AFC Bajnokok Ligája: Gólzáporos előrejelzés Délkelet-Ázsiából! (Kora délutáni mérkőzés)

2019. Feb. 12.
Szabcsi150

Az ázsiai Bajnokok Ligája selejtezőköre a 2 fordulóhoz érkezett. A keleti zónából hoztam mára egy mérkőzést, melyen a thaiföldi ezüstérmes Bangkok United látja vendégül, a vietnami bajnok Hanoi együttesét. Gyenge védekezés várható!

h i r d e t é s ▼

 

 

Labdarúgás, ÁZSIA: AFC Bajnokok Ligája- Selejtező
Bangkok United - T&T Hanoi
2019.02.12. 13:00

  • A hazai gárda meggyőző teljesítménnyel szerezte meg a 2. helyet a tavalyi szezonban. A házi gólkirály a brazil Robson dos Santos (14 gól) lett, de Teeratep Winothai (9 gól) is remek teljesítményt nyújtott. A felkészülés kissé felemásra sikeredett (4 győzelem, 2 vereség), de Nelson Bonilla megszerzése a Sukhothai csapatától hatalmas erősítésnek számít. Az El-Salvador-i támadó a thai-liga 4. legeredményesebb góllövője volt 25 találattal. Mivel a gárdának sikerült egyben tartani meghatározó játékosait és erősíteni is tudtak, így kedvező előjellel várhatják vietnami ellenfelüket.
  • A T&T Hanoi nagyon magabiztosan, 18 ponttal nyerte a V-Ligát. Legeredményesebb játékosuk a nigériai Oseni, aki 17 találatával a bajnokság gólkirálya lett, utána holtversenyben 2. helyen végzett a hazai származású Hoang Vu Samson (15). A felkészülés itt már azért valamivel jobban sikerült (4-1-1), ráadásul január végén kipróbálták magukat thaiföldi ellenfelekkel szemben (Rayong 4:2, Chiangrai 2:3).
  • A bukik a bangkoki együttest tartják a találkozó favoritjának, ami a múltbeli eredményeket tekintve egyáltalán nem meglepő. Ami miatt viszont érték van a találkozóban az egyértelműen a találatok száma. Volt szerencsém látni már jó pár összecsapás ezektől a csapatoktól és védekezésben egyáltalán nem állnak a helyzet magaslatán, hanem inkább a valamivel hatékonyabb támadófutballjukkal próbálják eldönteni a mérkőzést. Ezt alátámasztja a saját hazájukban a mérkőzéseik gólátlaga (3.1 és 3.9), valamint a felkészülési időszak is arra utal, hogy a felek ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták. 

Tipp: 2.5 gól felett - Odds: 1.70

 

Hozzászólások

Szia! Most valóban annyi, sajnos leugrott, de még ezzel is vállalható.

Sok Sikert!

Abba kéne neked hagyni ezt a tipp írást ami nem megy nem kell erőltetni annyi voltál mint a hazai csapat gólszam

 

h i r d e t é s ▼