Kézimunka-Ha szerda, akkor francia bajnoki

2018. May. 16.
kispályás

Hat mérkőzést rendeznek ma a francia bajnokság 24. fordulójában, innen hoztam egy csinos kis szorzót.

 

h i r d e t é s ▼

Ivry-St. Raphael

  • Három forduló van még hátra a francia bajnokságból és óriási a harc a nemzetközi kupaszereplést érő helyekért. A bajnoki címért már csak ketten vannak versenyben, az EHF kupás helyekért viszont még hárman törik magukat, köztük a St Raphael is. Joel Da Silva fiai a tavalyi évhez hasonlóan ismét résztvevői az EHF kupa négyesdöntőjének, amelynek ezúttal Magdeburg ad otthont. A hétvégi torna előtt azonban még jelenésük van Ivryben, ahol ha versenyben akarnak maradni a negyedik helyért, kötelező nyerniük, ugyanis a sorsolásuk meglehetősen nehéz, a következő körben a bajnoki címre törő Montpelliert fogadják a fárasztó hétvége után, az utolsó fordulóban pedig vélhetően ki-ki meccset játszanak az Aix otthonában. Véleményem szerint ez jó felkészülés lesz a Magdeburg elleni elődöntőre, amit Dipandáék meg is fognak oldani.

Tippem:22395 Hendikep1.5 V 1.85 (St. Raphael legalább két góllal nyer)

Good Luck!

 

Hozzászólások

Szia!

Psg--Aix meccsen +6,5 hendi 1,85 ért az Aixra? mi véleményed?

Szia,

Egy olyan meccs után, mint a Massy elleni valóban csábító. Azt a mérkőzést nem láttam, csak az eredményt követtem, annak alapján megszenvedtek múlt héten. Az Aix a klub történetének legjobb helyezésére hajt, reális lehetőség kilépniük a nemzetközi porondra, igen benne van bőven, hogy beleférnek ebbe a hendibe.

A francia női vonalat mennyire követed? A ma esti Brest-Besancon elődöntő meccs visszavágóján 4 gólos hátrányban van a Brest. Jövőre odaigazol Gullden és Ana Gros is, komoly Bl terveik vannak, de ahhoz minimum döntőbe kellene jutni.

Szia,

Onnan csak a két Bl csapatot kísérem figyelemmel. Meglepett az odavágós vereségük, ma nyernek szerintem és tovább is jutnak.

Szia.

Ivry - St. Raphael - Döntetlen, majd a meccs végén leírom, miért ezt írtam. :)

 

h i r d e t é s ▼