Gólos csata lehet...

2019. Jan. 10.
Evergreen11

A Jackson Martinezt soraiban tudó házigazda megnehezítheti a vendégek dolgát. Mutatjuk, mit várunk az összecsapástól!

h i r d e t é s ▼

Portimonense - Braga
Tipp 1.: Mindkét csapat szerez gólt! (1.60)
Tipp 2.: +2.5! (1.70)

  • A Portimonense erős középcsapatnak számít a luzitán élvonalban, 23 egységnél tart 16 fellépést követően. Merészebb álmai nem lehetnek, ugyanakkor a kiesés réme sem fenyegeti a brigádot. Meglehetősen kétarcú a fekete-fehér sereg, otthon augusztus óta nem kapott ki, mérlege erős (5-2-1), rendre betalál saját publikuma előtt (18-13). Hárommeccses győzelmi szériát futott, ám legutóbb a Maritimo vendégeként botlott. Jackson Martinez nem lehetett ott a múlt heti összecsapáson, de ma minden bizonnyal ő lesz a center. Fontos hiányzó a japán válogatottnál sérülést szenvedő Nakajima - a támadó 5 találattal vezeti a házi góllövőlistát.
  • A Braga 36 ponttal a 2. helyről várta az ütközetet. A piros-fehérek otthonukban félelmetesek, idegenben viszont hajlamosak a hibára, statisztikájuk 3-2-2. Az óévet Ligakupa-sikerrel zárta az együttes, majd 2019-ben két hazai bajnokit húzott be kapott gól nélkül! Abel Ferreira vezetőedző ezúttal sem számíthat egy rutinos belső védőjére, így minden bizonnyal marad a Boavista elleni győztes kezdő.
  • Az az érzésünk, hogy noha az irodák a Bragát tartják favoritnak, a házigazda megnehezítheti a vendégek dolgát. Gólváltásban és legalább három találatban gondolkodunk. A bátrabbak akár az 1X-szel is bepróbálkozhatnak...

Hozzászólások

Szia!
Ám legyen... eddig hibátlanok a tippjeid. A gólváltás mellett szavazok. :)

Igen!

Még az 1x-en agyaltam, de végül én is a gólváltást húztam :)

Hajrá MI!

 

h i r d e t é s ▼