Nagyon nyernek a szlovákok?

2018. May. 15.
bodicsek

A fehéroroszok ma a szlovákokkal találkoznak. Bodicsek mesternek van egy remek meglátása a meccsel kapcsolatban...

h i r d e t é s ▼

Fehéroroszország-Szlovákia
2:0-s hendikepes Szlovákia-győzelem - 2,10

  • A fehéroroszok leszerepeltek ezen a vb-n, a csoportkör zárásaként Szlovákia gálázhat ellenük.
  • Fehéroroszország messze a várakozások alatt szerepelt Dániában. Hat mérkőzésből egyen sem szereztek pontot, csak 4 gólt lőttek, miközben 29 gólt kaptak, ez közel 5 kapott találatot jelent meccsenként. Mindösszesen 3 játékosuk van, aki 1-nél több ponttal bír: Alekszandr Pavlovics 2 gólos, míg Geoff Platt és Pavel Vorobej 1+1 pontos. Kapusaik minősíthetetlenek, Mihail Karnauhov 87,5%-kal, Vitalij Trusz 86,7%-kal, míg Ivan Kulbakov 70%-kal védett.
  • Szlovákia felemás teljesítményt nyújtott a világbajnokságon. Hozták a kötelező sikereiket a franciák és az osztrákok ellen, valamint pontot loptak a svédektől és a csehektől. Svájctól viszont kikaptak, így a sorsuk nincs a saját kezükben. Legponterősebb játékosuk az 5 pontos Ladislav Nagy, míg Michak Kristóf 2+2 ponttal áll. Kapusuk, Mark Ciliak remekel, 93,1%-ot hoz 2-es kapott gólátlaga mellett.
  • A 12:15-kor kezdődő svájci-francia mérkőzéstől függ, hogy a szlovákok számára lesz-e még tétje a meccsnek. Ha nem is lesz, hengerelhetnek az A csoporttól búcsúzó fehéroroszok ellen.

Hozzászólások

erősen gondolkodom a Letteken este,szerintem nem esélytelenek + szimpibbek nekem a Dánoknál

Szia.Nem értek a koronghoz.Van más indokod is a szimpátián kivűl.Köszi előre is a választ.

Letteknek győzni kell ha tovább akarnak jutni,mutatott játék alapján meglehet, kapusteljesítmény, egymás elleni,a Dánok mellett a hazai pálya szól szerintem

Vigyázz! A Letteknek is elég ha x után nyernek én úgy látom ez a meccs X lesz....és nem az “egyértelmű” 2-2 hanem inkább a 3-3.

Nem az a 2-2 de nem is az a 3-3 basszameg ez 1-1 lesz :-((((

Aki csak ránéz a végeredményre (7-4), azt gondolhatná, aránylag lazán jött a tipp.
De aki végignézte, ahogyan a szlovákok 2-0-nál belealudtak a meccsbe és a fehéroroszok már 4-3-ra is vezettek, azok érezhetik át igazán, hogy ez egy utolsó percben realizálódott tipp :)

Megtettem a tippedet ma :-) igaz elment az a csoportom... én már 4-3 nál lemondtam róla aztán utólag néztem hogy hopppááácska:-) aztán látom hogy a kanada is csak 3 al nyert a németeket tettem +3,5 ről...ekkor ránéztem már a csoport utolsó meccsére is és bertensz nem nyert 2-1 re hanem bukott 2-1 re :-((( kár érte szép csopi volt

 

h i r d e t é s ▼