Copa Del Rey: Girona-Atletico Madrid

2019. Jan. 9.
pletszo

A Spanyol Kupában a nyolcba kerülés a tét a mostani időszakban. Az első mérkőzéseket játsszák ezen a héten. Az Atletico a Madrid a Girona vendége lesz ma este. Lássuk az esélyeket!

h i r d e t é s ▼

 
Girona - Atletico Madrid
 
  • A két csapat három mérkőzést vívott eddig egymással ellen és mindannyiszor döntetlen született. Ez annak fényében különösön érdekes, hogy pontosan tudhatjuk, hogy egyébként a költségvetést, az eredményeket és a játéktudást tekintve is hatalmas a különbség az együttesek között. Legutóbb bő egy hónapja 1-1-re végződött az egymás elleni találkozó, aminek a mérkőzés alakulását tekintve az Atletico örülhetett jobban, hiszen a 82. percben egy öngóllal mentett pontot. A Spanyol Kupában két mérkőzésen dől el a továbbjutás, ezért az is benne van a pakliban, hogy néhány sztárját pihentetni fogja Simeone, de ha ez megtörténik, akkor az alapvetően cserejátékosok játékereje is bőven van olyan szintű, hogy a La Ligában középcsapatnak számító Girona otthonában is győzelmet arasson. Nem beszélve arról, hogy Simeone fejében az is felmerülhet, hogy szeretné már az első meccsen eldönteni a továbbjutást, ebben az esetben a legjobbjait fogja pályára küldeni. A Girona négy meccs óta nyeretlen, az Atletico jó formában van: három győzelmet követően a Sevilla elleni rangadón ikszelt. Csupán a balhátvéd poszton vannak megszorulva, hiszen Lucas és Felipe Luis is sérült, Saúl viszont egészen jól látja el ideiglenes jelleggel ezt a posztot.  A madridiak sikerét várom, akik számára az is plusz motivációt adhat, hogy a Gironát nem tudták még legyőzni. 
 
A Tippmixpro ajánlatából:
  • Girona - Atletico Madrid:  1x2: - Atletico, odds:1,71

Hozzászólások

Jó lesz mivel ez fix HD!
Tavaly amikor újonc volt az új generációs katalán csoda csapat akkor rögtön 2-0-ról alig bírtak pontot rabolni a matracosok Gironában.
Ja a másik madridit a REal-t elkalapálták és idén is már egyszer játszottak Gironában ahol szintén Griezmannék örülhettek az egy pontnak.
Alig egy hónapja találkoztak és te is leírod az Atletico örülhetett az iksznek mégis vendéget vársz egy tartalékos Atletico Madrid sikert?
Már az előző körben a Szent Andris ellen is csak 1-0-ra nyert a tarcsi!
Girona otthon meg különösen veszélyes csapat!
Sőt megrizikózom Stuani lesz a matracosok veszte elvégre eddig az összes Girona gólt ő szerezte az Atletico ellen!(tavalyi 2-2 és az egy hónappal ezelőtti meccsen is ő volt eredményes)

Most néztem a kereteket Stuani nincs a Girona keretében ő biztosan nem talál be,e Doumbia,Portu vagy Lozano megteheti ezt!
Vendég oldalon három csatát lesz Correa,Kalinic és Grízmann.
Gondolom Adán fog kezdeni majd náluk és nem Oblak.
Amolyan Poolos szoros vereségre jók ma,csak ott nem volt visszavágó!

Szia Niké! Nem akarlak elkeseríteni,de kidobott pénz amit a Girona győzelmére teszel! A két csapat nem említhető egy lapon valamint az Atletico védelme a világ egyik legjobbja! Mivel otthon vannak ezért 46832 D!!!

Látom, óriási balhé keveredett itt. Szerintem ok nélkül. Ha valaki bízik a hazai csapatban, annak itt van egy nem szerény szorzó arra, hogy a hazai csapat szerez gólt a mérkőzésen: 46838 V 1,80

És egy másik arra, hogy a Kisszamikosz nem szerez gólt. 15919 H 1,50 A kettő együtt már közel egy négyszerező.

Szia Fix point! Semmi balhé nincs,csak mindketten leírtuk a saját gondolatunkat az adott meccsről! Amúgy szeretem Niké bevállalós tippjeit de ma úgy gondolom/ha normális kerettel áll föl a Madrid/ egy Bl-ben edződött csapatnak nem megoldhatatln ez a feladat!

BOCSI A KOTNYELESKEDÉSÉRT. A SZERKIKNEK ÜZENNÉM, hogy A TIPPMIX KALKULÁTOR MEGINT nem működik, főleg kosárlabda vonalon. Nagyszerű lett volna látni az éjszakai NBA kínálatot, de hát ez van. Belenyugodtam, hogy ez nem jön össze.

Nem volt semmi vita!
Én biztosra mondtam az 1x-et!
Azontúl én inkább a hazai felé húztam a tavalyi két meccsük miatt.
A kis katalánoknak a madridiak elleni összecsapások külön derbi számukra.!

 

h i r d e t é s ▼