Tenisz: Ausztrál Open-selejtezők 11-én hajnali mérkőzésekkel! (Brainstorming)

2019. Jan. 11.
Leshat haGadol

Az idény első Grand Slam tornájára már gőzerővel mennek a selejtező-mérkőzések. 11-én, pénteken 00:00 kezdettől egészen 04:00 összesen tizenhat párosításra fogadhatunk. A pénteki esélyeket és egyéb lehetőségeket beszéljük meg!

h i r d e t é s ▼

 

L.G.M. Harris - Dus. Brown

  • Az egykor keménypályán kiváló Dustin Brown, ha hozza jó formáját, megnehezítheti Harris dolgát! Over 22,5 game 1,75-ért jó ötlet lehet.

P. Gunneswaran - Yos. Watanuki

  • Az indiai 29 éves Prajnesh Gunneswaran a húszesztendős Yoshuke Watanukival játszik. A japán játékos tehetséges, még akár sokra is viheti, de a rutinosabb-, kemény borításon kifejezetten jó indiai esélyesebb a mai győzelemre! 1,70-ért mérik!

Péntek délelőtt pedig Gilles Simon és Alex de Minaur játszik, itt az ausztrál játékost sokkal esélyesebbnek látják a bukik. Szerintetek is ennyire egyértelmű?

 

Hozzászólások

Óhhh, Helló de jó megbeszéltük...azért annyit írok, hogy szerintem a kis nyikhaj Alex de Minaur kb. úgy ahogy Jo-Wildried Tsonga ellen úgy Gilles Simo ellen sem lesz elég szerintem és akkor létre jön a vetrán döntő Seppi (34) vs. Simon (34)

Különben én kíváncsi vagyok! Vannak itt még TENISZ kedvelő,-szertő,-hozzáértő embertársaim? /mert amúgy megértem nem mindig volt Brainstorming, mivel meccsek is alig volt szezon vége volt. Ez egy jó poszt, pláne ha rutinos okos fogadók is írnak: Pl. ToMMo :) Hol vagytok emberek?

 

h i r d e t é s ▼