Klasszikus kiesési rangadó a portugál élvonalban

2019. Jan. 11.
Evergreen11

Klasszikus kiesési rangadót rendeznek a portugál élvonalban. Van egy megérzésünk az ütközettel kapcsolatban...

h i r d e t é s ▼

Aves - Feirense
Tipp: -2.5! (1.55)

  • Az utolsó előtti fogadja a 16. helyezettet a portugál élvonalban - igazi kiesési rangadót rendeznek az Estadio do CD das Avesben. A tét hatalmas, hiszen amelyik fél nyer, lépéselőnybe kerül riválisával szemben, és megkezdheti a felzárkózást a középmezőny végéhez. Viszont nem igazán szoktak nyerni hóseink - a kimenetelre ezúttal nem mennénk rá...
  • Az Avesnél tűzforró Jose Mota alatt a kispad, az utolsó hat bajnokiján mindössze egy pontot hozott össze a társaság, amely így 11-nél tart jelenleg. Otthonában 2-2-4 a mérlege, 11-11-es gólkülönbséggel. A múlt héten Amiltont kirakták a keretből fegyelmezetlenség miatt, ám a büntetését vélhetően már felfüggesztik a mai meccsre. A kapuban is váltás várható, így várhatóan csak egy fontos hiányzója lesz a gárdának Diego Galo (bekk) személyében.
  • A Feirense 12 pontos, 1-1-6-os vendégmérlegéhez 2-14-es gólkülönbség kapcsolódik. A piros-fehérek két remivel a hátuk mögött érkeznek a meccsre, augusztus vége óta nem ünnepelhettek sikert. A támadósor mintha be lenne oltva találatok ellen, eddig mindössze 10-szer voltak eredményesek Edinhoék. Ma eltiltott lesz egy középpályás, egy kapus és egy csatár pedig sérült.
  • Az elmúlt öt randavújuk közül négyen egy találat született mindössze - ma sem szakad ki a gólzsák, a gárdák három találat alatt maradnak!

Hozzászólások

Nyertünk, vagy  nyertünk :) Holnap tilos fogadni!

Hajrá MI!!!

 

h i r d e t é s ▼