Jégkorong brainstorming

2017. Jan. 11.
bodicsek

Amint beköszönt tartósan a hideg időjárás, a világ jégcsarnokaiban már javában zajlanak a bajnokságok. A jégkorong sportág mindig is kiemelt volt a Tipplapon, így lesz ez idén is, de összevonjuk az összes korong-cikket, elemzéseket és infókat egy brainstorming rovatban, ahol többek között rendszeres vendég lesz Bodicsek és az európai jégkorong, ToMMo és az NHL, illetve várunk minden kedves, jégkorong-rajongó és szakértő olvasónkat, hogy osszák meg velünk gondolataikat a napi aktualitásokkal kapcsolatban! Több szem többet lát, reccsenjenek a fogadóirodák palánkjai, gyűjtsünk be sok nyereményt! Az események szorzóját a Tippmixpro ajánlatából választottuk.

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Sziasztok!

KHL: Szeversztal-Szibir

A hazaiak messze állnak a rájátszástól, míg a vendégek hatalmas csatában vannak a playoffba kerülésért, ezért ők lehetnek a motiváltabbak.

A Szeversztal Cserepovec (14-3-8-22) a Nyugati-főcsoport utolsó előtti helyén áll, lemaradásuk 16 pont a nyolcadik Vityazhoz képest. Gólarányuk 106:134. Otthon 22 meccsből tízet nyertek meg.

A Szibir Novoszibirszk (16-6-5-21) a Keleti-főcsoport tizedik helyén áll, viszont szoros a mezőny, a nyolcadik Kunlun és a kilencedik Nyeftyehimik csak egy-egy ponttal előzi meg, sőt annyira egymáson vannak a csapatok, hogy a Szibir egy mai sikerrel akár a hatodik helyre is feljöhet. Gólarányuk 107:114. Idegenben 21 meccsből nyolcon győztek.

Idén egyszer játszottak, októberben a Szeversztal nyert idegenben, ám az előtte lejátszott négy meccsüket mind a Szibir nyerte. Az óvatosság kedvéért a meccsgyőztes opciót ajánlom.

Szeversztal-Szibir, A mérkőzés győztese, 2, 1,80 (Tippmix, 17:00, 00690)

Hello,kíváncsian várom a meccset,A Helsinki meg a Minszk meccsét láttam a Cserepovecnek,ahogy balszerencsémre a Kuznya-Szibirt is. Én nem látok annyit az idei Szibirben,hogy ezt megnyerje,na attól még lehet sima vendég is,ez a szép a dologban:))

Hali! Tegnap a - 1,5es hendikkel a meccsgyőztes opcioban 9meccset irtam ki, egy fèlbeszakadt, szoval 8meccs,abbol 3lett jo, szoval Martingales tètduplazassal jo lehet ez is! Tanulsag az szamomra, hogy ilyen orosz vhl meg mhl meccsekbe nem megyek töbvet bele, mert bar tegnapelőtt 3/3lett ott, tegnap 4ből semmi, sőt egy svajci 2.osztalyu meccs is megtrèfălt! Szoval csak elsőosztalyu meccsekbe megyek bele, amik normalisak! Mostantol ugy csinalom, hogy kiirom a sima meccsgyőztes dolgot is, meg a batrabbaknak a - 1,5es hendiről is.. Măra ezekben a meccsekben lătok potenciălt:Finn:Tappara(kezdes 17:30),meccsgyőztes:odds:1,40...-1,5ről,odds:2,10........Khl:Metalurg Magnit(kezdes 15:00),odds:1,32...-1,5ről,odds:1,90.....Ausztria:Innsbruck-Ljubjana(kezdes 19:15)itt ebben az esetben csak-2,5es hendi van(a hazaiak valszeg agyonverik a sereghajto, pofozogèp vendegeket), odds:1,90...Klagenfurt-Vienna(kezdes 19:15),:Vienna vagy döntetlen, odds:1,52.....

Tappara győzelem jó lehet ma meccsgyőztesben valóban. :) Az oroszoknál majd már most elkezdek figyelgetni, ahogy Forgo írta, van már aki bejutott, persze nem mindegy hanyadik helyen, de már könnyebben elképzelhető kis lazázás a nagyok részéről.

Jön a linkeskedès akkor.. :-) Veszèlyes lesz akkor.. :-)

Hali!
Igen beindul a linkeskedés, ma már éppen 3 csapat linkeskedhet éppen!
A Cska és a Szentpétervár hajt/hat/ a győzelemre mármint a csoportelsőbbségre, de szerintem nem az a lényeg, hanem a rájátszásra való sérülésmentes állapot! A Metallurgnak sem kell már mindenáron a pont, a Szocsinak meg égető szüksége van minden pontra! Itt az X szerintem jó opció több, mint 2,5-ös szorzóért! Ha a CSka kikap, az meg egészen szenzációs ods, 14-es! Az SZKA veresége is jó 6 körüli! De egy Xvereség mindhárom esetben széppénz! Én elindítom a fiúkat, qurva nagy hideg van ott is!

Az Avangardnak még annyira sem kellenek a pontok, bőséges az előnye a Szalavattal szemben a divízióelsőséggel járó keleti 2. helyért, ők még annyira sem fognak mostanában meghalni. Persze ez egy presztízsmeccs lesz, ahol felszívhatják magukat.

Hali! Na a Metallurg már fel is vette a bundakabátot! Egy szép 5-ös odsért kikapott!
Erről írtam fentebb!
hali!

Sok helyen làttam hogy x-re irjak a Magnyitot... Lehet hogy ott is fent àll akkor màr a veszèly nem.? Bàr majd a csapatok eldöntik mit jàtszanak, nem amit a Gipsz Jakabok irnak, nemde.? :-)

Kiírom az NHL-en és az AHL-en alapuló játékom fogadásait
A meccseket külön játszom meg. Amelyik nem nyer azt tétemeléssel újra megjátszom. A tétet a Fibonacci számsor szerint emelem: 200-300-500-800-1300-2100-3400-5500-8900-14400. Amennyiben 14400 Ft-on se nyerek a szelvény bukott. A nyertesek helyett 200-zal Újat kezdek.
3.éjszaka
St. Louis-BostonD 500Ft V
Edmonton-San Jose D 500 V
Bakersfield-San Antonio D 500 H
Carolina-Columbus D300 H
Buffalo-PhiladelphiaD 200H
4. éjszaka
NY Islanders-Florida D 800
Winnipeg-Montreal D 800
Calgary-San Jose D 800
Utica-Syracuse D 500
Toronto Marlies-Wilkes-Barre/Scranton D 300
Bevétel:1380
Kiadás:7300

Szerintem inkabb hazai az, de 2pocsèk formaban lèvő csapat meccse! Cigånykodik a Magnit!!!

Magnyit, Tappara mind2 csapat cigànykodik ma opciora kellett volna fogadni!!! :-)

 

h i r d e t é s ▼