Szelvényajánló: Az úti cél: New York City!

2018. Jul. 14.
liguriano

Két meccset is találtunk az MLS-ből, mindkettőnek a Nagy Alma ad otthont, ráadásul magyar vonatkozás is van. Mindkét találkozón a gólokra fogadtunk, kötésben pedig 2,40 lett a szorzó, amihez remek esélyek társulnak! Lássuk!

h i r d e t é s ▼

New York RB - Kansas City
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,60

  • Hat gól és hat gólpassz eddig Sallói Dániel neve mellett a vendég Kansas együttesében, ami úgy gondolom, mindenképpen büszkeségre adhat okot. Jelenleg csapata a nyugati csoportban a harmadik helyen áll, igaz a legutóbbi három fordulóban csak egyetlen pontot sikerült nekik szerezniük. A vendéglátók is egyébként szintén a harmadik helyet foglalják el a tabellán, s bár a legutóbbi fordulóban vereséget szenvedtek, a vesztett pontok alapján 5 egységre állnak a második helytől, ami pl. erre a találkozóra is adhat számukra egy plusz motiváltságot, s ezáltal akár egy gólokkal tarkított összecsapás is kialakulhat, no meg azért is mert a vendégek is kozmetikáznának az elmúlt fordulók eredményein. 

New York City FC - Columbus
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) Odds: 1,50

  • Az utolsó négy meccsükből hármat megnyertek a hazaiak, s ebben azért volt városi rangadó, illetve David Villa hiányát is többször át tudta vészelni a NY. City. Most a Colombus elleni találkozón már állítólag nagy esély nyílik a spanyol támadó csatasorba való állítására, míg a másik oldalon a védő Mensah játéka vált kérdésessé. Vélhetően a vendégek inkább a hazaiak hibáira várnak, megpróbálnak a kontrákra berendezkedni. Az elmúlt kilenc egymás elleni találkozójukból nyolc alkalommal volt gólváltás, s bár ez nem jelenti egyenesen azt, hogy itt is törvényszerű, de Zardesék bármikor képesek a váratlanra. 

Eredő: 2,40

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼