Lyoni finálé a Marseille és az Atletico részvételével

2018. May. 16.
pletszo

Elérkezett a döntő napja a 2017/18-as Európa-liga szezonban. A döntőbe a BL-ből való kiesését követően végig az esélyesek közé sorolt Atletico Madrid és a Marseille jutott. A finálét Franciaországban, Lyonban rendezik, ez a Marseille mellett szól, azonban az Atletico papíron jobb erőkből áll.

 

h i r d e t é s ▼

Marseille – Atletico Madrid

  • Két évvel ezelőtt még a tizenharmadik helyen zárta a Ligue 1-t a Marseille, most pedig Európa-liga döntőt játszhat. Nem akármilyen előrelépés ez, az egyébként nagy múltú francia klubtól. Természetesen nagy szerepet játszott az előretörésban az is, hogy remek játékosokat igazoltak Payet, Thauvin, Ocampos, Luiz Gustavo vagy éppen Rami személyében. A sorsolásuk sem volt rossz, hiszen a Bragát, a Bilbaót, a Leipziget és a Salzburgot kellett búcsúztatniuk, utóbbit csak hosszabbítás árán sikerült, de ez már csak történelem. A múlt héten a Guingamp ellen 3-3-ra végeztek a Ligue 1-ben, így nincsen a saját kezükben a sorsuk, már ami a BL-indulást érinti, azonban ha az El-t megnyerik, akkor megvan rögtön a BL-főtábla. Ehhez azonban lesz egy-két szava az Atleticónak, amely két éve BL-döntőt játszott és most is legerősebb európai klubok egyike, amit bizonyít hétről-hétre a spanyol bajnokságban is. Simeone erre a szezonra is betonfalat építtetett ki, amelyet roppant nehéz feltörni, elöl pedig olyan klasszisok állnak rendelkezésére, mint Griezmann vagy épp Diego Costa. Én azt gondolom, hogy az Atletico akarta fog érvényesülni, ami azt jelenti, hogy nem lesz sok gól, de egyszer legalább be fognak találni a spanyolok és azzal eldöntik a kupa sorsát.

A Tippmixpro ajánlatából:

  • Marseille – Atletico Madrid: (1x2): - Atletico, odds: 1,73
  • Marseille – Atletico Madrid: Gólszám 2,5: - Kevesebb, mint 2,5 gól, odds: 1,55

 

 

 

Hozzászólások

Én Vendég és kevesebb mint 3,5 gólra raktam, 2.05 ös oddsért az ajándéknak tekinthető. Remélem be fog jönni, és akkor az a két tipp is jöhet.

Én Vendég és kevesebb mint 3,5 gólra raktam, 2.05 ös oddsért az ajándéknak tekinthető. Remélem be fog jönni, és akkor az a két tipp is jöhet.

A kimenetel nem olyan egyértelmű,mert a franciák azért francia földön játszanak döntőt,és ez a tény plusz motiváció!!! Egyedül a kevesebb mint 2,5 gól nyugodtan vállalható. 1-0 - nál vagy 0-1 - nél a védekezésnek nagyobb szerepe lesz! Ha 1 - 1 - re alakulna az eredmény mérkőzés közben,akkor kb a 70 - 75 perctől nem fog egyik csapat sem kockázatot vállalni,és beáll védekezni a mérkőzés végéig.

Hello!
Szerintem ma este az OM is összehozhat egy gólt,addigra viszont az Atleti jó eséllyel eldönti a meccset,nem túl nagy vassal én a pontos végeredmény 1-2-t próbálom/tippmixen 8,25-ért/
Sok sikert!

Hali!
Én vagyok egyedül, aki lát esélyt a Marseille sikerére?
Mindenki az Atleticot pakolja, szerintem nem ilyen egyértelmű..

Ém attol pánikolok inkább hogy valamelyik ATM védő össze hoz egy büntetőt

Atletiko33 akkor meg kell rakni,hogy lesz büntető! 3 fölött van az odds rá. Ha bejönne amitől pánikolsz,akkor legalább lesz egy kis nyereményed. :-)

Igy van szemezgetek vele.Oblak meg van olyan jó hogy kitolja a kapu sarkából a bört.Ha bekővetkezik ez.

 

h i r d e t é s ▼