A-League: Kiváló csapatok találkozója Melbourne-ben! (Korai mérkőzés)

2019. Feb. 10.
Szabcsi150

Igazi csemegének ígérkezik az ausztrál elitliga 18. fordulójának zárómérkőzése, melyen a 2. helyen álló Melbourne Victory saját közönsége előtt próbálja meg csökkenteni ponthátrányát, a listavezető Perth Glory együttesével szemben. Nem fogunk unatkozni!

h i r d e t é s ▼

 

Labdarúgás, AUSZTRÁLIA: A-League
Melbourne Victory - Perth Glory
2019.02.10. 07:00

  • A tavalyi bajnok az előző körben 2:0-ás félidei hátrányból állt fel az igencsak gyengécske Central Coast (3:2) otthonában, majd Barbarouses góljával a 88. percben el is döntötte a mérkőzést. Ola Toivonen (10 gól/3 assziszt) pihenőt kapott arra a találkozóra, de az előbb említett új-zélandi támadó (9/3) és a -- hétről-hétre szintén egyre jobb formába lendülő középpályás -- James Troisi mellett ma egészen biztosan a kezdőben kap helyet. Remek formában van Kevin Muscat legénysége, hiszen az utolsó 5 forduló alatt 13 pontot, illetve 15 találatot szerzett.
  • Szintén kirobbanó formát mutat a szezon meglepetéscsapatának számító  és egyben a bajnokságot is vezető Perth Glory. Már 8 forduló óta veretlen a gárda és ebből mindössze kettőt adtak döntetlenre. Legutóbb a Wellington Phoenix tapasztalhatta meg Popovic mester alakulatának erősségeit. Továbbra is Andy Keogh (10) a húzóember, de a válogatottbeli kötelezettségeinek eleget tevő Ikonomidis (7/2) is góllal tért vissza. Diego Castro elsősorban a küzdeni akarásával és remek passzaival hívja fel magára a figyelmet, de középpályán Kilkenny, a védelemben pedig Shane Lowry formája is rengeteget javult.
  • Összességében mindkét csapat kiváló előjelekkel várhatja a találkozót. A felek eddigi meggyőző teljesítménye mellett, mindkét oldalon akad 2-3 olyan játékos, aki némi extrával tud szolgálni. A Glory (36) és a Victory (39) szerezte a legtöbb gólt a bajnokságban, ráadásul a közelmúltban ebben a szereposztásban meg sem álltak 5 találatig (4:1, 3:2, 2:3). A tét ellenére sem számítok nagy taktikai a csatára, hanem azt a támadó futballt várom az együttesektől, amit egész szezonban tolnak. A 2.5 gól feletti opció egy simán vállalható kategória, melyet egészen mutatós, 1.8 körüli szorzókkal rakhatunk meg.

Tipp: 2.5 gól felett - Odds: 1.80

 

 

h i r d e t é s ▼