A tét az elődöntő

2018. May. 17.
bodicsek

Az oroszok a kanadaiakkal találkoznak. Mutatjuk, mit várunk a meccstől!

h i r d e t é s ▼

Oroszország-Kanada
Oroszország vagy döntetlen - 1,89

 

  • A fogadóirodák egyértelműen kanadai sikert várnak, én árnyaltabbnak látom a képet.
  • Oroszország a koppenhágai csoport 2. helyén végzett, két meccsen szenvedett csak vereséget, a csehektől hosszabbításban, a svédektől pedig szoros csatában. A hét csoportmeccsen 32 gólt lőttek és csak 10 gólt kaptak. Legponterősebb játékosuk a 10 pontos legenda, Pavel Dacjuk, míg Kirill Kaprizov 8, Alekszandr Barabanov 7 pontos, de a később érkezett Nyikita Guszev 3 meccsen szerzett 4 pontja is említést érdemel. Első számú kapusuk, Vaszilij Kosecskin 91,4%-a jó.
  • Kanada a herningi csoport 3. helyén zárt, csak 4-szer nyert rendes játékidőben. Az első meccsükön büntetőkkel kikaptak az USA-tól, Finnország 5-1-re átgázolt rajtuk, míg Lettországot csak túlórában verték. Gólarányuk kicsit rosszabb, mint az oroszoké, 32:12. Legkiemelkedőbb játékosuk a 13 pontos Connor McDavid, mögötte Ryan Nugent-Hopkins és Mathew Barzal 7-7 ponttal áll. Kapusaik közül Curtis McEhlinney a jobb, 93,1%-kal áll, míg Darcy Kuemper 87,9%-a rossz, de mindketten hatalmasat potyáztak már a vb-n.
  • Lehet, hogy a kanadaiak kerete színtisztán NHL-esekből áll, de a finnek elleni meccsük bizonyította, hogy nem túl acélosak. Az oroszok az olimpián látott erős csapatjátékot hozzák, ha meg tudják őrizni szép játékukat, megakadályozhatják a kanadaiak továbbjutását.

Hozzászólások

De jó hogy ezt írod :-) mert két kis meccsem hiányzik a tegnapiról és az egyik az oroszok +1,5 ös hendiről :-)))))))

Mondjuk attól tartok hogy Kanada nem e csak kiengedett a finnek ellen... hát ma kiderül az összeeresztésnél ... de a köv kört jobb lesz tippelni.

A többi tippem:
Usa -csehek X - 4,5
Finnek gólszáma több mint 4,5 -3,98
Oroszok -kanada H és kevesebb mint 5,5g - 5,82
Svédek-lettek első harmad X 2,9

Ezt 4/3 ba ajánlom

 

h i r d e t é s ▼