Izmos északi tripla!

2018. May. 16.
gcfc

A Sarpsborg vendége ma a Start lesz. Van egy egészen remek ajánlatunk a meccsre!

h i r d e t é s ▼

11208 01 Sarpsborg - Start

Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) - 3,00

  • Az újonc vendégcsapat elsődleges célja, hogy kiharcolja a bennmaradást az élvonalban, ám a nagy igyekezetben eddig 4 gyűjtött pontra futotta az erejükből kilenc játéknap után. Ráadásul a csapat angol edzőjét Mark Dempseyt az egyik találkozón ki is állították, többek között az ellenfél mesterével történő kakaskodása, valamint csapatának már az első játékrészben történő megfogyatkozása miatt, pontosabban a játékvezető számonkérése miatt. A lényeg viszont az, hogy rendezni kell a sorokat, főként fejben, különben igencsak megduzzad a lemaradásuk. Ellenben a Sarpsborg eddig mindössze kettő vereséggel bír, az egyik idegenben a másik hazai környezetben született, s csak mindössze 4 pontra vannak a dobogótól. Bakke együttesében eddig több extra teljesítmény is fölütötte a fejét, gondolok itt a januárban érkezett dán támadóra Ronnie Schwartz Nielsenre, aki eddig mindössze háromszor kapott lehetőséget kezdőként, de már három találatnál jár, vagy a középpályás Harmet Singh teljesítményére. A meccs esélyesei mindenféle tekintetben, de egy olyan gárda mely a kieső zóna tagja, hihetetlen erőbedobással képes belevetni magát egy-egy küzdelembe, amibe akár a gólszerzés is összejöhet a részükről. 

FH: 18.00

További infók ITT!

 

Hozzászólások

és tényleg van képed nap mint nap ide írogatni, te hülyegyerek?? egészen remek ajánlat??

zsinórban 8 bukóban vagy ember!!! érted? 8 tipped ment el egymás után, még a tétemelőket is lenulláztad tövig. ha bedobok egy gömbbe véletlenszerűen meccseket ilyen oddsokon, még akkor is el kéne találni 8ból 1et!

ha valaki tutira akar menni, az ellenkezőjét teszi. persze a hülye nem tehet arról hogy hülye, de aki még alkalmazza is, na az már megér pár kérdést..............................................

Üdv!

Gcfc veszi a fáradtságot, hogy minden nap megosztja velünk a gondolatait, ez szerintem értékelendő! A tippek nem fizetősek, nem tartanak senki fejéhez revolvert, hogy kötelező megraknia! Mindenki saját felelősségére eldöntheti, hogy alkalmazza-e ezen gondolatokat!
A hangnemed és a hozzáálásod kritikán aluli! Nem igazán találtam egyetlen építő jellegű hozzászálást sem tőled (tipp, gondolat stb...), ezért vegyél visszább!

lófaszt!!! ő kap érte pénzt, nem te vagy én, tehát neki kell legalább minimálisan jó tippeket kiírnia, nem neked vagy nekem!

az oldal ingyenes, de akkor sem olyan tippeket akarok itt olvasni, aminél még piás pisti és részeg ricsi a kocsmából is jobbakat hoz! ha te mégis, akkor gratulálok hozzá és kajáld továbbra is a szart, csak mert ingyen van! észre ne vedd, hogy átvernek!!!

Üdvözöllek!

gcfc tippjeivel semmi gond nincs. Kiváló taktikát lehet a tippjeire építeni!! Én erősen pluszban vagyok minden hónapban gcfc tippjeivel,mégpedig olyan formában hogy osztom a tippjét kettővel vagy akár hárommal is!! Igaz így kis szorzót kapok,de a sok kicsi sokra megy,főleg ha nagy pénzel fogad az ember!

valóban kiváló taktikát lehet rá építeni. a tippjei ellenkezőjét kell tenni :D

minden más csak bullshit. ez egy igazi kretén

Zrt bérenc tippek komolyan :D
9 vesztes tipp zsinórban. Érdekelne, hogy az itteni gcfc spanok hogy rakják amúgy tétemeléssel? :D Mert itt sokan azzal érveltetek ugye.
Holnap mi lesz? Jelzálog házra? Mert, egyszer úgyis lejön?
Komolyan baszki ez már minősíthetetlen. Ez az a szint, hogy tényleg random ráböknék egy kimenetelre is eltalálnék valamit 9 meccsből.

Kérdezném a tippadótól, hogy van képed még mindig jönni a napi kamu tippel?
Ingyen van a tipp. Aztán akkor mi van? Nem kell attól még fosni magadból a hulladék, szar tippeket. Mondjuk zrt (van aki magyar oldalon fogad?) által támogatott oldalon, feltételezem csurran-csöppen pénz az oldalnak, amiből a tippadó is ad, így lehetne vitatkozni azon, hogy ez ingyenes e, na mindegy.

9/0 :D :D
Amúgy ha a tippek ellenkezőjét rakod, vagy kihagy belőle egy megkötést (jelen esetben a GG) egész szépen lehet profitálni.

Mind két oldal buta pedig. (gcfc fan/hater)
Had szemléltessem egy aranyos példával:

Elmész Mari néni Hamburgezerőjébe és kérsz egy Sajtburgert. (Felmész tipplap.hu-ra és rakod gcfc tippjét.) A sajt és a hús között van egy légy, bele is van köpve. (Elmegy a tipp, gazdag sűrűséggel.) Anyázol a szakácsnak, és írsz a panaszkönyvbe. (Írsz egy szokásos "béna vagy, megint elment" kommentet.).
Na ilyenkor Okos Olivér többet nem megy Mari néni Hamburgezerőjébe. (Nem rakod a szar tippet újra és újra.)
Viszont Buta Béla vissza megy nap, mint nap és minden nap panaszkodik a légy miatt. (Forgo, Levi20 és mikor ki éppen, minden nap beírja, hogy egy szar ami itt van.)
Érzitek hol a baj, nem? Ugyan ez a Hívő Henrik, aki ilyenkor, nem látva a legyet, jóízűen megeszi a burit. (Beírja, ha kell, ha nem, hogy márpedig minden rendben, nem kötelező rakni.)

Az meg egy külön téma, hogy ha valaki olyan életképtelen szerencsecsomag, hogy tippadóra van szüksége, mert egyedül nem tud kiválasztani egy eseményt, majd arra egy szimpatikus opciót. Aztán, ha nyer, nem dob egy "Köszit", de ha veszít, írja a panaszkönyvet.
De ebből is látszik, milyen szellemi rétegnek van szüksége arra, hogy valaki fogja a kezét a kis segédszelvény fölött.

"izmos" 9/0

"egészen remek" kabaré

ilyen még a kurva mesékben sincs bazmeg :DDDDD

 

h i r d e t é s ▼