Tenisz brainstorming

2018. May. 16.
ToMMo

Ez a rovat némileg hasonlít a Tippek trükkökhöz annyiban, hogy kicsit megpróbáljuk bevonni a teniszkedvelő olvasóinkat a mindennapi fejtörésbe, hogy mikor melyik játékosnak szavazzunk bizalmat. A tenisz kiváló fogadási lehetőség, hiszen csak két kimenetel van! A férfivonal és a női vonal is megjelenik, de a párosokat sem hagyjuk figyelmen kívül. Kommentekben rakjuk ki az ötleteinket mi is és természetesen oda várjuk a Ti javaslataitokat is! Sok sikert mindenkinek!

 

h i r d e t é s ▼

Hozzászólások

Jo reggelt mindenkinek!Halep-Osaka h,Babos-Garcia v. Ugy gondolom,ezek lejohetnek ma.

Sziasztok,

Kerber, Halep duó ami jó lehet mára egy kövér duplára.

Mit gondoltok ?

Érdekes felvetés a Halep dolog, mert eddig két salakos versenyen mindkétszer nagy ütő által esett ki. Márpedig Osaka is az. Szóval én most eléggé tartok attól a meccstől, pedig nyilván Simona lenne az esélyes ezen a borításon.

A Kerber gondolat már jobban tetszik amit említettetek. Begu azért brékelhető fajta, és abban jó szokott lenni Kerber ha nincs rossz formában.

Kasatkina is elgondolkodtató amúgy, tegnap jól játszott. Bár ő tud egyik napról a másikra hirtelen elég gyenge produkciót nyújtani, az is igaz.

Még Garciát említette itt valaki, az eddigiek alapján valóban nem Babos jutna eszünkbe az elsők között, hogy megfoghatja salakon.

Igazából egy ilyen Kerber, Garcia dupla tetszetős nekem is. :)

Ész érvekkel tudod alátámasztani, miért ne Halep. Köszönöm, akkor támadjunk Garica+Kerber duóval. :)

Na remélem Kerber most már nem cseszi el. :) Garciában úgy fest nagyon egyetért mindenki.

Hali!
Kontaveit vélemény?
Underdogként pedig Paire és Dimitrov?

Valaki mondja mar meg hogy hogy van az hogy stephens hölgy 6-0 2-0 után mindjart elveszíti a második szettet? Vakaki tudja ilyenkor mi történik a fejükbe elelejtenek teniszezni vagy az ellenfél jön rá hogy tud ő is?

Azt az elbundázott olasz kurva istent valaki látta mit műveltek pliskova meccsén? Jól láthatóan benn volt a leütése és outot mondtak

Azt az elbundázott olasz kurva istent valaki látta mit műveltek pliskova meccsén? Jól láthatóan benn volt a leütése és outot mondtak

Én veled tartottam én is éreztem benne rációt hogy 38 évesen salakon nem fogja bírni az öregasszony de hát..

Hát sose lesz ugyanaz mint dimitrov akárhányszor fog brék előnybe kerülni sose nyeri meg a meccset

Huh Halep úgy megverte Osakát mint a rongyot. :D De a Kasatkina gondolat is jó lett volna. Kerber meg természetesen játszott az idegeinkkel, de végül csak behúzta. Garcia is jó volt ma. Ez most az a nap volt, mikor minden gondolat bejött. Még sok ilyen lenne jó. :)

Hu ToMMo,ez nagyon meleg volt,kihordtam lábon egy infarktust,de végre nyertem:)

Az volt ez tény...néha kell egy kis szerencse is, most velünk volt. :)

Na jó szerintem én feladtam amit ma művelt dimitrov meg vesnina és amilyen bírói csalás volt pliskova meccsen.. elképesztő még sakkari is azt mondta h benn volt és kérte h játszák újra

 

h i r d e t é s ▼