BBL: Hazai pályán gázolni fog a Bayern!

2019. Feb. 10.
Skokova

A német első osztályú kosárlabda-bajnokság első helyezettje kimagaslik a mezőnyből, ma pedig egy olyan csapat érezik, akik finoman szólva sem tartoznak a jobb képességű német kosárlabda-csapatok csoportjába. A Bayern München – Göttingen mérkőzésen csakis a különbség a kérdés, nem a győztes kiléte! Hendis tipp következik!

h i r d e t é s ▼

 

KOSÁRLABDA, NÉMET BAJNOKSÁG
2019.02.10. 15:00
BAYERN MÜNCHEN - GÖTTINGEN

  • A Bayern egy igazi fuss-és dobd alakulat, rohannak, támadnak, szeretik a stílusukat ráerőltetni az ellenfélre és nem azokát átvenni. Az Euroligára építették fel keretüket, amellyel kiválóan helyt is állnak a kosárlabda legmagasabb szinten jegyzett porondján. A bajnokságot pedig uralják.18 meccsen még veretlen a csapat, ha épp egy nehezebb meccsük van, mint korábban a Bayeruth ellen is, akkor hosszabbításban vívják ki a győzelmet. Legutóbb a Jenát 32 ponttal verték könnyed játékkal. A Göttingen hasonló játékerőt képvisel, mint a Jena, bár valamivel eredményesebben dobnak. Mellettük a mai meccsen kizárólag a tét nélküliség szólhat. A Bayernben a három kiválóság Williams, Djedovic és Lucic természetesen nincs full leterhelve a hazai mezőnyben, bőségesen esélyt kapnak a német játéksok is.
  • Szóval a Bayern félgőzzel is nyerne ma, de természetesen, ha jól megy a játék, élvezik a meccset, beleszaladhatnak bőven egy nagyobb gázolásba is szegény göttingeniek! Most ugyan nem várok akkora verést, mint amit a Jena ellen bemutatott a bajnokcsapat, de azért minimum 17 pont lesz közte. Egész egyszerűen ez a realitás.

TIPP: Bayern -16,5 – 1,61

 

Hozzászólások

A 2. félidőt elszórakozta a Bayern, kár érte.
A másik két tipp szépen ült!

 

h i r d e t é s ▼