U21-es világbajnokság, Lengyelország (Esélylatolgatások: 1,55 – 1,70)

2017. Jun. 17.
liguriano

A Bayern München portugál kiválósága, Renato Sanches is pályára lép ma a 21 éven aluliak számára kiírt világbajnokságon, a Zdzisława Krzyszkowiaka stadionban, valamint a spanyol és a macedón válogatott is egymásnak feszül. Két remek meccs esélyeit latolgattuk, érdemes rákukkantani a két tippre! A szorzókat megtalálhatjátok a Tippmixpro oldalán.

h i r d e t é s ▼

 

U21 Spanyolország – U21 Macedónia
U21 Spanyolország/U21 Spanyolors
zág - Odds: 1,55 5-0

  • A spanyol fiatalok is bemutatkoznak az U21-es EB-n, gyakorlatilag a végső győzelemre talán legesélyesebb csapatról van szó, s ha már az erőviszonyoknál tartunk, akkor bizony az ellenfelüket is meg kell említeni, akikre talán legkevésbé számítanak, mint tornagyőztes alakulat. Tulajdonképpen minden poszton találunk felnőtt szinten is klasszis labdarúgót a keretükben, mint pl. Saul Niguez, Inaki Williams, Marcos Assensio stb. csak néhány név, akik már az első meccsen komoly erődemonstrációt tarthatnak.

FH:20:45

 

 

U21 Portugália – U21Szerbia
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) - Odds: 1,70  2-0

  • A transfermarkt szerint majdnem a háromszorosa a portugálok keretének az értéke a szerbekének, persze ebben Renato Sanches 30-35 millióra taksált értéke sokat nyom. A fogadóirodák sem sokat esélyt adnak déli szomszédainknak, pedig lehet bennük bőven potenciál, mindenesetre a híres küzdeni tudásukra lehet alapozni. Zivkovic a Benficában 10, Lukic a Torinóban 7, Gacinovic az Eintrachtban 26 alkalommal volt kezdő, hogy csak néhány nevet említsek tőlük. Azt gondolom, ha a gólszerzés a részükről meglepetés lenne, akkor az első meccsükön beérhet az a meglepi.

FH:18:00

 

h i r d e t é s ▼