SKY Bet Championship: Leedsben maradnak a pontok?

2019. Jan. 11.
Gandras

Bielsa a nagy múltú Leeds Unitedet visszaterelheti az élvonalba, a komoly tradíciókkal rendelkező klubnál, illetve a fanatikusok egy régi nagy álom teljesülhet, noha messze még a vége. Mindenesetre a listavezető vendéglátók jól kezdték a szezont, ám az elmúlt hetekben megtorpantak, két vereség a bajnokságban, kiesés a kupából, éppen itt van már az ideje a javításra.

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, ANGOL LIGA BAJNOKSÁG
2019.01.11. 20:45
LEEDS - DERBY COUNTY

  • Az Elland roadról eddig ebben a szezonban két együttes, a Birmingham, illetve a Hull tudott győztesen távozni, s nem árt odafigyelniük ma sem ugyanis a Derby rendszerint szeret udvariatlanul viselkedni vendégként. Az argentin szakember az utóbbi hetekben nem a megszokott kezdőjét tudja kiküldeni a pályára folyamatos sérülések miatt, de most a Nottingham ellen már az első játékrészben pirosat kapó Kalvin Phillipsre sem számíthat, a 23 éves középpályás helyettese a védelem előtt Adam Forshaw lehet.
  • A Derby az utolsó hét bajnokijából csak egyet veszített el, mondhatni jobb formában várják a találkozót, persze sérültek náluk is akadnak, mindenképpen megnehezíthetik a listavezető dolgát. Legutóbb mikor találkoztak, akkor fordított pályaválasztás mellett tudott a Leeds nyerni 4-1-re, s az akkor két gólt szerző Roofe ismét a kezdőben kaphat szerepet. Összességében egy remek rangadóval indul a forduló, ahol a bajnokságot vezető hazaiak két vesztes bajnoki után azért ismét nyerhetnek már végre bajnokit, nem hiába tanyáznak ott a tabella tetején. 

TIPP: Leeds (1X2) - Odds: 1,75

 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼