Holland Eerste Divisie: FC Eindhoven - Jong PSV

2019. Feb. 8.
Szabcsi150
Ha nem is egy Lichtstad Derby, de az eindhoveni szurkolók körében mindenképp kiemelt figyelemnek fog örvendeni, a kis PSV vendégjátéka a Jan Louwers Stadionban. Parázs csatára számíthatunk!
 
 
 
 
Labdarúgás, HOLLANDIA: Eerste Divisie
FC Eindhoven - Jong PSV
2019.02.08. 20:00
 
  • A vendég csapatról pár alkalommal már volt szerencsém írni. Továbbra is futószalagon szállítja a gólokat Dennis Haar együttese és az eddig eltelt 23. forduló alatt már 94! találat született a Jong PSV meccsein. Mondanom sem kell, hogy ez még a Holland 2-ből is magasan kiemelkedik. Az előző fordulóban többen is hiányoztak a eredményes támadók közül (Gakpo, Piroe), mivel az első csapatban kaptak lehetőséget. Ráadásul a védelem és a középpálya is hiányos volt, ennek ellenére meglehetősen könnyedén intézték el (3:1) az FC Oss együttesét. Most a változatosság kedvéért szintén tizenévesek szállították a gólokat Mauro Junior (3 gól), Aboukhlal (3) és Lonwijk személyében. Ez is jelzi, hogy milyen nagyszerűen működik a PSV-nél is a holland utánpótlásnevelés. Gyakorlatilag bármilyen összeállításban pályára léphetnek a tartalékok közül, már most kiemelkednek a 2. vonalból. Ami még jó hír, hogy 19 éves Kun Bertalan is egyre több játéklehetőséget kap kezdőként.
  • Az FC Eindhoven szurkolóinak egyenlőre még várni kell az igazi Fény Városa Derbire, mivel csak felkészülési, illetve kupameccseken találkozhatnak a szomszédos PSV első számú alakulatával. Jelenleg azonban remek formában vannak a Kék-fehérek. Az idei évben mind a 4 meccsüket megnyerték és ezzel egészen a már osztályozós helyet jelentő 9. pozícióba repítették magukat. Mostanában az izraeli Elisha Sam van igazán elemében (4 gól), de van den Boomen (6 gól/8 assziszt), Alvin Daniels (5/5), illetve Marcelo Veiga Lopes (5/2) jó formájára is nagy szükség lesz.
  • Úgy gondolom, hogy azért némi presztízse mégiscsak lesz ennek a találkozónak, ezért könnyen elképzelhető, hogy a PSV tartalék nem is lesz annyira tartalékos, mint hétfőn volt. A vendéglátók duplán fel fogják szívni magukat ez nem kérdés. Egy nagyon eseménydús csatára számítok, ahol a 2.5 gól felett + BTTS kombinációt a kis PSV kiemelkedő támadósora és gyenge védelme egymaga lehozza. Ez a tipp egy nagyon csábító 1.75-ös szorzót ér.
 
Tipp: 2.5 gól felett + Mindkét csapat szerez gólt - Odds: 1.72

h i r d e t é s ▼

 

h i r d e t é s ▼