Döntetlenszagú meccs ez az Alavés - Levante

2019. Feb. 11.
Gandras

Három hely, és öt pont választja el a feleket egymástól a spanyol élvonalban, akik a forduló zárómeccsét kapták meg hétfő estére. 

h i r d e t é s ▼

 

 

LABDARÚGÁS, SPANYOL BAJNOKSÁG
2019.02.11. 21:00
ALAVÉS - LEVANTE

  • Az Alaves eddig nyugodtan nevezhető a szezon meglepetés csapatának, bőven megvan minden esélyük az európai kupaszereplésre, sőt ha ma nyernek, akkor be is léphetnek ebbe a zónába. Hazai környezetben még csak egyetlen vereségük van, a játékuk nincs agyon cifrázva, meglehetősen letisztult, kevés lőtt góllal. Abelardo együttese eddig 22 alkalommal vette be az ellenfelek hállóját, ez a liga második leggyengébb teljesítménye. Ezzel szemben rendkívül fegyelmezett, valamint stabil mezőnymunkát végeznek, egy 4-4-2-es alapformációval. Azonban a remek csapatmunka mellé párosul több extra teljesítmény is, gondolok itt főként a védelemre, a kapuban Pachecora, vagy a hátsó alakzat vezérére Laguardiara.
  • A Levante is büszkélkedhet néhány remek egyéni teljesítménnyel, Roger már kilenc gólnál jár, de szerintem a volt újpesti Bardhi is megemlíthető, aki szinte már kihagyhatatlan Paco Lopez csapatából. Chema Rodriguez hiányozhat a védelemből, akárcsak Campana a középpályáról, vélhetően az egyik kulcs ozíció a védelem előtt Vukcevicé lesz. A Levante idegenben nagyon sebezhető, az elmúlt hetekben több zakóba is beleszaladtak. Elsősorban megpróbálják a lehető legtávolabb tartani az ellenfelüket a kaputól,  minden bizonnyal hatalmas küzdelem várható, ami rá is nyomhatja a bélyegét a játékra, amivel egy zsíros oddsot (3,2) tehetünk zsebre a pontosztozkodásukkal.

 

Hozzászólások

Túlzás lenne azt mondani minkét csapat jó formában van ,elvégre a hazaiak három míg a mvendégek utolsó kt meccsükön nem találtak a kapuba.
Benne van ebben egy oltári nagy iksz ahogy várod,de lehet az egyiknek kijön a lépés valamelyik nyer 3-0-ra.
Én ezért inkább egy hendivel oda vissza játszanék erre a meccsre!
29138 H erős 3.5 míg a 29139 V 7.25
Hazai felé annyiból húznék,hogy ők mégis három meccse nem találtak be és ott van a legszebb nevü spanyol játékos Tomas Pina.(szokott azért fontos gólokat szerezni)

 

h i r d e t é s ▼