Tenisz brainstorming

2017. Jan. 10.
ToMMo

Alig egy hónap szünet után máris nyakunkon a 2017-es teniszszezon. Sok teniszrajongó várta már, hogy Tippmix-szelvényét markolva, vagy épp csak a sportág szeretete miatt izgatottan üljön le a televízió elé, hogy élvezettel figyelje Murray, Nadal vagy épp a szép szőke Caroline Wozniacki játékát. Idén is izgalmakban gazdag mérkőzéseket várunk, ez a rovat pedig továbbra is szól azoknak a sportfogadóknak is, akik nem ismerik annyira a fehér sportot, vagy éppen most szeretnének kicsit jobban megismerkedni vele. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel lehetséges, és a decembert kivéve egész évben pattog a sárga labda a világ teniszpályáin. Tartsatok velünk, osszuk meg egymással gondolatainkat és tegyük fel kérdéseinket! A tippeket leginkább a Tippmixpro ajánlatából nézzük. Game, Set, Match Tennis!

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok! Mi a véleményetek erről a Cabrera-Fett meccsről?

Fett engem tegnap meglepett picit. Jól játszogat most. Bár az sem rossz, hogy Doit leverte Cabrera...tavaly is 1 ide 1 oda...jó kérdés. Fett felé hajlok a mostani játéka alapján. :)

Köszi! Igen, én is inkább felé, csak elbizonytalanított Doi elverése, meg ugye a hazai közönség.

Sziasztok!
Én sem igazán tudtam eldönteni,mi legyen,ezért lett belőle over 20,5 és mellé ment Chardy over 18,5...neccesnek necces,de akár simán jöhet is és 2,72-es oddsért nem bírtam kihagyni a reggeli mellé :) :)

Kasatkina/Gavrilova páros óriási homály...ezért most én kérek elnézést viszont. Ezt nem gondoltam volna, hogy létezhet ilyen fosul játszani. Mondjuk azzal csak halványan lehetett számolni, hogy Kasatkina megveri Kerbert... abszolút nem akarnak játszani ez látszik, hát remek...

Végére szépen lejött, mondjuk a 9-3as tie break előnyüket szépen elszórakozták.. Köszi a tippeket! :)

Hát, legalább egyszer láttatok engem is sírni, meg idő előtt temetni a meccset. :D De azt tartom, hogy most nem votlam elég körültekintő, csak ezúttal fortuna asszony velünk volt. :) A Dasháktól meg ezúton is töredelmesen bocsánatot kérek. :D

ToMMo elfáradt a német kislány! :D Azért 1-6, 0-4 után fordítani nem kis teljesítmény, de néha kellenek az ilyen bemákolos meccsek is, nem lehet mindig simán nyerni ;) Amit múlt héten fortuna elvett (wozniacki) , azt most visszadobta...

Szép volt ToMMo, ha nehezen is de jöttek a párosok. Elég meleg volt.. És óvtál mindekit Kerbertől is, ez is telitalálat, de így volt US open előtt, Gavrilova verte simán aztán a fő versenyt megnyerte.Ma azért voltak meglepetések és valóbam vigyázzni kel Ausztrál open előtt.Ez az ! Ez már talán a 4. nap win.

Nekem tökéletes lett így, mert csak azt a kettőt játszottam amit írtál, Kerber és Paire így lekerült.., mindkettő elment volna :D

Sziasztok!
A tegnap esti extra elment sajnos. Mára az első tippem (megy a statba is)

R. Bautista-Agut - J. Vesely
R. Bautista-Agut (A mérkőzés győztese)
Odds: 1,35

Hali. Na ezzel is csak ovatosan.! :-) Vesely egy potencialis èletveszely mindenkire, bărkit meg tud verni(lasd Djokovics) es barkitől ki is tud kapni.. Bautista tornat nyert vasarnap, tudjuk mi szokott ilyenkor sok esetben követketni, bar ő stabil, konstans jo teljesitmenyt hoz, csakhogy jövő hèten nagy torna van. :-)

Ezen én is agyaltam, de pont Bautista az egyik, akiről nem tudom elképzelni, hogy ne játsszon úgy, ahogy tud. És még csak kedd van. Veselyt meg annyira nem csípem, bár ez inkább szimpátia kérdése. Hát lehet. Meglátjuk. SZurkolok Bautistának

Èjjel màr kezdődnek az Aus selejtezőinek 1.forduloi,àt is rohantam rajta, nekem ami tetszik:Fratangelo, odds:1,45...Tsitsipas, odds:1,30..Peter Polansky, odds:1,40...Sugita, odds:1,38..

A Sydney atp nyolcaddöntőkből a Gilles Müller lehet jo, odds:1,31..valamint Kohlschreiber, odds:1,49

Na, nem felejtettem ám el, hogy ma is van nap, csak el voltam havazva. De ebéd után ha minden igaz nekiesek a böngészésnek, hogy mit lenne érdemes ma meglőni. ;)

Jo lehet mèg az Aus Open selejtezőiből Laaksonen, odds:1,44..John Patrick Smith, odds:1,40,Opelka,odds:1,50

AusOpen selejtezői éjjel. TIPPJEIM:
Tiafoe - Cecchinato
Tiafoe (1,23)
Fucsovics - Mousley
Fucsovics (1,20)
Stepanek - Bangoura
Stepanek (1,11)
Samper-Montana - Smyczek
Smyczek (1,18)
Ignatik - Pospisil, V
Pospisil, V (1,17)

Ezek is siman jok lehetnek persze. Csak èn 1,30alà nem megyek. :-)

Szóval...érdekes kis nap ez. Elég bizonytalan vagyok. Össze lehetne rakni egy kis oddsos szelót. Mivel sokan szeretitek ezt, és nem is hülyeség:

Mirza/Strycova, Bertens, Safarova

Ebből a legutóbbi legalább már 1.20 felett van, ezt lehet megírom, még meggondolom.

Emellett várom a Niculescu/Spears meccs oddsait. Bár nem ígérkezik egyszerűnek, meglátjuk. Majd körbe járom még addig. Illetve gondolom sokak fejében megfordul Wozniacki is. Biztos vagyok benne mindenféle elfogultság nélkül, hogy ő a jobb teniszező kettejük közül. Azonban azt is láttuk a múlt héten, és ezen a héten is, meg úgy általában a teniszben, hogy ez nem garancia semmire. :) Mindketten jól játszottak eddig, ráadásul fontos meccs olyan szempontból, hogy egymást előzgethetik jelenleg a ranglistán. Még átgondolom ezt is.

Hoztam még kettőt:
01.11 Australian Open Kvalifikáció
Smith, J-P - Velotti
Smith, J-P (1,25)
Chiudinelli - Krueger
Chiudinelli (1,53)

Bocs ha volt már, most nem tudtam mindent végigolvasni!

Vègre itt az Ausztrăl Open!!! Èjjel măr kvalis meccsdömping! :-)

Hàt toronymagas eselyese a meccsènek, de nem àrt vigyazni vele, làsd az ausztral Jordan Thompson elleni mult heti veresege. :-)

 

h i r d e t é s ▼