A-League: Ismét kipukkad a Mariners? (szombat kora reggeli meccs!)

2019. Feb. 9.
Szabcsi150

A Wanderers az előző fordulóban jó nagy zakóba nézett bele a Jets ellen (1:5), de a Central Coast sem lehet túl büszke magára, hiszen egy újabb előnyt puskázott el. Nézzük mire megy egymással a liga két leggyengébb védelme!

h i r d e t é s ▼

 

 

Labdarúgás, AUSZTRÁLIA: A-League
Western Sydney Wanderers - Central Coast Mariners
2019.02.09. 07:35

  • A Mariners nem okozott csalódást, de -- a változatosság kedvéért --ezúttal egy félidői 2 gólos vezetést cseréltek vereségre. Ez már a 7. ilyen mérkőzés volt ahol a 2. játékrészben fogyott el az előny (ebből 5 vereség), azonban ezenkívül is akad 1-2 olyan találkozó, ahol a korai vezetést az ellenfél már az 1. félidőben le tudta reagálni. Ez egészen elképesztő tendencia 17. forduló leforgása alatt. Jordan Murray és Andrew Hoole játékát kritizáltam kicsit a támadó szekcióból a Victory elleni meccset megelőzően, nos utóbbi duplájával indult a találkozó. Ezután a 2. félidőben a melbourne-iek ritmust váltottak, a Central szokás szerint fizikailag elfogyott, a védők nem értek vissza a támadásoknál, ráadásul egy öngóllal is segítették az ellenfelet és ez eredményezte az újabb kudarcot (2:3).
  • A hazai csapatnál is vannak bőven problémák. A 2012-ben alapított klub már a 6. vereséget is elszenvedte saját közönsége előtt. A bajnokságban ők nyújtják a leggyengébb teljesítményt otthon, de a legutóbbi 5:1-es égés a Newcastle ellenében már a szurkolók nagy részénél egészen biztosan betette a kaput. A 4-2-3-1-es formáció nem igazán működik Markus Babbel együttesének, ennek ellenére Bonevacia és Riera a bajnokság eredményesebb játékosai közé tartoznak, ketten együttvéve már 10 gólnál járnak. A védelemmel van itt is a legnagyobb gond. Az utolsó 10 fordulót nem úszták meg minimum 2 bekapott gól alatt. 
  • Van bőven min javítani mindkét gárdának, ezért a szokásos intenzív foci várható, amely az A-League legtöbb csapatára jellemző. Kicsit durva lenne, ha a Mariners ismét eladná esetlegesen megszerzett előnyét (6.50), vagy félidői vezetését (17.00), de valószínűleg az ausztrál bajnokikra fogadók körében egyre népszerűbb ez a lehetőség. Mi azonban a realitás talaján maradva, abban a tudatban, hogy ez az összecsapás most sem a védelmekről fog szólni, a 2.5 over választást a BTTS opcióval kombinálva nyugodt szívvel ajánljuk egy nagyon vonzó 1.72-es szorzóért!

Tipp: 2.5 gól felett + Mindkét csapat szerez gólt - Odds: 1.72

 

 

h i r d e t é s ▼