Premier League: Nehéz dolga lesz a Farkasoknak!

2019. Feb. 11.
Szabcsi150

A Premier League 26. fordulójának hétfő esti mérkőzésén, az ismét remek formába lendülő Wolverhampton, a kiesés ellen menekülő Newcastle együttesét fogadja. Lássuk okozhatnak-e meglepetést a Szarkák!

h i r d e t é s ▼

 

 

Labdarúgás, ANGLIA: Premier League
Wolverhampton - Newcastle 
2019.02.11. 21:00

  • A Farkasok megnyerték az utolsó 3 bajnokijukat és ezzel a számukra előkelő 7. pozícióban vannak, még Rafa Benítez együttese közvetlenül a kieső zóna felett helyezkedik el. Azonban a vendégek is mutatnak biztató jeleket a szezon hátralévő részét tekintve, hiszen egy nagyon fontos meccset nyertek a Cardiff ellen (3:0), majd -- nem kis meglepetésre -- a Manchester City ellen tartották otthon a 3 pontot (2:1) és az előző körben, a Tottenham ellenében csak a hajrában maradtak alul (0:1). A hazaiaknál kimagasló teljesítményt nyújtó (Benfica-ból kölcsönzött) Raul Jimenez (9 gól/5 assziszt) az előző 3 fordulóban 4-szer is eredményes volt. Támadásoknál még Jota játékára érdemes alapozni, aki -- 3 körrel ezelőtt -- egy mesterhármassal lábalt kis sérüléséből. A vendégeknél továbbra sem lesz Shelvey. A 5-4-1-es felállásnál természetesen ismét Rondon feladta lesz a gólszerzés, akit leginkább a széleken Ayoze Perez és Atsu fog segíteni, de ha végképp nem jön a hőn áhított találat, akkor Joselu is beszállhat a meccsbe.
  • Rafa Benítez Szarkái nagyon kiismerhetőek lettek, mivel a mester már a Championship-ben elkezdte felépíteni ezt a taktikát. Ennek ellenére még a nagyobb csapatoknak is gondot okoz levédekezni ezt a nem túl acélos támadójátékot. A kontrákba is vannak lehetőségek, de legnagyobb fegyvere a vendégeknek a pontrúgások lehetősége. A Wolves mentalitását ismerve erre többször is adódik majd alkalom. Nagyon kevés találkozót tudnak lehozni a hazaiak kapott gól nélkül, ráadásul ebben a szereposztásban a Newcastle ellen amúgy sem jellemző. Szóval, ha olyan óriási meglepetésre nem is, de minimum 1 vendégtalálatra mindenképp számítok. 

Tipp: Newcastle gólt szerez - Odds: 1.61

 

 

h i r d e t é s ▼