a cuccos. Ugyanitt, legutóbb a Syrianskával két bukó után a harmadik szint következik. Egy ilyen gagyi napon, mint a mai nap, nem egy harmadik szinttel fogok próbálkozni ebben a sávban. Akranes és U21 Lenygel. Látható, hogy szűz, tétemelés mentes sávokba pakoltam őket. Nem baj, ha elmennek, csak a második szint jön majd legközelebb. Tokyo és Kongsvinger között sok a kintlévőség. Nem a mai, esemény hiányos napon folytatom a kintlévőségek behajtását ezekben a sávokban. Inkább egy olyan napon, ahol legalább 10-15 esemény fog beleférni (gondolom hétvége felé) a stratégiába. Ezt az öt kényes sávot ma szabadon hagytam igényesebb napokra. 5 mai eseményt raktam az utolsó 5 sávra, azért, mert itt hibátlan a mérleg. Szűkös napokon inkább a hibátlan sávokra pakolok, a necces tétemelési gócpontokat meghagyom a túlkínált napokra, ahol könnyű választani delikvenseket. De most csak random csinálom a dolgokat, egy bajnoki sorozatra alapozni egyszerűbb.

Fehérrel vannak jelölve azok az események, amik ma mentek. Sorrendben, Trelleborg, KR, Brann, Akranes, U21 lengyel, FH, Cruzeiro, Ausztrália, Olafsvik és U21 Szlovákia. Erre mondtam azt, hogy jó, ha ezekből 2-3 jön 2-3 gólra. Kékkel jelölve a ma üresen hagyott fogadási sávok. Fentebb megindokoltam, hogy mit hova próbáltam ma pakolni.

Ha kimondottan a Tokyo sort nézzük, annak a sornak a története így alakult: 10.-én, 11.-én, 13.-án nem jött. Valóban a 4.-ik szinten jött az elvárt 1 egység profit, 15.-én. Utána 16.-án, 17.-én, 18.-án ismét nem volt találat. Valamikor jön itt egy 4.-ik szint megint (erre írtam azt, hogy nem ma). Nem tudom, hogy így mennyire érthető?

126. nap

00459 H Tampa Bay - Cincinnati Kevesebb, mint 8,5 (Pontszám 8,5) 2,00
00877 H Milwaukee - Pittsburgh Kevesebb, mint 9,5 (Pontszám 9,5) 1,75
00950 H Kansas City - Boston Kevesebb, mint 9,5 (Pontszám 9,5) 1,80

Odds összesen: 6,30
Tét összesen: 1 000 Ft Maximum nyeremény: 6 300 Ft
Kezdő tőke : 20 000 Ft
Záró : 18 000 Ft

 

h i r d e t é s ▼